- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Reverting #38 üzenetére
Szívesen. A többieknek is, akiknek működött
Ha nem néztetek utána, innen van a kód (egy rövid Lightyear bemutató reklámcikk van az oldalon, a végén a kóddal):
https://taavi.golive.ee/promo-codes/
Gondolom, ennek a Taavi Ilves-nek is járt valami jutalom, amiért beírtuk a kódját.
Van egy másik is kód is ugyanitt, ami céges fiókhoz ad ingyenes devizaváltást, de szerintem az nem sokunkat érint. Igaz, én pont a devizaváltásban láttam a fantáziát, azért regisztráltam elsősorban, de az mégsem annyira baráti, mint gondoltam, viszont ezekkel az ingyen részvényekkel többet nyertem, mint amit a devizaváltáson terveztem.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Reverting #32 üzenetére
Megkérdeztem a supportot. Azt válaszolták, hogy azok jogosultak erre a bónuszra, akik még nem használták a Lightyeart. Gondolom, előbb kellett volna beírni a kódot, és csak utána beutalni rá pénzt, és akkor megadták volna.
Szerk:
Az is tisztázódott idő közben, hogy nem működik a meghíváson keresztüli regisztrációért járó 3500 HUF bónusz és a 10 USD-s promo code egyszerre. Elvileg ha előbb írom be a kódot a 10 USD-ért, és utána teljesítem a külső feltöltést a 3500 HUF-ért, akkor bukom a 3500 HUF-ot, csak a 10 USD-re lettem volna jogosult. A mostani árfolyam mellett a 3500 HUF a több, legalábbis én tegnap a 3500 HUF átváltása után 10,21 USD értékben tudtam vásárolni részvényt.
Ha volt, aki be tudta zsebelni mindkettőt, az hiba a Lightyear rendszerében, nem direkt adták
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest