- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
Az említett kis füzetben szép ábrán be vannak keretezve a hangszórók és oda van írva, hogy ezek a hangszórók és utána megjegyzésként, hogy az eszköz egy hangszóróval rendelkezik, azonban esztétikai okokból 2 hangszórónak csináltak kialakítást. (óriási költség illetve helyigény miatt gondolom már nem fért bele még egy) -
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Két hónapja vásároltam egy GPad 8-at és észrevettem, hogy az egyik hangszóró nem szól. Kérdésem, hogy mennyi időt vehet igénybe a garanciáztatás, ha beviszem a szervizbe? Tapasztalata van valakinek esetleg?
-
gigabusz
csendes tag
Sziasztok!
A lollipop nem igazán válik be nekem, gyorsabban merül az aksi, mint a kitkatnál.
A kérdésem, vissza tudnám-e varázsolni a kitkatot? 4.4.2 volt rajta
Köszi a válaszokat -
törölt tag
A gyártó szerint csak 32GB-osat tud elvinni, de nem kizártba 64 GB-t sem. De a 32 a biztos.
(#2086) gixxer-tomee
Egész jó. Gyorsan talál jelet. Google maps-el próbáltam és eléggé jól ment.
(#2087) choler.
Szívesen
az a biztos amit gyárival adnak. Mikor megláttam a lapot amit linkkeltél már tudtam hogy nem oké
-
gixxer-tomee
aktív tag
Hali!
Mennyire jó ennek a tabnak a gps része? Lehet arra is használni? Köszi!
-
hungar
tag
Sziasztok!
Lg gpad 8.0 tablethez tervezek microsd kártyát venni. 64 gigát elviszi simán? Edigitálba egész jó áron van most.
-
-
choler.
tag
válasz
#65388800 #2077 üzenetére
Szia!
Ilyen papír nincs is hozzá, csak a bolt logojával ellátott jótállási jegy.
Megkérdeztem az LG Magyarország-ot, ha szervizelni kell és tudják javítani akkor nincs gond,
de ha cserélni kell akkor azt ők nem fogják.
Akkor ez minden csak nem gyártói garancia, szerintem.(#2078) cidalain : nem, egy magyar webshopból.
-
choler.
tag
Sziasztok!
Ti talán már látattok gyári LG garit, ezért ide is írom:
Vettünk 1 Lg táblagépet interneten. A weblap gyári garanciásként hirdeti.
Ma megérkezett és egy bolti jótállási jegy, három ágú hálózati töltő valamint fehér de nem LG márkájú nálunk használatos két ágú töltő (amibe nem az USB kábelt hanem a fekete 3 lábút kell bedugni)volt mellékelve.
Valamint egy kínai és angol kétnyelvű garanciáról szóló papír (bélyegző vagy holo matrica nincs rajt).
"HK Area" felirattal, ez a garancia érvényes Magyarországon? :
Itt van képen:
Véleményetek? Küldjem vissza?
Gazdájának nem igazán tetszik a dolog,...
meg nekem se mondjuk.
Vagy minden szép és jó?
Köszönöm előre is! -
Indiant
addikt
Vajon az Intelligens képernyő-t, rá lehetne venni 10.1-en LP alatt,h. működjön.
Figyelni figyel, de nem tart bekapcsolva. (G2-n működik) -
válasz
gigabusz #2071 üzenetére
Egy Nexus 5 telefon mellett egy ilyen táblagép custom-izálhatóság szempontból kb tényleg olyan, mint ha pl általánosságban az android rendszert szeretnénk ilyen téren hasonlítani az ios-hez.
Mondjuk nekem LG G2-m van telefonként és ezzel is csinálhatok bármit, dúskál a főzött ROM-okban, plusz egyéb buhara dolgokban.
Az egész azon múlik milyen sikerű, ezzel arányosan elterjedtségű készülékről van szó.Nexus-ok kb eladják magukat és alapból is, aki Nexus-t vesz, az nagyobb eséllyel fogja mókolni a telefonját, mint aki egyéb gyártó termékét választja.
LG G2 is siker termék lett anno, máig is van hozzá rengeteg újdonság. -
sharkypeti
aktív tag
Van még magyar shop ahol lehet kapni 8.3 - ast?
Hivatalosan, számlával, garanciával. -
válasz
gigabusz #2062 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, amit a legjobban csak te tudhatsz...
Ha szükségességét érzed a root-nak, akkor root-old, egyébként meg felesleges.Úgy veszem ki, hogy nem használsz root igényes app-okat, meg a rendszert sem buherálod, szóvak nem kell neked a root.
Átlag felhasználó semmi pozitívat nem tapasztal a root-ból, de legalább jobban sebezhetővé válik tőle a készüléke. -
gigabusz
csendes tag
Sziasztok!
LG G Pad 8.0 tabomat nem tudom frissíteni lollipopra, azt írja rootolt készülékre nincs frissítés. Volt rootolva, de már csináltam gyári vissza állítást, így sem működik. Mit lehet csinálni vele?
Köszönöm a válaszokat. -
törölt tag
válasz
Indiant #2048 üzenetére
Megnéztem a kérdéses játékot. Az első pálya viszonylag jól ment. A 2. Már eleggé szétszaggatott. Kegyetlen volt. A 3. És 4. Pálya viszont érdekes módon akadás nélkül elment. Ami még érdekes a játékon a grafika iszonyat fos. Ilyen homályos és pixeles vonalakat még nem láttam angry birds játékban pedig másik angry is van rajta. Viszont ami megint érdekes a gombok számok kidolgozása meg tökéletes volt nem pixeles és homályos. Szerintem itt a játék megírásával lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest