- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Megvan a driver a a tunerhez a neve: Drv._3.23
hivatalos weblapon nincs fennt, ha kell valakinek írjon mailt, vagy keressen rá a a fenti névre googlevel, a mérete 181 Kb a megfelelő drivernek, ebben benne van a hengkezelő is. Ezzela driverrel semmi fagyás, semmi gond. DScaler-t tudom mellé ajánlani. -
Gh0sT
addikt
UP!
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel néztek ti teletexet ezen a kártyán?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
DrGonzo22
őstag
na ez a kikapcsolás után megy a hang megy itt is 2 féle vidkártyával is csinálja uezt. Legfeljebb ezentúl csak akkor kapcsolom be, ha csak tv-t nézek...
A többi tuner kártya is ilyen, mert ez elég jó darabnak tűnt, gondolom ehhez is van több féle driver, csak nem találom őket a hivatalos lapjukon. -
Osama
tag
válasz DrGonzo22 #37 üzenetére
Nálam a Videókártya, és alaplapi driver cseréjével ugyan ez megoldódott a lifeview2000-nél... helyette lett most elcsúszó videólejátszás... magyarul a videókat elhzza az egér a balfelső sarokba!
Nekem a 2000-emmel az a probléma, hogy a Nicam Stereo-m csattog... élvezhetelen! Nem tudok mit csinálni... meg kikapcsolás után mikor bekapcsolom a gépet megy hang... aztán még egy probláma van! VirtualDUB-ban nemtok 768*akármynit beállítani a felvételre... meg sok problémám van a Vdub-ban...Ali
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok, nekem is ilyen FlyVideo 3000em van, és a gond a kövekező, ha mialatt nézem adást, és mellette modjuk megnyitok egy explorert, vagy msn-en üzenetet kapok stb. a kép megáll, a hang megy tovább, ez baromi idegesítő... Alig tudom leállítani, és restart nélkül nem ad többé képet, csak hangot. op rendsz xp sp2. ja és nincs m1, m2, duna, pedig 1 hónapja még volt... a kép pedig vízszintesen csíkozott elég gyakran. várom az 5leteket, és előre is köszi
-
aer
tag
válasz TudorVigyor #35 üzenetére
Legfrissebb drivert is kipróbáltam.
Nem pcios a videókártya.
Egy db hálókártya van még.
A baj az, hogy egyik napról a másikra nem látja -
TudorVigyor
aktív tag
Extraszerény magánvélemény: driver probléma lesz az, nem hardveres. Nekem Fly98-am volt, néha ''eltűnt''. Oprendszer és vele járó drivercsere után nem csinálta egyszer sem.
Zavarcsíkok (bizonyos csatornák nézhetetlenek voltak, mások tökéletesek):
DTK tápomra érzékeny volt, lecseréltem, de kisebb zavar azért maradt
alaplap+grafkártya csere után minden gond megoldódott.
Lehet, hogy nem szerette a PCI-os grafkártyát.
Neked milyen PCI-os eszközeid vannak? -
aer
tag
Egyszer csak úgy döntött a kártya, (vagy az alaplap?) hogy eltűnik.
Azaz...
Betéve a kártyát, a win fölismeri a hardvert, telepíti a drivereket szépen. Fölrakom a FlyVideo-t is, de amikor elindítom ''Can't get device''. Ez akkor írja ki, ha nincs benn pl tuner.
Több mint egy évig ment a kárty, egyszer kétszer csinált csak ilyet, de utána kivettem/betettem, és ok volt.
A következőket tettem a hiba elhárításának érdekében:
-másik gépbe a kártyát -> megy ->a tunerkártya jó
-tápcsere -> nem megy -> nem táphiba
-másik PCI slotba -> nem megy -> vmi gáz a PCIokkal?
-hálókártya a PCIokba -> mindenütt megy
Akkor most miva'? -
Magician_
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Hétfőn megnézem a tápot! Remélem az lesz...
-
-
Magician_
csendes tag
Már csak az a kérdés, hogy mennyire lehet hinni a beépített mérőnek...
Artesz: neked is 4 csík volt a képen mielőtt tápot cseréltél volna??? -
Magician_
csendes tag
Na itt vannak a feszültség értékkek:
max. 4.78V és 4.78 és 4.63 között ingadozik.. a 12V pedig 11.69-11.53V között ingadozik... lehet tényleg táp lesz... -
Magician_
csendes tag
Atresz: nézem, 2 perc múlva mondom...
-
Magician_
csendes tag
Az alacsony feszültség elég logikusnak tűnik... Műszerrel vagy a hardvermonitorral nézzem meg inkább???
-
artesz
tag
válasz Magician_ #21 üzenetére
http://www.aida32.hu például
Kérlek privit írj, e-mailt ritkán nézem....
-
Magician_
csendes tag
Atresz, tudsz valami jó monitor progit ajánlani ami megmondja?? Shuttle SpeceWalker az alaplap...
-
Magician_
csendes tag
Nem, a rádió nem ad képet, csak mondtam, hogy a hangja a rádiónak teljessen tiszta...
-
Magician_
csendes tag
Milyen tápot tettél bele amivel jó lett???
-
Magician_
csendes tag
Itt van ez a kártya 2 hónapja és nem tudok vele mit kezdeni..
A rádiója viszont teljessen tiszta képet ad... ez is érdekes, szerintem... -
-
-
Magician_
csendes tag
Neked mi volt a bajod a kártyával?
-
mura81
senior tag
Én a Pinnacle PCTV kártyával jártam úgy, hogy csak a vadonat új driverrel volt hajéandó rendesen menni XP alatt. A korábbiakkal nem - annak ellenére hogy elvileg azok is XP kompatibilis driverek voltak.
Meg engedélyeznem kellett valami dolgot csak nem jut eszembe hogy mitControlling: ''In God we trust! - All others will be monitored''
-
Magician_
csendes tag
Erre gondoltam én is... Sajnos.. Megnéztem az APC csak túlfeszvédőt árul külön...
-
-
Magician_
csendes tag
Másik gépben kábel nélül nem volt zajos... igaz ott meg az adást nem tudtam megnézni, de ugyan azon a fillanyórán van rajta....
-
Magician_
csendes tag
Az a bajom vele, hogy ha nem a 220 felöl jön a zavar akkor meg lesz egy felesleges szűrőm.. Más nem lehet vele a gond??? Valami más ötlet?
-
-
Magician_
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.. Zavarszűrőt még nem próbáltam, de a hangkártyám kristály tisztán szól... Milyen zavarszűrőt javasolsz? kb. mennyibe kerűl???
-
mura81
senior tag
Zavarszűrőt próbáltál már tenni a gép elé? Nálam itthon van valami zavar a 220-ban, ha a nomrál analóg kimeneten viszem ki a hangot az erőítőbe akkor 50Hz környékén van eg ymarha nagy zavarjel, de ha az optikai kimenetet használom és abból belevezetem a Jazz digitális dobozomba és onnen viszem tovább akkor meg kristály tiszta a hang.
Controlling: ''In God we trust! - All others will be monitored''
-
Magician_
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LifeView 3000-es TV Tuner kártyám. Ha UPC kábelt dugok bele akkor is ha nincs benne kábel akkor is 4 db zavarcsík jelenik meg a képben. Gondoltam arra, hogy valami zavarjhatja.. Volt már táp csere, földelés mérés, másik slott... Kifogytam az ötletekből... Ha van valami jó ötletetek akkor segítsetek...
Előre is köszönöm!
Tiszetlettel:
Magician
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest