- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
akitől vettem azt mondta hogy neki tökéletesen ment egy ECS lapban (persze mondani bármit lehet. naiv vok' :) ).
szvsz itt bios reset nem segít, a multkorinál sem segített. és magam mögött tudhatok már ezen ügyeskedésem miatt egy procit meg egy lapot (hál' istennek a Bluefish a lapot kicserélte).
van idehaza hivatalos SOLTEK szerviz vagy ilyesmi? értem úgy mint az ABIT - Comp Ker.
aki tud plz. vésse le ide a címét -
roPHka
senior tag
van (pontosabban volt, mer szétörtem és a kukába hajítottam) egy AMD Athlon T-bird 1,2Ghz-es proci (lesarkazva). Nemrég egy ECS L7VTA alaplapot cseszett el, ma meg egy Soltek SL-DRV2 (KT266). Beraktam a procit, bekapcsoltam a gépet 2x-3x (max.1percre). A HWMonitor aszondja CPU temperature: (-) 55 C ?!...
na mind1, aztán mikor bekapcsoltam nem jött be a képernyő, hót sötétség.
Ki a procit be egy másikat. természetesen azt sem vette be, pedig az eddig ment az EPOX lapban. Ki a procit a Soltek lapból vissza az EPOXBA, nicsak azt sem megy (mármint a proci). Hát ez kész beszarás. Volt 1lapom ,meg 2procim, 1hónappal ezelőtt pedig szintén elszállt egy lapom + procim!
Ilyenkor mi a fasz van?! akkor most tényleg volt egy Soltek lapom meg egy procim?! Mindkettő elszállt?! nem égett el semmi, az tuti, de akkor mégis mi a szar történhetett?!
Valaki tud olyan helyet ahol megtudják szervizelni a lapom (SOLTEK SL-DRV2, asszem ez a pontos típusa) ?
Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest