- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptiboy
senior tag
a fogaknak látszólag semmi bajuk
viszont kipróbáltam amikor elsárgult h. a kábelt végigmozgattam mindenhol, de semmi változás, elkapott az ideg aztán jól oldalba b*sztam és egyből helyrejött
szvsz belülvan valami gondja, csere lesz!
ja igen majd leírom mit csináltak velem a mediaba, volt már reklamálós dolgom de az se volt semmi, itt meg még sulisex is van... hú már alig várom mennyire fognak hülyének nézni -
-
Johnny Cage
addikt
Ilyen a driver-től nem fordulhat elő, semmiképp se hagyd annyiban, még ha mostanában nem is jelentkezik a problléma. A jelenség időleges megszűnése több mint biztos, hogy nem a driver frissitése miatt van (véletlen lehet, hogy egy időben jelentkezett vele). Egy DTK monitorral történt velem még anno hasonló és kábelhiba volt. Szerintem feltétlen vidd vissza, nehogy akkor jöjjön elő vele valamilyen komolyabb probléma, amikor már kifutsz majd a gariból.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
Azt, hogy valamilyen mágneses tér pl. egy hangszóró zavarja és ettől ''csúnya'' lesz a képe, de ez nem villanásszerűen lesz ilyen, hanem állandóan és nem is tűnik el magától, hacsak nem ''mágnesezed'' le vagy szünteted meg a zavar forrását. Próbáld ki, hogy hangszórót messzebb teszed, vagy esetleg másik videókarival is. Az OSD menűben van olyan, hogy degaus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged