Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
En nem is foglalkoznek, de a fiamnak nem kell masik helyette. Azt mondta, hogy neki csak ez kell. Azt mondta tegnap sirva amikor osszetorte, hogy felment a menyorszagba a tablet a nemreg elhunyt kutyankhoz, rexi-hez. Muszaj voltam megigerni neki, hogy megcsinalom. Az este szet us szedtem , ha lenne alkatresz 5 perc alatt osszeraknam . Mind1 dobtam fel aprora, hogy keresek nem kijelzo hibas peldanyt hatha beesik 1, ha meg nem, akkor nem tudok mit tenni vele
zeon.hu tudom , gondolkodas nelkul meg is rendelnem ha nem lenne ez a virusxarsag
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Remelem nem halott teljesen ez a topik!
Szoval lenne 1 lg gpad 7.0 V400 tabletem . A mai nap sikeresen ripityara tort a digitizer benne! 1 olyan kerdesem lenne, hogy hol talalok hozza vajon kinan kivul? Onnan most nem szivesen rendelnek... Probaltam keresni hibas peldanyt belole, amelyikbe jo meg a kijelzo de az altalam ismert oldalak egyiken se talaltam . Otlet esetleg valakinek?
Koszonom! -
Krystal_s
addikt
válasz
Minstrel #2615 üzenetére
Sziasztok,
hátha jár még valaki erre. Egy kis érdekesség.
Egy ideje próbálom másik eszközzel helyettesíteni ezt a kis tabot, de a Wifi jelerősséget illetően nem könnyű.Másik eszköz miatt 5 Ghz-re kellett állítanom a Routert. Aztán ránéztem erre a kis csodára és ledöbbenve láttam képes kezelni az 5GHz-et?
Sőt a sebesség is több lett 75 Mbit/s, 2,4-en 45 Mbit/s a max. Ez hogyan lehetséges? Még a rendszer is a gyári KK. Leírások alapján nem tudja az AC-t, csak N-es wifit kezel.
A Router nem tudja egyszerre használni a 2,4 és 5 Ghz-et. Tehát egyértelműen 5 Ghz-en tud működni. -
Minstrel
senior tag
Rákerestem a topikra, mert nem működik az alsó navbar és kiváncsi voltam, hogy hardveres vagy szoftveres baj lehet-e, de visszalapozva látom, hogy ez már sokaknál előjött, úgy látszik eddig bírták.
Egy V400 tablet és azt hiszem 4 éve vettem. De nagyon érdekes, hogy csak az az alsó sáv nem érzékel. Most egy lebegő gomb appot használok. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, az enyémen is megjelent egy kis buborék.
Visszaolvasva láttam mások is írták. Ez ilyen típushiba lenne?
Erősen próbáltam megnyomni azt a pontot és szinte eltűnt, de gondolom várható, hogy visszajön és egyre több lesz majd.
Az országban nem nagyon láttam újabb LG tabokat. Szerintetek melyik márka 8"-os tabja lenne a legjobb alternatíva? -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #2607 üzenetére
Összefoglalva:
Szokásos LG Flash Tool 2014
Szokásos LG driverek
(ezek linkje milliószor előfordult itt a topicban, nem linkelem)V40010c firmware innen
Ez a szokásos link, de nem működik.
Kell egy Chrome user agent switcher nevű kiegészítővel mókolni: így
Ha így sem jön, és a lap üres, de nincs hibaüzi, akkor jobb gomb: forrás megtekintése, és akkor kezd el letöltődni.Nálam valamiért a 10c nem akart felmenni 90%-nál mindig újraindult a tablet.
20b felment elsőre.A win eszközkezelőben az MTP driver lehet felkiáltójeles, amennyiben a tab nem android módban van csatlakoztatva a géphez (mint esetemben ugye, mert nálam csak fastboot menü volt, és software update mód)
A legfontosabb, hogy a portok részen legyen jó a driver, és legyen COM port száma a tablettel való kapcsolatnakLG Flash tool upgrade közben szerverkapcsolódási hibaüzenet figyelmen kívül hagyható, viszont le nem okézható, mert akkor abbamarad(hat) a betöltés. Ha használat előtt offline állapotba tesszük a gépet (kihúzzuk a netkábelt/kikapcsoljuk a wifit), akkor viszont nem dobja ki ezt a hibaüzit.
Végeredmény:
a frissen flashelt gyári Lollipop, nem olyan szar, mint amennyire itt a fórumban olvastam. Van bőven szabad memória belakás után: 3-400 mega. A friss rendszernél ez 600 fölött volt.
Hátrány: amennyiben custom romot akarnék, mindenképpen downgrade-elnem kellene a 10c-re, ami ugye nem sikerült, mint fent említettem. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
cidalain #2605 üzenetére
Win 7 ok.
Univerzális ADB driver, ezzel könnyebben felismeri a tabot elvileg. -
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #2602 üzenetére
jaja ezt csináltam. A tab fejlécében Factory Data Reset szöveg van, itt a félreértés.
Illetve még egy másik téma:
Ilyenkor ha rossz a tab, akkor a Win eszközkezelőben lehet felkiáltójeles az LGE Android MTP device?
Az illesztő jó, de a Tulajdonságok/általános fülön "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" szöveg van.
Lehet hogy itt van a kutya elásva? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
cidalain #2601 üzenetére
Hard reset, nem factory!
-
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #2600 üzenetére
usb 2. factory reset már megvolt tegnap.
a linkelt megoldás nem ok, mivel nincs android nem tudom rátenni a RegCure Pro appot.most még valamit észleltem: a tool második lépésben kicsomagolja a szoftvert (kdz-t). itt dobja a szerveres hibaüzit. YT videókon itt szépen elmolyol a tool, de nálam egyből jön a hibaüzi, majd indul a betöltés a tabba rész.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
cidalain #2599 üzenetére
USB 2 vagy 3? 3-al nem biztos, hogy megy.
Itt a hibajelenség, de nem biztos, hogy megoldás.
Hard resetet próbáltál már? -
cidalain
veterán
Na, sikerült szereznem v400 10c Android KitKat kdz-t.
Az LG Flash Tool-lal próbálkozom, a tabletet be lehet tenni Firmware Update módba, eddig pipa.
Elindul a flashelés, de a tool dob egy hibaüzit, hogy "connection to server failed", amit ha nem okézok le, a háttérben még megy a töltés a tabra, mutatja a pc-n is a %-ot, tabon is megy a %.
Tabon amikor elér 90%-ra a tab nyom egy restartot, ekkor a gépen 71%-on van. Tab restart után folytatódik (vagy újraindul? mert 0%-ról kezd megint) a process, de a gépen már nem, ott megáll 71-en.
Majd a PC-n a tool dob egy másik üzit, hogy USB disconnect, aztán ennyi. A tab később megint dob egy restartot, majd 0%-on áll.
Valamiért nem megy végig. a kdz-t az LG-től szedtem le. Hibás lenne? nem hinném.Kérdés mi ez a "connection to server failed"
Milyen szerverhez nem tud kapcsolódni a tool? és miért kell egyáltalán szerverhez kapcsolódni? -
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #2597 üzenetére
ok utánajárok.
most olvastam arról is, hogy hogyan lehetne működőképessé varázsolni a következő gyári linket:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW975106432109876543213/V40010c_00.kdz
Este ezt is kipróbálom.Illetve itt is van még egy ígéretes anyag
https://forum.xda-developers.com/android/development/flashable-pure-stock-roms-available-v400-t3352576 -
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #2595 üzenetére
igen, ez a terv, csak a droid 4.4-et szeretném, ha lehetne választani. csak olyan romot nem találok, ami régióban megfelelő lenne. (mint írtam 5.02 van, az nem lenne gond).
azért jöttem ide, hátha valaki tudja honnan tudnám letölteni a v400 10c kdz-t. vagy van neki otthon talonba, és megosztaná velem. -
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #2592 üzenetére
Esetleg a twrp-t fel lehet e tenni valahogy PC-ről, ha az android nem indul el, az usb hibakeresés nem tudom hogy be van e kapcsolva, és rootolva biztosan nem volt a tab?
Ez a helyzet jelenleg: tapasztalatok
Ilyet találtam, elvileg multilang, de a régiónál Brazil van, kicsit fázok tőle még. de a kód, a 10c stimmel
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
cidalain #2591 üzenetére
Itt nézted?
Tabhoz és Flex-hez is innen szedtem le. -
cidalain
veterán
válasz
zeon.hu #2590 üzenetére
Lineage nem jó, mert abszolút nem kapcsol be a gép. Így se rootolni nem tudom, se twrp-t nem tudok rátenni, ha minden igaz. Ezek nélkül meg nem tudom feltenni a Lineage-et.
Szóval csak fastboot menum van, azt annyi.
Találtam egy portugál oldalon egy international firmware-t azt fogom meglesni, remélem benne lesz a magyar. Lollipop-ot találtam magyarban, de azt nem akarom semmiképpen. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
cidalain #2589 üzenetére
Xda-n találsz Lineage OS-t hozzá.
Gyári firmware-t meg google kereséssel -
cidalain
veterán
LG v400 10c romhoz tud valaki élő linket?
Az itt korábban berakott linkek már nem igazán működnek. -
kissj83
tag
Sziasztok!
Régi jó Lg G Tab 10.1-em megadta magát. Egyszer lefagyott használat közben(Csak netezett a feleségem, nem volt használva semmi erőforrásigényes dologra) és nem is éledt fel azóta.
Semmilyen nyomógomb-kombinációra nem reagál.
Szét is szedtem a gépet, az aksit kihúztam pár percre és vissza, de a helyzet változatlan. Egyszer felvillant az LG betöltőképernyő 1 percre de annál többet nem csinál.
Kérdésem:
Lehet, vagy érdemes javíttatni?[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
cidalain
veterán
úgy néztem a 7"-osra létezik Lineage OS 14, ami android 7 alapú.
esetleg valaki próbálta már? -
zeon.hu
nagyúr
Automatizálóval (pl E-robot) fekvőbe tudod kényszeríteni.
Nem bonyolult parancs, ha kell, segítek.Illetve a tied fejjel lefelé nem megy?
Mert akkor megoldva máris.Szerk.
Itt írtam le, hogy állítsd be a parancsot.
Értelemszerűen a neked szükséges alkalmazás(oka)t teszed a megfelelő helyre. -
Imifej
senior tag
-
Imifej
senior tag
Nekem már nem csak buborékok vannak, hanem a szélén nem érzékeli az érintést sem.
-
zeon.hu
nagyúr
Beállok én is a sorba, megjelentek a buborékok...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Krystal_s #2575 üzenetére
Az nem wifi only tablet? Mert akkor nyilván hiányzik
Az enyém sim kártyás, benne is van a menüben minden ilyesmi.
Esetleg tedd fel a Quick Shortcut Maker-t, abban meg tudod keresni, van-e benne rejtve. Ha igen, létre is tudsz hozni ikont hozzá.Bocsánat, 5.0.2 van ezen is, kevertem egy másik itthoni eszközzel, amin 5.1 fut.
Nem hiszem, hogy létezik rá 7-es vagy magasabb droid.
-
Krystal_s
addikt
válasz
zeon.hu #2574 üzenetére
5.1-re gyárilag frissítette? Úgy emlékszem alapból csak 5.0.2-re tudja.
Vajon erre a tabra fel lehetne tenni egy Android 7, vagy 8-at? Neten eddig nem nagyon találtam róla semmit.Azt vettem észre a Beállítások menüben hiányzik az Internetmegosztás, Wifi Hotsport, tethering....
Olvastam egyes gyártók régiótól függően letiltják. Vannak külön Appok hozzá, de nem szükséges hozzá Root? -
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
egyre gyakrabban találkozom a Playen olyan Appal, aminél írja, hogy "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval" pl Android Messenger...vagy azt írja "Elképzelhető, hogy az alkalmazás nincs optimalizálva az eszközre".
Nálam alapból még a gyári 4.4.2 KK rendszer van. Frissítéseknél csak a 2015.02 márciusit (5.0 Lollipop) ajánlja fel, ami sok embernél okozott lassulást, vagy valamilyen funkció "elromlását" gyengébb Wifi, kamera gond stb., ezért nem akartam frissíteni.
Ti milyen rendszerrel használjátok ezt a kis tabot? -
zeon.hu
nagyúr
Na, más is járt így:
"Megoldás sajnos nincs, ez egyfajta ragasztó/gél ami az üveg és az aktuális kijelző közötti légrést hivatott megszüntetni, ezáltal az olvashatóság mindenféle helyzetben javul. Csak hát idővel a hőtágulás megteszi a hatását és valahol a keret mellett ereszt a szigetelés." -
zeon.hu
nagyúr
Ha ilyesmi a hiba, akkor esetleg a videó szerint.
-
Salex1
őstag
Valamiért engem is útól ért a kijelző és a touch közötti buborékosodás problémája. Van erre valami megoldás?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
robotzombie #2561 üzenetére
Nem ismerem az oldalt, persze ettől még lehet megbízható, de inkább xda-n nézelődnék a helyedben.
-
robotzombie
csendes tag
Sziasztok!
Ismeri ezt valaki?
Lg g pad 10.1 (V700) -re van elvileg kitalálva:
" How to Install TWRP and Root LG G Pad 10.1 " -
capafog23
őstag
Ilyen jött elő a 10"-os tabletemen. Kép
Nem tudom mi lehet, elengedett a ragasztás vagy valami ilyesmire tudok gondolni, mert sose esett sehonnan, nem kapott semmilyen ütést.
-
konzi
aktív tag
Hogy vissza talaljak.
-
Imifej
senior tag
Nekem is megjelent nemrég egy buborék a szélénél.
-
Indiant
addikt
Gpad 10.1-es a kijelző és az üveg között buborékok jelentek meg, van rá ötletetek?
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Lett egy LG G Pad 8.0 4G V490 tabom.
Azt tudom, hogy "normál" gsm hívás nem indítható róla. De esetleg bluetooth kihangosítóval menne?
Ha nem, akkor minek bele tárcsázó vajon?Másik, hogy rootolva érkezett hozzám. Alapból nem zavar, minden eszközöm rootolt, de erre kéne a Tv Go, ami elől nem tudom elrejteni a rootot (sajnos a Magisk nem megy rajta, ami megoldaná, Xposed + RootCloak meg nem segít).
Ügy néz ki, hogy kernel szinten lett rootolva, tehát a sima unroot nem segít.
Honnan keríthetnék rá gyári romot és hogyan tehetném fel?
(Utána kapna egy TowelRoot-ot, ha van hozzá, azzal 1 perc a root/unroot) -
_NCT
addikt
Ezzel a módszerrel meggyógyult, téglából lett újra tablet
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Van egy V480-as tabom, amire vissza akartam tenni egy régi kitkat-et, de véletlen egy 7.0-s tab (azt hiszem v400) ROM-ját sikerült felvarázsolnom,aminek eredménye hogy be sem tudom kapcsolni a tabletet, gyakorlatilag semmire nem reagál.
Hardbricked? Magyarul JTAG-el lehetne csak visszahozni?
-
nextman
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy pad 7-esnek mennyi lehet a max wifi sebessege?
-
Suineg
senior tag
V480 -ra létezik 6.0 android?
-
Salex1
őstag
Iszonyatosan lelassult a 10.1-em. Hiába telepítem újra, akkor is nagyon lassú! Van valami ötleteket?
-
Deylath26
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 8.0-s tabletünk. Tegnap még teljesen jól működött ma meg hirtelen nagyon lassan indul el, percek alatt hozza be a beállításokat, de a Wifi-nél csak addig jut el, hogy "Wifi bekapcsolása", mintha örökké próbálná bekapcsolni. Van valakinek valamilyen tippje?
-
bundaskutya
csendes tag
Üdv. LG v480 tabhoz keresnék 4.4.2-őt, esetleg tudtok linket adni hozzá?
Az 5.0.2-ről szeretnék visszaállni, a KitKet-tel sokkal gyorsabb volt.
Gari már nincs rá, gondoltam megpróbálnám... -
Megoldásnak tűnik, az egér működik, használtam már a saját 10 inches példányommal (kipróbálás okán, inkább csak billentyűzetet kötöttem rá). Olcsóbb, mint egy új kijelző.
Próbálj meg egy "hubot" szerezni, akkor mehet több eszköz is
Vagy ha vezeték nélküli és adaptere van (és nem igényel szoftvert, mint pl. némelyik olcsó genius), akkor úgyis működhet. -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült elejtenem az LG g pad 8.0 nevű tabletemet, és betört a kijelzője. Ez még nem is lenne túl nagy gond, de sajnos nem reagál semmilyen érintésre sem...Mit lehet tenni? Csak a szerviz maradt? Mennyi lehet megcsináltatni?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Esetleg valaki tudna ajánlani nem túl drágán 10.1 LG hez LCD szervízt, vagy ahol olcsón meg lehet venni?
Köszönöm! -
AssAssynn
őstag
Ezt már mindenki maga döntse el, én csak segítettem...
De amúgy szerintem még mindig jó ez a tablet. Az ilyen olcsó kínai cuccok nekem nem jöttek be, amikor láttam másnál. Ha most cserélnék nem is tudom mi lenne az utódja. -
AssAssynn
őstag
A sors iróniája.. pont árulnak olyat, ami valószínűleg (nem biztos) neked kell.
-
AssAssynn
őstag
Csak azért írok, mert egy jó ideig nem válaszolt senki... és lehet nem is fognak, pont azért, mert nincs ötletük. Mivel újraraktad a rendszert, ezért valószínűleg nem szoftveres eredetű a baj, hanem hardveres, arra viszont nehezen lehet mit írni. Nem tudom foglalkoznak-e az LG-nél javítással, de lehet célszerű cserélni az eszközt. Habár OTG-n, ha tudod használni, az fél siker.
-
Freel
tag
Sziasztok!
Ha valaki szaki esetleg jár még erre kérem segítsen!
A tegnapi napon az LG G-PAD 7 V400-unkon 'elromlott' az érintésérzékelés... Szóval azóta nem érzi ha az ujjunkkal hozzáérünk a kijelzőhöz. Egy 12.1 CM volt rajta, gondoltam az a baj. Visszaraktam a gyári KitKet-et (4.4.2) és ugyanúgy nem működik a kijelző ujjérzékelése. Egy OTG-n rádugott bill+egérrel tudom használni a gépet jelenleg. A masina nem volt leejtve, nem lett szélsőséges hőmérsékletnek kitéve, nem ejtettem bele a krumplifőzelékbe sem... Nem tud valaki tippet adni, hogy mi lehet a baja?
Gari már lejárt...Köszönöm.
-
Pacino68
tag
válasz
johnyboy25 #2484 üzenetére
Ezt találtam.
[link] -
AssAssynn
őstag
válasz
capafog23 #2515 üzenetére
Ugyanez nem hinném, hogy jó lenne, viszont sajnos a CM letöltő oldalán sem találok a tabodhoz (v700) való romot.
Más: közben arra is rájöttem, hogy a CM-nél a "nightly" verzió az a próbaváltozatot jelenti és csak a "snapshot" elnevezésű romok a végleges, "hibátlan" kiadások.
-
Shingen
addikt
-
nextman
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy ilyen tablet vetekedhet egy lg pad 7-el tudasban/felhasznaloi elmenyben, vagy rosszabb, mert noname kinai marka?
-
AssAssynn
őstag
válasz
AssAssynn #2511 üzenetére
Közben beleástam magam és megcsináltam. Most már egy Marshmallow android duruzsol rajta.
Pontosabban egy CM13-as.
Elsőre az a tapasztalatom, hogy jobb, mint a Lolipop. Egy "mini" gapps-ot tettem még rá mellé, amivel szintén elégedett vagyok. Ami legjobban tetszik, hogy sokkal kevesebbet memóriát eszik így a rendszer, mint előtte. Sok újdonság van benne, amit örömmel vettem, de sajnos van néhány negatívum is, amit meg kell említeni. Remélem ezek közül néhányat fognak majd javítani később.
Az első az, hogy amíg régen a kijelző bármelyik részére duplán tappintottam és úgy lezárt, vagy feloldott a képernyő, addig most ez a bárhová érintés csak akkor működik, ha fekete a kijelző. Viszont ha ébren van és le akarom zárni, akkor nem kattinthatok akárhová az "asztalon", hanem csak a felső sávba. Főleg gyári tokkal ez elég nagy szívás azért.
A második, ami rossz az az, hogy a feloldási kijelzőn, amikor felébred a masina, akkor ugye mutatja az órát és eddig a feloldási mintám ott volt alatta. Na most nem így van, hanem előtte fel kell húzni a kijelzőt és csak utána látom a mintát... ez egy bosszantó felesleges lépést ad a feloldáshoz. Be lehet állítani egyébként, hogy egyből a feloldási mintát mutassa ébredésnél, viszont akkor meg az órát nem látja az ember.
A harmadik az az, hogy a kamera buggos kicsit.Amikor pl. a felbontást állítja be rajta az ember, akkor ha a 3mp-re kattint, akkor az alatta lévőt jelöli ki, ha az alatta lévőre kattint, akkor az az alatt lévőt, de mivel a 3mp felett nincs már semmi, így arra nem is tudsz kattintani.
Ezt remélem hamar megcsinálják. Szintén a kamerához kapcsolódik, hogy valamiért a hátlapi kamera képét úgy mutatja, mintha valami effekttel be lenne sötétítve, vagy barnítva a kép, alig látszik valami a kijelzőn a képből. De ha pl. átváltok panoráma módra és vissza, akkor már jó lesz...apró bugocska.
Igazából ez a három dolog az, ami nekem elsőre szemet szúrt és zavart, de mint mondtam, ezek mellett egy egész jó kis rendszernek tűnik ez.
Fontos: Aki már korábban frissítette a rendszerét a gyári szoftverről, az nem fogja tudni csak úgy feltelepíteni ezt a verziót, muszáj lesz hozzá visszarakni a KK-ot és csak utána próbálkozni ezzel. Napom ráment, mire rájöttem erre.
Hatalmas segítség lehet a telepítésnél EZ a bejegyzés! Természetesen érdemes a már újabb szoftverekkel próbálkozni, az abban linkeltek helyett.
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen készülékem. Pontosabban egy LG-V400-as, amin gyárilag 4.x-es android volt, de anno felfrissítettem 5.0.2-re. Sajnos szarabb lett tőle, lassabb, stb.. de akkor nem foglalkoztam már többet vele, most megint eszembe jutott, hogy azóta hátha adtak már ki hozzá újabb, frissebb, jobb androidot. (természetesen magától nem akarna semmi ilyet leszedni)
Kérdésem, hogy tudtok ilyenről, és esetleg, aki csinálta is már, leírná, hogy mit hogy.Ha van olyan előző hsz. ami erről szól, azt is nagyon szívesen meghallgatom.
Köszönöm a segítséget nektek.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy LG G pad 7.0 ami csak annyit csinál, hogy az LG logónál újraindulgat. Hogy lehetne javítani?
-
Indiant
addikt
válasz
dragonfire44 #2504 üzenetére
Szerintem javítható
-
Indiant
addikt
válasz
dragonfire44 #2498 üzenetére
A Factory Resettől nem áll meg, csak ha törlöd a System-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest