- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptiboy
senior tag
a fogaknak látszólag semmi bajuk
viszont kipróbáltam amikor elsárgult h. a kábelt végigmozgattam mindenhol, de semmi változás, elkapott az ideg aztán jól oldalba b*sztam és egyből helyrejött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szvsz belülvan valami gondja, csere lesz!
ja igen majd leírom mit csináltak velem a mediaba, volt már reklamálós dolgom de az se volt semmi, itt meg még sulisex is van... hú már alig várom mennyire fognak hülyének nézni
-
-
Johnny Cage
addikt
Ilyen a driver-től nem fordulhat elő, semmiképp se hagyd annyiban, még ha mostanában nem is jelentkezik a problléma. A jelenség időleges megszűnése több mint biztos, hogy nem a driver frissitése miatt van (véletlen lehet, hogy egy időben jelentkezett vele). Egy DTK monitorral történt velem még anno hasonló és kábelhiba volt. Szerintem feltétlen vidd vissza, nehogy akkor jöjjön elő vele valamilyen komolyabb probléma, amikor már kifutsz majd a gariból.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
Azt, hogy valamilyen mágneses tér pl. egy hangszóró zavarja és ettől ''csúnya'' lesz a képe, de ez nem villanásszerűen lesz ilyen, hanem állandóan és nem is tűnik el magától, hacsak nem ''mágnesezed'' le vagy szünteted meg a zavar forrását. Próbáld ki, hogy hangszórót messzebb teszed, vagy esetleg másik videókarival is. Az OSD menűben van olyan, hogy degaus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szvsz vidd vissza garba .