- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
HunGab82 #19012 üzenetére
nekem ilyen tv-m van
előzetesen annyit, hogy előbb egy másik, újabb, kisebb tv-t akartam(32lm620). Pontosan ebben a webshop-ban érdeklődtem, és vagy azért hanyagoltam, mert nincs normális garancia, vagy nem voltak képesek rendesen kommunikálni...ezt már nem tudom.
Végül az extreme-digitálban megrendeltem ugyanezt a 620-ast, ami nem lett(szerencsére) mert kétes volt a beszerzés ideje. Megvettem a 42lm3450-et, ami ugyan nem smart, és régebbi is talán, lehet hogy technikailag is(az okosok majd mondják biztosra
, de ez látszik az árban is. Nekem bejön, egész korrekt ebben az árkategóriában. A belső lejátszóját még csak dlna-n keresztül próbáltam. eddig mindent lejátszott, amit kell neki, kivéve ugye a DTS filmeket. A 3D-vel kicsit meggyűlt a bajom, mármint a br iso-val(a tv-t hdmi-n pc-vel összekötve), de lehet, hogy csak mert zöldfülű vagyok
fentebb talán olvashatod.
Úgysem csak az én véleményemre hagyatkozol! de szerintem árában megérinem 200e Ft. nem tud annyit, ennyi. A minőséggel(külső, belső) nekem nincs gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged