Új hozzászólás Aktív témák
-
ptiboy
senior tag
a fogaknak látszólag semmi bajuk
viszont kipróbáltam amikor elsárgult h. a kábelt végigmozgattam mindenhol, de semmi változás, elkapott az ideg aztán jól oldalba b*sztam és egyből helyrejött
szvsz belülvan valami gondja, csere lesz!
ja igen majd leírom mit csináltak velem a mediaba, volt már reklamálós dolgom de az se volt semmi, itt meg még sulisex is van... hú már alig várom mennyire fognak hülyének nézni -
ptiboy
senior tag
én is vinném/viszem de az a ciki h. anyutól elkérték a munkahelyén a papírjait, h. visszakapjuk az árát! (éjjen a sulinet)
Holnap megy és megpróbálja visszaszerezni de lehet h. azóta már 5x kidobták a szemétbe.
nemjó kilátások!
végülis az árát visszakaptuk, de akkor is!
ezt az 1 cuccot vettem sulinetbe és ez az 1. cuccom ami tönkrement! (pedig jópár éve van már gépem) ennyit a suliSEX-ről!!!! -
ptiboy
senior tag
egyébként vitt más vissza valaki sulinetes cuccot gariba? mi a teendő?
-
ptiboy
senior tag
válasz
Johnny Cage #11 üzenetére
eddíg tartot az időleges javulás
most még sárgább mint volt!!!
szinte már neonzöld -
ptiboy
senior tag
válasz
ShadowLord #4 üzenetére
?
tényleg nem értem -
ptiboy
senior tag
sziasztok!
az a problémám h. a karácsonra kapott sulinetes LG T710B monitor képe néha villanásszerűen besárbul aztán kis idő elteltével újra jó lesz.
-kábelt megnéztem/mozgattam : nem törött!
-nem tápról kap áramot hanem közvetlenül konnektorból
tud valaki segíteni? mitől lehet ez? vagy vihetjük vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest