- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, van-e itt most olyan, akinek ez vagy a többi UH66-os típus van, de hátha igen és ír majd neked. Addig is:
Van itt egy itteni vélemény, továbbá az áru keresőről néhány. Valamit valamiért, ez ips paneles, itt kb. 99% ilyet használ, aminek elvileg jobbak az oldalsó betekintési szögei, és szép színeket ad, viszont kisebb a kontraszt, de ez köztudott. Nekem nincs gondom vele, meg szinte mindig van fény a tv mellett(filmezéskor nincs). Van otthon va paneles jó minőségű tv is, de én azt se tartom különbnek, de mindenki másként látja.
Azt tudom, hogy Játék módban 23 ms, PC módban 37 ms az input lagja, a többi dologgal nem foglalkoznék, amit az edigitalra beírt az a valaki. De oda is azt ír amit akar, sok meghökkentő írást olvastam már ott is és az árukeresőn is, sok user errorral és hozzá nem értéssel fűszerezve. Ha találsz valahol élőben is megnézed bármelyik 43UH65 és 66-os típust, mert szinte egyformák tudásra. -
OPiiPO
veterán
-
törölt tag
De lehet, olyan világosra veszed, amilyenre akarod. Ha csinálsz egy másik, például ISF szakértő>világos helyiséghez valót is, mint a másik, csak a háttérfény, vagy kontraszt vagy fényerő közül állítod át, ami neked tetszik. Vagy próbáld ki vond tippjeit, vagy még ezt is, csak az alsó kis képeket ne.
fireproof Nemcsak a smart tudja[link].
-
huncutka1029
addikt
szia
Ki tudja a DTS kódolású 5.1 et adni optikán, és ezen a konverteren keresztül szólni is fog minden hangfalon.
A kimenetnél kell majd PCM, vagy auto mód között állítani a tv digitális hangkimenet opciójánál.
a tv adás sztereo lesz valóban.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
ftamas0201
senior tag
Melyik szolgáltató?
Én a Tarr kft-nél vagyok, nekem az EPG pl az RTL klub HD és a vele azonos frekvencián való csatornákon töltődik be teljesen. Egyébként csak úgy ahogy mondod, csatornánként töltődik be. Más szolgáltatóknál ugyan nem tudom van-e ilyen dolog hogy csak egy bizonyos frekvencián töltődik be, de én a szolgáltató topicjában rákérdeznék azért mert gyanús hogy ez mindegyiknél jelen lehet. -
blakey
titán
Nem sok értelme van, egyszer beléptem valamelyik TV-n, de nem értettem a logikát, a szükséges app-ok anélkül is telepíthetőek, Youtube-ba meg külön kell belépni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junior19
senior tag
válasz nOvOp #111236 üzenetére
Hali!
Azért mert egy készülék nanocell, még nem jelent semmit, se előnyt, se hátrányt. Az általad felsorolt két modellnél is ki lehet fogni jót is, rosszat.
Amit olvastál, az valószínűleg nem a nanocell miatt nem jött be egyeseknek, hanem más problémák miatt.
Azt tudnod kell, hogy a jelenlegi készüléked annak idején a közép kategóriát képviselte.
A kiszemeltek közül az 55UQ az most az alapmodell, a Nano a középkategóriát képviseli az lcd-k között.(Van még a Qned, ez a miniledes, ez a felsőkategória)
codec project
-
Gömbike
senior tag
válasz nOvOp #111247 üzenetére
Itt is tedd fel a kérdésed, [link] , szakemberek segítenek a döntésben. Vhiktor fórumtárs csinált teszt videót a csatornájára a tcl c735-ről. Már beszéltem vele, mert a Nano 753pr tv képében erősen csalódtam, ő fogja bekalibrálni majd.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
cinikis
tag
válasz nOvOp #111247 üzenetére
Szia,én nem is néztem Lg-t,viszont Tcl 55c735,illetve a Hisense 55U7HQ játszott,viszont összességében elbizonytalanodtam a teszteket olvasva illetve boltban a hozzá álláson.
Így elhoztam az Lg-t,mégis piacvezető,stabil.
A Nanocell ről olvasgattam és gondoltam ha a qled versenytársa nagyon rossz nem lehet.
Nyilván nem 120/140hz.,de egyenlőre nem gamelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest