Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz urandom0 #191 üzenetére

"Én meg pont azt nem értem, hogy miért bízik mindenki ennyire a disztrók saját tárolóiban.": te honnan veszed, hogy ennyire bízunk a disztrók saját tárolóiban?
    Vannak feladatok. Megnézi az ember a választási lehetőségeket, azok paramétereit és a hosszabb távú kilátásokat. Ez így együtt megad egy kockázati szintet. Vagy elfogadod valamelyik cucc kockázatát, vagy nem lesz megoldva a feladat. De arra senki nem számít, hogy jönnek gyüttmentek, és ezt a kockázatot jelentősen megnövelik. Nem azért "bízok" a debian repókban, mert hiszek benne, hanem mert valamelyiket el kell fogadni ahhoz, hogy be tudd kapcsolni a pc-det meg a szerveredet. De miért kellene örülni annak, hogy az egyébként sem alacsony kockázatot flatpakkel, systemd-vel meg hasonló marhaságokkal fellövik az egekbe? Nekem voltak szervereim, amik nemrég még 6-os debiant futtattak. *MINDENT* meg tudtam csinálni rajtuk, amit a munka igényelt. Minek változtatni? A l'art pour l'art változtatás csak kockázat és költség, ablakon kidobott munka.

Maximum az történhet, hogy úriember nem piszkol oda, ahonnan eszik. Ha nem tetszik neki a pénzkeresetre használt oprendszere, akkor csendben marad. ugye.

Új hozzászólás Aktív témák