-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz eMPet72 #67319 üzenetére
Valóban nem túl nagy az eltérés, de nézd meg itt, harmadiknak ott van a hasonló árban lévő 42LF652V is. Az 5800 és az 580V egyezik, csak utóbbi +műholdvételre is képes(DVB-S2). Ha esetleg majd Magic távost is szeretnél, az 5-ös szériás tévéknek ahhoz egy adapter is kellene, tehát ez egy hátrány.
mystys
1, Felteszel a gépedre egy szerver progit(Plex, Serviio, vagy bármit) abba betallózod a filmeket, mappákat, a tévén megnyitod a Smart menüben a Smart Share alkalmazást. Jobban jársz, ha Lan vezetékkel használod, és nem wifin(ezzel szokott a legtöbb gond lenni), de a tuti legjobb a HDMI vezetékes lejátszás a gépedről direkt. Így beállítva.
3, Egyiket se. Amit csak lehet a gépedről csinálj, legfeljebb egy kis Youtube, de a gépedről még az is jobb minőségű.
4, Half-OU 3D-formátum való a tévédnek, de egyesek szerint a Half-SBS se rossz rajta. Mkv-ket 720p és 1080p felbontásban, de majd kitapasztalod.TBMC Úgy tudom, még egy ilyen adapter is kell majd a Magic-hez.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz eMPet72 #69469 üzenetére
(Vissza kellene olvasnod, másról sem folyik a szó...) De legyen. Maga a csatornaváltás (program léptető gombbal) szerintem gyors (a digitális műsorszórás korlátain belül, persze). Minden másra picit várni kell, vagy időnként akad. Pl. ha először beütsz egy csatornaszámot (pl. 104) akkor az 1-es után megakad (mert ilyenkor feldobja a képernyőre az 1-gyel kezdődő csatornákat), de egy sima menüben lépegetés közben is megakadhat. Ismételt használatnál gyorsul (kevesebbet akad), ameddig valami más ki nem lapozza a memóriából. Tegyük hozzá, hogy túl sokat semmire sem kell várni, a sokat szidott guide is bejön 5-10 másodperc alatt, bekapcsolás után 5 másodperccel már van kép, és az egyszerűbb alkalmazások (SmartShare, Scheduler, stb.) is pár másodpercen belül indulnak.
WebOS-nál minden smart tehát az alap tévé funkciók is (csatornaváltás, beállítások menü, minden.)
Hogy ez kit mennyire zavar, az egyén függő, így valójában az ilyen kérdések teljesen értelmetlenek. Engem például egyáltalán nem zavar, megszoktam, észre sem veszem, más meg falra mászik tőle. Akit zavar, az mindenképp szerezzen be egy MR-t, azzal sokkal gördülékenyebbnek tűnik. (Megspórolunk egy csomó lépegetést, és maga a pointer nem akad, legalábbis én nem vettem észre.)
Én vettem egy 5610-et is (ajándékba): ott minden gombnyomást azonnali reakció követ, és sokkal-sokkal hatékonyabban vezérelhető a (hagyományos) távirányítójával, ami persze egyáltalán nem meglepő, mert azt arra optimalizálták, a WebOS-t meg MR-re (vagy egyéb mutató eszközre). De a 650V-hez képest, hogy is mondjam, unalmas...
(#69373) Mr K: Helyesbítés: ma tesztelgettem egy csomót, és tényleg ekvivalensnek tűnik a (képernyőn megjelenő) lista és a (távirányítón lévő) stop gomb. Valószínűleg az zavart össze, hogy egyik sem konzekvens (időnként a lista elejére visz, időnként marad az éppen nézett felvételen.) Elnézést.
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Balázs1986
addikt
válasz eMPet72 #69469 üzenetére
Nekem 652 van. En is ugy ereztem hogy lassu a menuje. Egeszen addig amig nem kellett egy ugyanilyen arkategoriaju Sony menujeben maszkalnom. Bongeszes kozben meg ujra is indult. Azota nyugodtabb vagyok a temaban. Viszont nyomkodtam Samsung-ot, az joval gyorsabb volt. Mondjuk egy arkategoriaval dragabb is.
-
Lehiñito
senior tag
válasz eMPet72 #73918 üzenetére
Én is néztem a 220v boltot de akkor az kilőve.
Szerintem hétvégén elmegyek a médiába megnézem személyesen az 50lf652v-t, mit mutat tesztanyaggal.Más: valaki közületek használja a tv-t thome kábeltv-vel?
A HD csatornák érdekelnének, hogy milyen minőségben jeleníti meg a tv? -
szabeska
addikt
válasz eMPet72 #74386 üzenetére
Nekem is ilyen van, egy honapja, teljesen jo kis alap tv. azert be kell allitani (mondjuk rtings honlapon megkeresni lf5600-at), hogy a fekete reszletek jobban kijojjenek, es pc-rol hasznalva ycbcr-re allitani a kimenetet, ugy teljesen jo a fekete reszletessege, es a vilagos reszek is. diginel egyeb szolgaltatora allitva kell hangolni, az m4 hd-t pedig manualisan 135.500 as frekin keresni, es lementeni. en 78-ert vettem kiallitott darabkent 2 ev garival, semmi baja, karcmentes, magas polcon volt siman megerte ennyiert, annak ellenere is hogy a tesztek lehuzzak, es a legolcsobb markas cucc olcso panellel. a fekete indigokekbe megy at oldalrol, ennyi csak a baja az araert.
[ Szerkesztve ]
F1
-
törölt tag
válasz eMPet72 #74572 üzenetére
Kevered, de én azért kipróbálnám azt az 1 órát, főleg úgy, hogy a rendelet ilyet nem ír. Sőt, a 60 napos MM-es visszavételt is. A Malltól vettem már 1.2 cuccot, egy esetben felmerült, hogy még sincs rá szükségem, és szó nélkül visszaadják a pénzt. De mindenki onnan vesz, ahonnan akar.
feri1 Olvasd ezt a topikot is, próbálj másik filmet, másik lejátszó, vagy YT-os 3D-t. Szemből legyen a kijelző, ne lent, fönt. 1 megjelenítővel menjen a gépedről, pl. MPC HC-vel így. Smart menüből törölhető, jobbra a kis ikonokhoz mész, egyiket kiválasztod, feljön egy x, és katt. A többit nemtom, keress rá, már biztos írtak ezekről. Meg ezeket is nézd át, de benne van a tévédben is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest