Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz Krystal_s #78416 üzenetére

    Szeretnék pár dolgot kérdezni. :)
    - A képméretet nem tudom, hogy 16:9-re állítsam, vagy eredetire? Nem látok köztük különbséget. Másik tv-men maradt a széleken 1-1mm, ami most nem lenne rossz.
    - A fejhallgató csatlakozó az 3.5mm jack kimenet? (2.5-el próbáltam és lötyögött, utána nem mertem másikat próbálni. Nem egy sima kimenetnek néz ki.. ) :)
    - A szoftververzió 03.20.40..frissített 04.30.02-re, utána 04.30.20-ra. A menü utána még lassabb lett.

    A képméretet 16:9 re állítsd, ez a tv optimális aránya. Lesz amit kicsit széthúz majd, mert van még pár 4:3 as adó, de ezt megszokod majd. Kicsit lángosképűek lesznek az emberek. :DD :DDD

    Fejhallgató 2,5 es, de LG szokás szerint, rohadt erősen kell benyomni, amíg nem hallod, hogy pattan. Már már azt kell érezned, hogy mindjárt áttolod a tv-n és kijön az elején...Utána jó lesz, és nem lötyög majd.

    szoftverfrissítést nem minden esetben kell elvégezni, az automatikus lehetőséget én kikapcsolom, és megpróbálok előtte tájékozódni, mielőtt frissítek, mert sajna van ilyen, hogy rosszabb, lassabb lesz.

    Wifi routeren nézd meg, hogy a tűzfal nem fogja e, illetve a DHCP forwarding be van e kapcsolva, állítva. Fontos, hogy ugyanarra a hálózatra fűzze fel a tv-t mint a többi otthoni eszközödet. Sokat javít, ha a net beállításban a hálózat tipusát nyilvánosra állítod, nem otthoni, vagy munkahelyire.
    DE sokkal gyorsabb, és stabilabb lesz, ha LAN kábelllel kötöd a routerre.
    Magic remote "helyettesíthető" mobilos alkalmazással, vagy egy vezeték nélküli egérrel. azzal lehet sok mindenen gyorsítani.
    A sarok sötétedés tipikus direct led jelenség, azért van, mert a panel mögött a sarkokba nem tesznek világító blokkokat, így a diffuzor a sarkoknál kicsit jobban "benyeli a fényt" cserébe a sarkokban a bevilágítás, felhősödés sokkal elenyészőbb, egyszerűbb a beállítás mint az edge led esetében.
    Viszont a dirty screen effectre jobban hajlamos. ez az a jelenség, amikor homogén háttér előtt gyors oldalirányú kameramozgás van, és úgy tűnik, mintha maszatos lenne a kijelző. Foci meccseknél, vagy pl síugrás videóknál látszik.

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák