Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
Szia!
Ezt LIDL írta pár nappal ezelőtt, azóta én is rendeltem innen egyet, már elküldték, várom, hogy megérkezzen, bár nem gyári....
"Sziasztok,
pár hete rendeltem egy normál távirányítót Kínából az LA690-emhez.
Ez a típus volt azhttp://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-Universal-Remote-Control-E-L905-For-LG-Use-LCD-LED-HDTV-3DTV-Function/1408488688.html
Mivel kicsit több, mint 1000 Ft volt, nem nagyon kockáztattam.
Nos megérkezett és nagyon jól teljesíti a dolgát. Kényelmes, könnyű távirányító, jók a gombok, és tényleg mindent vezérel (legalábbis amit eddig próbáltam.)
Egy dolgot kivéve, amiért tulajdonképpen rendeltem
Nekem T-Home-os IPTV van itthon. Tehát van egy STB ami HDMI-n keresztül kapcsolódik a tévére. A 690-ben van egy Univerzális távirányító "funkció" amivel lehet HDMI-n keresztül irányítani az általa ismert eszközöket. Pl. a Cisco STB-t tudja irányítani. Ha léptetem a csatornát a magic remote távirányítón, akkor az STB csatornáját állítja. Ha a menübe lépek be, akkor a STB menüjébe lép be.
Gondoltam tök jó lesz, ha ezzel a kínai távval is ugyanezt csinálom.
Nnna, ez nem megy. Ha ezen a távirányítón csatornát váltok, akkor a tv tunerjén váltaná a csatornát (de ott nekem nincs semmi behangolva).
Ahogy próbálgattam beállítani láttam is az üzenetet a tévén, hogy ez a funkció csak MR-el működik, de ez eddig nem tünt fel.
Szóval bátran ajánlom ezt a távirányítót azoknak, akik a tévé saját tunerjét használják. Akkor tökéletes.
(Ha valaki tud megoldást, hogy hogyan állítsam be, hogy mégis menjem, akkor ne hallgassa el )
Köszi
Lidl"Üdv!
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
huncutka1029
addikt
lehet, olvass vissza a fórumban, használd a keresőt,
Hotel mode, csatorna lista mentés,link loader hasonló kulcsszavakkal.
Ma, is volt róla szó, tegnap is, és a szinte minden nap.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
dr.bubo
őstag
Mivel 1 tuneres a TV, ezért csak azt tudod felvenni, amit éppen nézel.
A set top box előnye (UPC: 3 tuner, T-s IPTV: 3 stream), 2 tudsz felvenni, 1-t pedig nézel Time shiftel.[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Ravenloft
tag
Igen van rá lehetőség. Én egy 120GB-os HDD-t használok erre a célra, amire 10 óra HD és 38 óra SD rögzíthető. Nálam DIGI van és ott úgy működik, hogy a TV Guide alatt kiválasztod az felvenni kívánt műsort, majd nyomsz egy felvétel gombot és már kész is. Lehet időzíteni, lehet ütemezni a felvételt van Timeshift (folyamatos felvétel) viszont amit kicsit hiányolok, ha mondjuk teszem fel egy sorozatot akarsz felvenni ami hetente egyszer van, akkor azt sajna egyesével minden héten be kell állítani (UPC-nél ez úgy működött ha rányomtál egy sorozatra, akkor megkérdezte, hogy csak az épp aktuális részt akarod felvenni, vagy a jövőbeni összes részt) vagy előre beállítod, hogy minden héten ugyan abban az időpontban kapcsoljon be, és vegye fel ami akkor éppen megy. Ezzel csak akkor van gáz, ha teszem fel netán műsorváltozás van.
Amúgy ha a TV kikapcsolt állapotban van, akkor onnan veszed észre, hogy elindult a rögzítés, hogy az LG logo (LA660S-nél legalább is) elkezd diszkréten világítani. És amint vége a rögzítésnek, az LG logo világítása is megszűnik. Szóval azt kell, hogy mondjam nagyon tuti kis feature ez a HDD-re való rögzítés.
-
OldMike
őstag
A Magic Remote-on van egy MyApps gomb (az LM-nél kis négyzetek vannak rajta, az LA esetében nem tudom), azzal jönnek be alul a kis ikonok. Ott keresd meg a ProgramGuide nevűt, az lesz. Egyébként a Home (az LA esetében Smart) megnyomásával is elő lehet hozni az ikonokat, csak akkor minden más is előkerül.
Az ikonok sorrendjét is meg lehet változtatni, ha az ikonsor fölött lévő "Saját alkalmazások" szövegre rányomsz. A feljövő képen lehet huzigálni az ikonokat különböző helyekre.42LM660S
-
Watt25
veterán
Természetesen van rá mód, hogy EPG-ből megadd, hogy mit vegyen fel a tévé. Olyankor természetesen bekapcsol, de a képernyőt és a hangszórókat nem kapcsolja be. (Én nem szeretem azt a kifejezést, hogy kikapcsolt állapotban is tud rögzíteni, hiszen ez butaság.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Madwe
nagyúr
usb 2-n jön elég táp a hddkhez (2.5öshöz, 3.5höz külső táp kell!) ami 2 végű az azért olyan mert ha csak usb 1 kimenete van annak amire rákötöd akkor az is adjon neki elégségest a működéshez!
toxi86 a pendrive amit próbáltál az tuti usb2es? mert ha csak usb1es, akkor az a gond, nincs elég sávszél hogy átvigye az anyagot! A tv mondjuk fura h belassul tőle...
-
huncutka1029
addikt
"oszt" annak mi értelme van, hogy egy forrást két csatlakozóra dugjon?
.Ajánlom vegyél egy külső winchestert aminek két Usb csatlakozója van.A rövidebbet a HDD a hosszabbat a pendrive csatlakozóba dugdAminek két csatlakozója van azért van, hogy az egyiken tápot kapjon nem?
Az akadozás, és a tv lassulás nem a pendrive miatt van.
ilyenkor érdemes gyári visszaállítást, vagy sw frissítést csinálni.
A pendrivot meg le kell formázni, és utána újra próbálniszerintem....
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
ahhoz kell egy allshare cast dongle is..
itt nézd meg hogy műxik
itt meg olvashatsz is róla[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
kmarci25
veterán
És idegesit az is hogy nincs egy dedikált gomb amivel váltani tudnék képbeállitások között,ha mondjuk tv műsort nézek,
Ezt most nem értem. Minden bemenetre külön képbeállítást adhatsz meg. Nálam az egyik HDMI-n van a mediaplayer, ott mozis kalibráció van, másikon DLNA-n a NAS, ott is mozis. Antenna bemeneten TV műsor, másik HDMI-n set-top-box és TV műsor, oda ahhoz illő beállításokat adtam meg.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.