- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Léghűtés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szucstom #86107 üzenetére
Én sem emlékszem ilyenre, de Ubuntu származékok alatt sem mertem sosem használni, az a biztos amit te csinálsz.
A dualboot miatt arra figyelj, hogy ha a windowst UEFI módban tetted fel, akkor a Linuxot is úgy tedd fel (abban a módban bootolva a telepítőt), ha nem, akkor azt se!
Magához a telepítéshez egy darab "/" root partíció megadása kell. A 40GB most jó, de hosszú távon szerintem kicsi lesz. Mondjuk később is át tudod méretezni pl. a Manjaro telepítőjéből.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lypen99 #86068 üzenetére
Az alap Debian telepítőben nem találsz mást, mint szabad szoftvert. Ugyanakkor a mai hardverekhez meg gyakran kellene pl. zárt bináris formában létező firmware-ek, amik nélkül az adott hardver egyszerűen nem használható. Ezt a problémát hidalta át a nonfree telepítő, amiben megvoltak ezek, így el tudtad dönteni, hogy neked mi a jó.
Most sok hónapnyi tanakodás után arra jutottak, hogy ezeket a nonfree dolgokat az alap telepítő részévé teszik, de egyszerűen be / kikapcsolható formában. Viszont ez még nem realizálódott a letölthető telepítőkben. Ha érdekel a téma: https://www.phoronix.com/news/Debian-Non-Free-Firmware-Result
Egyéb disztrók nem igen foglalkoztak ezzel a dologgal, egyszerűen csak felraktak mindent a telepítőbe. -Én legalább is nem tudok másik népszerű asztali disztróról, ami a Debian free - nonfree megoldását használta volna. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lypen99 #86054 üzenetére
Erre a telepítőre gondolt: https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/11.5.0-live+nonfree/amd64/iso-hybrid/
Ezt kapd le a neked tetsző asztali környezettel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
atesss #86038 üzenetére
A telepítőn kívül is, mindegyik disztróban van partíció kezelő (kparted, gparted...) és ezek mindegyike ismeri az ntfs-t. Szóval akár csak a pendriveról bebootolva is tudsz bármit csinálni a gépen.
szerk:
UEFI módban telepített Win10 mellé csak UEFI módban telepíts Linuxot. Ha nem UEFI módban raktad fel a Windowst, akkor a Linuxot se úgy tedd fel.Ha nincs Windows az adott gépen, akkor kb. tökmindegy, amelyik mód neked szimpatikusabb, abban telepítsd fel. Ugye, ezt a penről bebootoláskor tudod választani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #86030 üzenetére
Elég régi cucc, nem tudom mit tud hardveresen. Nézhetnél egy vainfo kimenetet, az megmondja. - amihez kellhet telepítened ezt-azt.
Ha hosszabb távra gondolkodsz a hw gyorsításban, akkor 5000-es sorozatú AMD kártya vagy újabb az ideális. Meg esetleg a megjelenő Intel Arc kártyák érdekesek lehetnek, de azok csak a 6.0-ás kernellel vagy újabbal fognak működni Linux alatt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #86028 üzenetére
A zárt nVidia driver csak VDPAU-t ismeri hw gyorsítás terén, a népszerű böngészők meg va-api -t használják, amit az AMD és Intel hardver tud (a vdpau mellett).
Vagy átváltasz a nyílt nVidia driverre (mesa), vagy használod azt az egy böngészőt (Gnome Web), ami tudja a vdpau-t használni. Sajnos az nVidia hardver manapság nem ideális Linuxra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
INGJOKE #86013 üzenetére
MC-hez vannak skinek? Na mik vannak!
Itt írják, letöltöd, bemásolod, inibe berakod és kész is: https://ajnasz.hu/blog/20140228/midnight-commander-skin
mefistofeles: Minted van, vagy Ubuntud?
Manjaro alatt fasza a Facebook. Vagyis pont olyan gagyi, mint máskor, de nem omlik össze. Nézd meg, nincs-e valami olyan kiegészítőd a Firefoxban, ami ezt okozza. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zolka95 #85987 üzenetére
Hy,
Ezek a dolgok visszafelé kompatibilisek szoktak lenni. Ha régi csomagokra hivatkozik, akkor valszeg régi a leírás. Be tudnád linkelni?
májkimiki: emlékszem arra a viselkedésre, de szerintem már évek óta megoldották, mert mikor még Chakra volt a Laptopomon, már akkor sem volt ilyen pedig az se tegnap volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #85968 üzenetére
Csak a péntekre való tekintettel, és hogy neked is fájjon...
Nirvana - Egy jó asszony mindent megbocsát
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én meg mindjárt elkezdek hsz-eket törölni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
growler #85915 üzenetére
Kivéve, ha UUID-vel vannak csatolva a dolgok, azt módosítani kell különben nem fog bootolni.
De egyébként dd helyett ha Clonezillát használsz, akkor nem érdekes mekkora a cél partíció, csak legyen elég hely rajta, megoldja. Szerintem sokkal kényelmesebb.
body007: én megpróbálnám, mert valszeg el fog indulni. Csak legyen előtte mentés. Meg hát a kernel a kérdés, hogy nem-e túl régi a mostani gépen és nincs-e valami olyan az újban amit még nem ismer. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
body007 #85908 üzenetére
Szia,
Ez nem kezdő téma. De látatlanban és úgy általában, először legyen mentésed a gépről, aztán lehet megpróbálhatsz egy szimpla klónozást az új hardverre... Ami gond lehet így saccra, az a hálózati adapterek feltehetően eltérő nevei, ami miatt lehet ezt-azt konfigolni kell majd.
Meg persze mennyire régi a szerver. Ha már újabb és UUID alapján csatol partíciókat, akkor UUID-t is át kell írni a klónozás részeként az fstabban.
*én klónozást mindig a clonezilla-val csinálok. Backupot is, mert frankón tömörít.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#45469952 #85802 üzenetére
Swapinnes hova van állítva? Mert lehet, hogy nem engedi a swap használatát így tényleg elfogy a memória.
Btw, a komolyabb disztrók ram fogyasztása sem megy 6-700MB fölé, emiatt sokat nem fogsz nyerni egy pl. Lubuntu felrakásával mert egyszerűen a böngészőnek több ram kell mint amennyi összesen van a gépben.
Ha netezni is szeretnél a gépen (facebook, youtube meg hasonlók), akkor bővíts benne ramot legalább 4GB-ra. Máshogy nem igen fog menni a dolog. Úgy egyébként a téma összefoglalóban találsz disztró ajánlásokat gyenge gépekre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #85752 üzenetére
Miért nem próbálsz újat rajta?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #85750 üzenetére
Debianon láttam ugyanezt az AE hibát, mikor azt hiszem Debian 9-re frissítettem egy laptopot 8-ról. Nem tudtam megoldani, korábbi verzió ment vissza.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na megjött a SteamDeck-em. Zseniális cucc. Steam + KDE. Akinek van pénze lóvéra, az ajándékozza meg magát vele, Linux buziknak kötelező cucc.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Felraktam a régi ThinkPademre a Lubuntu 22.04-et, a Mint XFCE helyére. A ram használat mindössze 426MB és érezhetően gyorsabb vele a gép, mint a Minttel volt. Pikk-pakk bebootol.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Utoljára az analóg monitorok idején használtam szaturáció beállítást, amitől élénkebbre (kevésbé valóságosra) lehet állítani a látott képet, volt erre egy csúszka az nVidia driverben... Most belefutottam, hogy ezt meg lehet csinálni egyszerűen Linux alatt, pár perc alatt.
[link]
Mondjuk ma már nem használnék ilyet, de anno az analóg világban jó volt. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha valaki kíváncsi rám most frissen felrakott és lefrissített Mint 21 XFCE memória fogyasztása HTOP-ban nézve 743MB. Ugyanezen a 4GB ramos gépen W10 X64 memória fogyasztása 3GB fölött volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #85304 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Ahogy nézem, Thorvalds maga dolgozik most a kódon, van jó pár commitja.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kence Fice #85287 üzenetére
A snap csomagból elérhető IrfanView neked nem jó? [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sh4d0w #85259 üzenetére
Uhh, régi jó winamp mikor még nem volt bloatware...
Mondjuk a notepad++ helyett van notepadqq és az fasza, így nyilván nem fogom wine-vel futtatni az npp-t.
Az asztali Linuxok elterjedtsége mellett nem tudom van-e értelme az úgymond "kemény" hozzáállásnak, hogy csak ezt, csak úgy, csak sajátot. Nem érzem azt, hogy úgy előbbre jutnánk.
Most pl. elkezdett érdemben növekedni a Linuxos tábor a Steam-en, mert bejött a deck és a deck meg bejött az embereknek. Oké a deck az játék téma (ami mondjuk pl. nekem fontos), de mindezt a Proton érte el, különben ma is ott tartanánk, hogy minimális natív porton meg indie címeken kívül menne a kínlódás a wine-val.
Persze jogos, hogy így a Proton miatt meg már minek készüljön natív port bármiből is, de a végeredmény az, hogy érdemben tudok játszani Linuxon. - Engem mindig zavart az a hozzáállás, hogy "ha játszani akarsz, akkor használj Windowst". -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sh4d0w #85249 üzenetére
Az IrfanView képszerkesztő szokott itt felmerülni ilyen szoftverként, azt én is használom Linux alatt. Igazából kielégíti csaknem minden képszerkesztéssel kapcsolatos igényemet, miközben egyszerű és könnyű benne dolgozni. Ilyen jellegű alternatívát én személy szerint nem tudok Linuxra (persze ettől még lehet). Valszeg ezért is van jelen az AUR-ben Arch-on.
Ugyanakkor a Gimpet is használom néha mert iszonyat sokat tud, de az meg túl komplikált az egyszerűbb munkákhoz.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
UwUntu Linux - The Operating System for Weeaboos (oh boy) [link]
Azt mondja magáról, hogy "jobb, mint az előző operációs rendszered".
Micsoda képeket rakta be a telepítés alá -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #85159 üzenetére
Terminálban indítsd el wine-vel az exe fájlokat, ott valszeg kiírja, hogy mi a gond.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ptesza #85152 üzenetére
Egy belakott Lubuntu 20.04 LTS 482MB ramot használ nálam úgy, hogy fut rajta git és svn szerver is. Szerintem ezzel is megpróbálkozhatsz, populárisabb mint a Puppy, valszeg könnyebb lesz beállítanod.
Az 1GB ram elég kevés, de amihez több kellene, azt meg az Atom proci nem bírja, szóval szerintem mehet így ahogy van.*viszont swap fájlt vagy partíciót majd állíts be telepítéskor pár gigát, csak h. legyen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #85119 üzenetére
Félreérted az aposztróf lényegét, az nem szarakodás miatt van, hanem h. neked jó legyen.
Az aposztrófot azért használják, mert lehetnek vezérlő / különleges karakterek az URL-ben, amit a shell megpróbál értelmezni, hiszen az a dolga. Ha aposztrófba rakod az URL-t, akkor meg tudja, hogy az nem neki szól. Windows alatt is kellene használnod, csak ott idézőjel van erre.
https://manpages.ubuntu.com/manpages/xenial/en/man1/youtube-dl.1.html
"Video URL contains an ampersand and I'm getting some strange" - ebben a pontban írják. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nincs 1:1-ben megfelelője a ctrl + alt + del -nek. Feladatkezelő persze van, de az meg egyik disztróban ilyen, másikban olyan, függően az asztali környezettől.
Illetve terminálban a htop meg a pkill az univerzális minden disztró alatt és jellemzően még a legnagyobb gebasz idején is át lehet lépni karakteres terminálba az Alt ás F1..6 gombokkal hogy ezekhez hozzáférj, vagy legalább kiadj egy reboot parancsot.
Mondjuk amit leírtál összeomlást az nem igazán jellemző, azt hiszem akkor láttam ilyet egyedül, mikor egy gyenge gépen elfogyott a szabad memória, miközben nem volt beállítva swap terület.
Ha kiadod a htop parancsot terminálban, akkor rögtön kiderül hogy áll a memória és a swap kérdés. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát, a kutyák ugatnak.
Nem tudom hol lehet kikapcsolni a több asztalt, de általában menüből vagy jobb klikkes opciókból állítható a számuk és ha 1-re állítod, akkor leveszi a négyzeteket. Egyébként fasza dolog a több asztal kezelése, sok évvel a Windows előtt már tök alap volt a Linuxban ez.
Mondjuk itthon én sem használom, de munkában ha nincs több monitorod, akkor nagyon hasznos tud lenni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Rufus progit használd Windows alatt ISO kiírására, XP-n is megy. Azzal minden iso-t ki lehet írni és jó is lesz. A Lili-t már egy ideje nem láttam, de anno nem ment vele minden.
A Rufusnál meg most nem tudom hogy van, de lehet választani iso / dd mód között a kiírásnál. dd módban 1:1-ben kitolja az iso-t a penre, úgy biztosan bootolni fog. Viszont ez után Rufus-al kell majd visszaformázni a pent, de az nem nagy cucc.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez így nem lesz túl nyerő kombináció.
Ha van a gépben sata port, akkor vegyél egy filléres kínai SSD-t bele és akkor azt raksz rá amit akarsz, még relatíve gyors is lesz.
Sata port hiányában még mindig csinálhatsz prezisztens vagy normál telepítést egy pendrivera, még az is jelentősen jobb lesz, mint a live cd.
Live cd-n ugye bármit is telepítesz, csak egy újraindításig marad meg.
Btw, nem tudok olyan Linux disztróról, aminek feltétele lenne az UEFI boot. Főleg Puppy esetében nincs ilyen korlát, hiszen régi gépekre készül. Egyébként 9.5-nél tart a legújabb Puppy, azzal próbálkozz szerintem, ne a régebbiekkel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila #85033 üzenetére
Ram nem fogyott el?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az 50% hogy jött össze? Mert ha mondjuk fele mag lekalapoz 100%-on, az gond lehet. Próbáld ki azt a plugint amit mondtam, két klikk bekapcsolni: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/h264ify/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, se AV1-et, se VP9-et nem tudja, mert öreg a kártya. Nekem az RX570-el ugyanez van, csak ott vannak még a HEVC codecek (x265) is. Az RX5600XT-m a másik gépen meg AV1-et is tud többek közt.
Azt el tudom képzelni, hogy az a régi i5-ös proci nálad egyszerűen nem elég a mai youtube alá. Próbáld ki az x264 erőltető böngésző plugint, azzal nem a proci fog dolgozni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A kodek típusát nézd meg, mivel elég régi az a Radeon amit használsz, azzal kb. csak az x264-es youtube videókat tudja hardverből vinni, a most gyakori vp9-et nem. Viszont van x264 erőltető plugin Firefox és Chrome alá, ami ezt megoldja. - Igaz csak 1080p-ig megy.
Btw, a kártyád dekódolási képességeit kilistázza a vainfo parancs.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
demweb #84935 üzenetére
Technikailag a pwm-es vezérlés a jobb, mert ott a nyomaték mindig megvan. A hagyományos megoldásnál a feszültség értéke változik a hőmérsékletnek megfelelően. Jellemzően egy 8cm-es, gyárilag 12V-os venti nem is indul el 5V alatt, míg egy szintén 12V-os, de 12cm-es már akár 3-4V-ról is be tud. Igaz ez csak annyit jelent a gyakorlatban, hogy máshová tekered a potit egyik meg másik venti esetén.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84925 üzenetére
Régebben még a PWM-es korszak előtt az egész számítógépem hűtését ilyen áramkörök irányították, még a tápba is tettem egyet. Úgy be volt állítva minden (a tápot kivéve), hogy böngészés alatt csaknem zajtalan volt a gép. Egy mosfet, egy ntc, egy poti, azt kész.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #84881 üzenetére
unable to enumerate USB device
Ez akkor van, ha hardveres szinten nem tud az eszközzel szóba állni. Másik porttal próbálkoznék. Nekem a céges Windowsos gépem olyan, hogy gagyi a gépház, és az előlapi USB csatikból az USB3-as pen csak az USB3-as slotban megy, a 2.0-ás slotokban nem. Pedig azok is működő aljzatok, egyéb dolgok mennek bennük.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #84878 üzenetére
A kék színű port az usb 3-as port. A partíció mindegy lenne, Linux kezeli mindet. Azt is, ha több partíció van egy penen. Itt nálad valszeg kontakt hiba lesz.
Nézzél egy dmesg kimenetet terminálban, mikor bedugsz egy pent akkor ott azzal kapcsolatban lesz némi infó, bejön pár sor. Ha valamiért nem tud vele szóba állni, akkor arról. Ha tényleg kontakt hiba van, akkor meg semmi nem íródik be és akkor tudod az okot. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Abból, hogy az fdisk nem listázza a partíciókat azon az ssd-n. Kellene ott lenni legalább EFI meg rendszer partíciónak, de még talán többnek is.
A disk identifier nekem is gyanús, de konkrétan nem tudom megítélni, hogy rossz-e.
*szerk: de lehet, hogy benéztem! Ha gpt, akkor lehet, hogy gdisk-el kellene listázni a partíciókat. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Neked meghalt a FAT tábla a wines SSD-n és így a partíciók is odalettek.
A FAT táblából 2 van, emlékeim szerint komolyabb partíció kezelők képesek átváltani a másodikra, ami egy backup. De a mivel azt nem tudom. Meg azt sem, hogy a 2. az nem ment a levesbe...Ha nem volt nagyon fontos adat ezen az ssd-n, akkor egyszerűen csak rakd újra a rendszert rajta, aztán nézzél egy hdsentinelt majd, hátha valami hw probléma volt az ok, mint pl. kontakt hibás sata kábel. Nekem már halt meg ilyentől fájlrendszerem.
Ha valami fontos volt ezen az ssd-n, akkor a getdataback from ntfs progival tudsz róla adatot visszaállítani, egy másik eszközre, de ez már erősen wines téma.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nobara Project [link] https://www.youtube.com/watch?v=v3APRsnX8FA
Ez egy Fedora alapú disztró (de nem SPIN), amit a ProtonGE -t készítője csinál és benne van minden, ami gaming téren felmerülhet a kernel patchektől kezdve a ProtonGE GUI-s kezelőjéig.
Nem próbáltam, de ha valaki elkezdene játszani, akkor ez a disztró remek alap lehet. Gnome és KDE kiadásban létezik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84726 üzenetére
Nézd meg a biost, hogy nincs-e tiltva a legacy boot az USB boot környékén. Előfordul, hogy by default ez tiltott, mert csak... -szerk: Illetve most látom 10+ éves a cucc. Hmm akkor valszeg úgy bootol, ahogy kellene.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #84720 üzenetére
Azon múlik, hogy mikor bootolsz a telepítőről, akkor azt EFI-vel, vagy legacy módban csinálod.
Mikor erre nem figyeltem, akkor az itthoni sima mbr-es gépemre W10 mellé dualbootban felraktam a Manjaro-t csak hát így nem volt rendszerválasztó, mert nem beszéltek egy nyelvet...
Mikor erre rájöttem, akkor csinálhattam újra, de legacy módban bootolva a Manjaro telepítését. Úgy már felment ahogy kell mbr módban és lett grub-om mindkét oprendszerrel. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pont erről szólt az egyik videó amit pár napja láttam yt-n. Azt mondja a faszi, hogy szerinte a Canonicalnál manapság nem használják a saját disztrójukat, az már csak van... https://www.youtube.com/watch?v=pMfqCzbSmQU
Ha ez az ág érdekel, akkor inkább a Mint-et nézd meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#68216320 #84636 üzenetére
Ennek nagyon érdekes a technikai oldala, mert az xrandr az EDID-ből szedi ki, hogy mit tud a monitor. Mit csinál a Windows máshogy, hogy ott mehet a 60Hz? Vajon függetlenül az EDID-től ráküldi a 60Hz-et aztán vagy lesz kép vagy nem?
Ki lehetne próbálni modeline generálást Linux alatt 60hz-re. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, az onlyoffice-nál maradj ha a kompatibilitás a szempont.
Azt mondjuk nem tudom, hogy melyik olyan lassú, mint a gyári MS Office. Priceless, mikor a céges, SSD-s gépen 4-5 másodperc alatt nyílik meg egy alig pár cellás táblázat Excel alatt... De legalább animál mindent is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltanz #84601 üzenetére
Ez pont két olyan példa volt, ami ott van az MX csomagkezelőjében, telepítésre készen. Itt tényleg arról van szó, amit sh4dow írt, csak magunkat szívatjuk, ha nem jó az amit rögtön ad a disztró.
Egyszerűen csak meg kell szokni, hogy van egyszerűbb megoldás, mint a Windows alatt megszokott guglizás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 11
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest