Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Hát Labelflashel még messziről se találkoztam.
De én első körben kipróbálnám más fajta (értsd.: más márkájú) lemezzel. Illetve egyéb szakmai fórumok olvasgatását javaslom, hátha valami általános gyerekbetegsége ez a technológiának. (ahogy láttam PH-nak nemigen van jo LF topicja... külföldi fórumokon sztem biztos találsz valamit)
Illetve legrosszabb esetben író elad, Lightscribe-os írót , és lemezt megvesz, gravíroz.

A LF ha amugy is a számítástechnika egyik zsákutcája.(nem azt mondom, hogy rossz...Egyszerűen csak alulmaradt a vetélytárssal szemben. Vannak /voltak/lesznek ilyenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De én első körben kipróbálnám más fajta (értsd.: más márkájú) lemezzel. Illetve egyéb szakmai fórumok olvasgatását javaslom, hátha valami általános gyerekbetegsége ez a technológiának. (ahogy láttam PH-nak nemigen van jo LF topicja... külföldi fórumokon sztem biztos találsz valamit)