Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
urandom0 #152 üzenetére
Tehát ha a debianosok egy függőség tesztelését egyszer végzik el, az nem jó, ha minden alkalmazás minden fejlesztője leteszteli újra, az jó és az nem pazarlás.
Vegyük példának a libreadline-t. Tegyük fel, hogy ezt 20 alkalmazáshoz használják/linkelik. A debianos verzió szerint a libreadline fejlesztő és a libreadline csomagoló ember leteszteli, ez két teszt, majd minden alkalmazáshoz hozzálinkelik, megbízva a disztró irányelveiben. A te megoldásod szerint 20 alkalmazásfejlesztő 20x letölti a csomagot, mind a 20 leteszteli és utána beleteszi a flatpakbe.
na ez a dependency hell.
-
válasz
urandom0 #152 üzenetére
Ja igen, ez a
dependency hell
meg hasonló történetek, hogy úgy kell összelegózni mindent, hogy egymással is biztosan működjenek meg az egyéb függőségek is. Totál tudatlan vagyok ehhez, csak el tudom képzelni, hogy mekkora cumi ez a fejlesztőknek.nem biztonsági ellenőrzések.
Milyen egy biztonsági ellenőrzés egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest