- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
LeTV Le 1 Pro (X800) kérdezős, romolgatós topik mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEZEMICI
csendes tag
A telefon egy letv le1 pro (elvileg US verzió).Mit lehetne azzal csinálni ha a telefon nagyon lassú,a kép is akadozik,még a twrp-ben is nagyon lassan tölt be minden.A telefont így vettem hibásan,hogy hátha meg tudom csinálni,de eddig nem találtam semmilyen megoldást.Valakinek esetleg van valami ötlete,hogy mit lehetne vele csinálni,hogy normálisan működjön.
-
válasz
Lesliesmith #537 üzenetére
Akkor marad a hard reset. Ha rádugod a PC-re, elvileg le tudod menteni a fontosabb dolgokat (meg gondolom Google fiókodra úgyis szinkronizálsz)
-
Lesliesmith
újonc
A kikapcs gombra reagál, (reboot/cancel), újra is indul, de ahogy a képernyővédőt leveszem rögtön ott van.
Sőt ha nagyon erőlködök és okézgatom, akkor amig visszaugrik tudok ezt azt indítani...csak fürge ujjak kellenek...
-
válasz
Lesliesmith #535 üzenetére
Finomnak hangzik
Mikor feljön az üzenet, a menü vagy a kikapcsoló gomb hosszas nyomására nem reagál?
Ha nem sikerül sehogy se kikapcsolni, akkor merítsd le tökig, aztán imádkozz, hogy a bekapcsolás után ne jöjjön a hibaüzenet
-
Lesliesmith
újonc
Sziasztok !
Gyors helpre lenne szükégem. US telóm van, tegnap megjelent a "A youtube alkalmazás sajnos leállt. OK/CANCEL" hibaüzenet, ami egyszerűen nem tűnik el ! Hiába okézom, vagy próbálok kilépni belőle, kb, 0,5 mp alatt visszaugrik és így nem lehet használni a gépet. Megpróbáltam újraindítani, de megnyitom a képernyővédőt azonnal ez fogad.
Hogyan tudok megszabadulni tőle ???Köszi előre is a segítséget !
-
Üdv!
Tervbe van egy ilyen telefon vétele, csak kicsdit dilemába vagyok. Valaki tudna válaszolni röviden pár kérdésre:
1, Ehhez a telefonhoz van (közeljövőben lesz) legalább Android 6 alapú rendszer (lehetőleg magyar)?
2, Wifi, GPS, mobilnet... hogy boldogul velük?
3, Aksi átlag felhasználással mit bír?Előre is kösz a válaszokat!
-
Jáger
csendes tag
Sziasztok!
Csak üveget cserélt már valaki a telón? Úgy járt mint az egyszeri vajaskenyér. Megrendeltem 2976 Ft-ért, remélem használható lesz. -
Haitagne
csendes tag
Ezt használta már valaki: https://www.needrom.com/download/letv-x800-6-0/ ?
mert elvileg android 6, de örülök, h a 14S felment a telómra gond nélkül, nem szeretnék bajba kerülni. -
Vasi96
csendes tag
Sziasztok! Már több mint egy éve gyűröm. most egy hétig más telefont használtam. mikor tettem vissza a sim kártyát a lezv-be, nem látott jelet. pin kódot kér, el is fogadja, de azt mondja h nem aktív a kártya. nem hajlandó hálózatot sem választani. Valakinek bármi tippje van esetleg?
-
Haitagne
csendes tag
Sziasztok!
Nos, szert tettem egy x800-ra. Ahougy nézegetem cuoco92 11S rom van rajta, minden szép, minden jó...
De hirdetések ugrálnak fel és áltjában is gyorsan merül a kicsike.
Én nem vagyok guru (inkább csak kibic, aki néha a széttört előlapot ki tudja cserélni, ha muszáj) nem tudom mit tegyek.
Itt azt olvasom, tegyek fel 14S ROM-ot, de nem tudom hogy kell. Ha lenne valaki aki segít, nagyon hálás lennék. Ha neadjisten Budapest közelében lakik és elvihetem hozzá a telót és megmutatja, még fizetnék is érte!
Segítsetek légyszíves! -
gbart123
csendes tag
Sziasztok! Hol a bánatban tudom a készüléken visszakapcsolni a hívószám kijelzést?
Cuoco92 ROM van rajta. Segítségedteket előre is köszönöm. -
Kovaratis
senior tag
válasz
CartmanLand0 #525 üzenetére
Egyrészt hol vetted, másrészt van szervíz.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Hamarosan hozzám kerül egy ilyen telefon. Csak kiprobált, még sok gari van rá. Kérdésem hogy itt hazánkban egyik szerviz sem vállal garanciában javitást ? Mindenképp külföldre kell küldeni ?
-
RedBull92
csendes újonc
Sziasztok!
Amikor megjött az US verzió a TinyDeal-től, első nap tudtam használni az előlapi kamerát, aztán lefagyott az alkalmazás, és azóta ha rányomok a kamera váltás gombra, lefagy az egész app.
Ráraktam a reklámmentes verziót, majd a cuoco92 5.5.014S(Stable)-t. A kamera még így is ugyanezt produkálja. (Lehet egy csere megoldaná).
Továbbá van egy Telenor és egy Telekomos sim kártyám. A 2. micro foglalatban a telekomos mobilnetje 2-3 percenként megszakad majd 2 perc múlva újra visszajön. (upload van, csak download nincs). Próbáltam már más APN beállításokkal, de úgyis. 3G és 4G között csinálja ezt, LTE hálózaton viszont hasít.
Lehet hogy ha felcserélem a 2 kártyát helyrejön? Valami tipp?
Smart Lock még most sem működik semmilyen Bluetooth eszközzel.
Köszi!
Ui.: 11S alatt lezárt képernyőn fellöktem a kamerát majd megérintettem a középső érintőt, átugrotta a mintás zárat -
fireman808
csendes tag
Sziasztok! Nekem a Cuoco féle ROM van a telefonomom. Stabil, szeretem és megbízható. Viszont egy majdnem egy éves használat után vettem észre, hogy mégsem kerek a történet. A napokban szerettem volna telepíteni a Play áruházból a Mario run-t, de nem jelenítette meg, még keresésre sem. Mint kiderült a telefonnak hiányzik a tanúsítványa, ezért bizonyos programokat nem lehet telepíteni.
Letöltöttem máshonnan az APK fájlt, majd telepítettem, de frissítésre hivatkozva a Play áruházba dobott, ott pedig ismét nem találta. Hogy lehet ezt a problémát orvosolni? Már készítettem tanúsítványt egy programmal, de nem segített. Valaki?
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Most cseréltem egy ilyen telefonra,és azt szeretném kérdezni hogy van olyan rom erre a telefonra ami full magyar? ez a verzio van most rajta: Eui:5.5011s build: BGXNAOP5501103071S
-
D@ve30
újonc
Sziasztok!
kb. 1 éve van meg a telefon, gyári szoftverrel használtam. Eddig működött is rendesen, de tegnap valami baja lett. Folyamatosan ki-be kapcsol magától. Kipróbáltam más kártyával és kártya nélkül is, sehony sem jó. Adatokat sem tudok lementeni róla a kapcsolgatás miatt.
Kérdésem az lenne meg tudja-e valaki oldani a problémámat, esetleg szoftver cserével.
Aki jártam szoftver cserében és vállalná az kérem jellezze.
Miskolci vagyok, de 100km-es körzetben bárhova elmegyek.
-
montoya71
csendes tag
tora33 ROM-ok
multilanguage X800_20s_tora33.zip innen tölthető: https://mega.nz/#!SoBXEB4I!WbmkR3JDel1ghnCN_-wnZq3H0uq32CDaJIRANWBf96g
PRO1-23S-2017.4.27_tora33 (Angol és kina) innen tölthető: https://mega.nz/#!W8g0DaQa!9fnPlQNSR5gF98KoYxgQu838ro059LHI-wvh7UxNkEg
olvasni a ROM-ok rol itt: http://www.leeco.re/topic/2287-tora33x8005923s-or-20s-for-le1pro/?page=3
Angolt használom stabil. mobilom kinai x800-as.
-
kiswuk
újonc
Sziasztok, tavaly nyári a le1 pro-m US verzió, Cuoco 92 5.5.14s rom van rajta. Eddig stabilan működött, semmi gondom nem volt vele, de most egyszerűen nem veszi fel a töltést, próbáltam másik töltővel, stb, de semmi. Bármi ötlet, mit lehet vele csinálni?
:_( Köszi, ha tud valaki segíteni!
-
EG0
aktív tag
válasz
ererandras0 #513 üzenetére
1. Külső: Nahát, nem tudott belekötni. :-)
2. Kijelző: a Sharp panel tökéletes, és pont ott érzékel, ahol megnyomom
3. Tárolás: valós tárhely: 57 GB, tehát kb. az 5-10-szerese, mint az átlagos magyar okostelefoné. Másrészt egyetlen gyártó se a szabadon maradó tárhelyet adja meg, hanem a bruttót.
4. Hardver: "megfelelő optimalizáció vagy inkább rom következtében" arra gondolt a költő, hogy "optimalizált ROM"? Én a CUOCO92-5.5.014S-el használom, tökéletes.
5. Rendszer/alkalmazások
"Ébresztés elhagyása is előforduló hibajelenség" - Timely-t használom, sose fordult elő.
Youtube, SMS, messenger, Viber: mind hibátlanul megy.
"Adware/Malware gyári szoftverek" WTF? Ugy a szerző se gondolja komolyan, hogy direkt kártékony programokkal szállította le a gyártó a webshopoknak?
6. Hang
"A beszédhangszóró halkabb tud lenni" - minél? Én kb. fele hangerőn használom, nagy háttérzajnál szoktam csak hangosítani, itt is elég. Mondjuk tény, hogy a Le 2 Max alsó (nem beszéd) hangszórja erősebb, mint az Le 1 Pro-jé.
"Gyro szenzor működési elve felcserélődhet" - akkor olyan elvtelen, mint az átlag magyar politikus. :-) Amúgy sose tapasztaltam, hogy fordítva működne.
7. Kamera
Sose fagyott le.
8. "A Pokemon GO bizonyos körökben népszerű alkalmazás kifejezetten gyorsan, akár egy óra alatt lemerítheti"
Ez a tudjukkik által használt játék tényleg gyorsan eszi az akkut.
9, A Smart Lock tökéletes.Aki ezt a cikket írta, ezzel a helytelen nyelvtannal, modoroskodva, az gondolja át, hogy komolyan akar-e írással foglalkozni. A tartalmi része pedig 90%-ban hülyeség. Vajon milyen céllal írta, aki írta? Mert hogy nem használt ilyen telefont, az tuti.
-
gbart123
csendes tag
Ez a cikk egy kutyagumi. Személy szerint első pillanattól fogva amint lecseréltem a ROM-ot, tökéletesen müködik a készülék. Soha semmilyen cikkben leírt hiba jelenséggel nem találkoztam. Lehet, hogy a gyári ROM ilyen jelenséget produkál, de van rá megoldás. Aki mást állít provokátorok.
-
RedBull92
csendes újonc
válasz
Sumptuous #476 üzenetére
Szia!
Olvasom, hogy mélyen bele szoktál nyúlni a rendszerbe. Hogyan tudnám módosítani a hangerő szabályzást? Mert egy egységen van az ébresztő reggelente, de még az is nagyon hangos. Zene szerkesztővel lejjebb vettem a hangerejét, de még azt is felhangosítja. Tipp? Előre is köszi!
-
EG0
aktív tag
Elmondom, milyen "ügyes voltam".
Felmásoltam új firmware image-et internal storage-ra, aztán TWRP-ben wipe-oltam. Mindent. Data és System is. Szóval se bootolható op. rendszer, se image a belső tárolón, se SD kártya lehetőség.
És a pofonegyszerű megoldás: OTG-s pendrive-ra image fel, TWRP pedig tud arról is Install-álni. Done. :-) -
gengfeco
csendes tag
Hali vettem a mai napon egy x800at tokot szeretnék hozzá ha lehet szineset kék zöld sárga valaki tud segiteni?
-
trolika81
újonc
szioasztok nekem van egy készülékem és gyári rom van rajta mindrn ok vele csak nem megy a proximity sensor és nem fordítja el a kijelzőt sem azt írja nincs telepítve megoldást valaki erre_?
-
Kovaratis
senior tag
Mindig vagy csak néha? Nekem az egyik X800 csinálta hogy néha félrepozicionált. Kijelző csere. Hardveres gond, az áramellátás a hibás. Olyan 30 dodó Aliról, plusz kábé egy ötös ha nem te cseréled. Ha szoftverezni kell abban tudok segíteni, de ROM cserével hardveres hiba nem jön ki.
-
Vezető
újonc
Olyan kérdés, hogy valaki elvállalná a rom feltevését?
Nem nagyon értek ezekhez, viszont olyanokat csinál a telefon, hogy a képernyőn a nyomás pozíciót máshova rakja. És mindezt úgy, hogy vissza lett már küldve egyszer Kínába mert az első software ami rajta volt, beszívott egy vírust és folyamatosan letöltött olyan appokat amiket nem is akartam. És amit a kínai rátett az egy hulladék.
-
nebebe
csendes tag
Emberek!!
Semmi hír az újabb romokról??
Szomorú vagyok! -
RedBull92
csendes újonc
Kis keresgélés után megtalálod, egyetlen magyar cég van, akik szervízelnek Letv-ket (Szombathelyen)
Írták, hogy Az EU-ban 2 hivatalos forgalmazó van, és az egyik övüké. Ha kínait veszel, 30db Mátyás királyért tesznek rá eredeti reklámmentes full magyar szoftvert. (reklámmentes van a neten).
Én TinyDealen vettem egy US-et, mint mindenki más a fórumban, tettem rá egy reklámmentes verziót, azóta tökéletesen kiszolgál. Eu-s raktárból ha van még ilyen, vagy hasonló vegyél egyet, féláron kijössz a magyarhoz képest. De olvass utána jobban melyik verzióra csinálnak folyamatosan új verziókat, mert az X800 US-re nem nagyon. (Továbbá ha hosszú távra tervezel és GPS-ként is szoktad használni, olyat vegyél amelyik procija támogatja a Galileo műholdakat) -
joolaca
csendes tag
Szaisztok !
Ki tudna ajánlani olyan (magyar) oldalt , szolgáltatót ahonna lehetne Leeco Le 2 vagy Leeco Le 1 pro-t venni GARANCIÁVAL.?
vagy honnan rendeljek ami megbízható ?
Köszönöm
-
nzsolt74
újonc
válasz
Kovaratis #498 üzenetére
Sikerült teljesen kinyírni a telefont.
Sem 20 mp-ig tartó power on+hangerő fel, sem power on+hangerő le gombokra nem reagál, még gépre dugva sem. Semmilyen LED nem világít. A QFIL_X800_HARD_BRICK_FIX.zip fájlt se a http://www.filedropper.com/qfilx800hardbrickfix se a https://yadi.sk/d/KtcTvu6jsHA4g oldalról nem tudom letölteni a hard brick javításhoz.
Valakinek van ötlete? -
Vasi96
csendes tag
válasz
gbart123 #496 üzenetére
Örülök h dícséred a 14S-t mert abba van minden reményem
Most nem is laktam be a telefont mert tudom, hogy úgyis újra kell húzni mert így elég bénácska. Én is US vagyok ugye... De hogyha ez beválik akkor én hagyom is. engem nem nagyon érdekelnek az új androidok. elég ha működik tökéletesen egy régebbi. Kétévente úgyis telefont cserélek kb. (bár nem bánom hogy ha ez kicsit tovább bírná
)
-
gbart123
csendes tag
Hát igen én is így vagyok. Amit tudtam végig probáltam ROM szinten. Amit szerettem volna nagyon az két féle 6.0-os, de az egyik (Official_Rom_5.8.018s_MM) elég felemásra sikeredet, a másikat (MM rom MIUI8 6.0.1) fel sem tudta telepíteni a TWRP.
Így maradt a CUOCO92 5.5.014S, amit tökéletesen müködik és teszi azóta is a dolgát. Rossz szót sem tudok rá mondani. Mivel US tag vagyok, így elfogytak a lehetőségek. Bezzeg a CN-eseknek nyomják nagyon a ROM-okat. Csak tudnám, hogy miért? -
gbart123
csendes tag
Kész? Ennyi?
A telefon nagyszerű, életem legjobb telefonja (eddig), sajnálom, hogy vége ennek a fórumnak. Pedig mennyi szörnyűséget olvastam itt róla.
Hát, ez a buli is megdöglött! Boldogabb Új Évet és Nagyszerű Térerőt Kívánok! -
LeMeJanos
újonc
Újdonság.
Mi, a Letv Le 1 Pro, azaz X800 us verzió felhasználói úgydöntöttünk, hogy a facebook lemall usa oldalon szavazunk 1 csillaggal. Már 3.3 százalék az állás pár nap alatt, 3,8tol.
Rajtatok is számítunk! Gyerünk srácok, harcoljunk! -
anarkee
csendes tag
Hello!
Nekem 5.5.011S, tehát a gyári bloatware mentes rom van fent. Minden működik, hátránya, hogy ez ugye 5.0.2es android csak, és valószínű nem is lesz frissebb. Nem azért áradoztam a telóról mert ez a legjobb a piacon, hanem mert ennyi pénzért szerintem iszonyatosan nagyon fasza. Masszív, szép, gyors.
-
-
kemcsi
csendes tag
válasz
ABelaLondon #487 üzenetére
Köszönöm este megnézem
-
ABelaLondon
csendes újonc
válasz
ABelaLondon #486 üzenetére
Here you go!
https://www.androidfilehost.com/?fid=24580943222145288
Ha jol emlekszem ebbe van. -
kemcsi
csendes tag
Sziasztok . Recoveryt próbáltam felteni a Letv 1 pro 64 gb US telefonomra és most a Telefom nonsztop ki be kapcsol felvátva pingvin ikon és Le tv logó rekovery feliratal. Hogyan tudom rendbe rakni . Vagy marad tégla. Válaszokat elöre köszönöm.
-
anarkee
csendes tag
Hello!
Csak pár sornyi tapasztalat és tipp.
Nyár elején vettem Gearbesten keresztül egy ilyen telefont, 1 hétig imádtam, utána 2 hétig gyűlöltem, azóta viszont megint imádom.
A telefonok, amik kínából érkeznek túlnyomó többségben meg vannak pakolva bloatware-rel. Ez okozza a felugró hirdetéseket, a maguktól települő appokat és a böngésző eltérítését is. Ha nem akarsz kockáztatni, nem akarsz rootolni, új firmwaret kísérletezni, akkor hiába olcsó, NE VEDD meg ezt a telefont. Legtöbb esetben a probléma okozója: ANT KEYBOARD. Ezt rom frissítés vagy root nélkül nem tudod leszedni.
Mivel nem annyira népszerű mint 1 Xiaomi vagy egy Oneplus ezért nincs rá annyi nemzetközi, megbízható rom.
A legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás: letölteni a gyári ROMot, (nincs magyar nyelv, csak angol meg kínai) és update.zippel frissíteni, ahogy egy oldallal ezelőtt is írták. Minden működik, nem lesz gps vagy kamera gond, nincs bloatware, cserébe hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy a mai napig nincs hivatalos frissítés hozzá, tehát 5.1 marad a készülék. Nem hiszem, hogy hivatalos 6.0 lesz valaha is, a supportjuk nem az igazi :S.A lényeg, ha nem akarsz semmit zipből , meg netről letöltve felrakni, akkor ne vedd meg.
Ha minimális b*szakodást még evállalsz, akkor update.zip
Ha android guru vagy akkor hajráMellékesen, ha átlendül az ember a rom dolgokon, akkor egy eszméletlenül k*urvajó telefont kap, iszonyatjó minőség, gyönyörű kép, gyors.
-
Wasp
újonc
Sziasztok!
A héten érkezett meg a drágaság (LeTV Le 1 Pro (X800)) CN változata.
Szeretnék megszabadulni a sok fölös kínai szartól és valami normális dolgot telepíteni rá. Olvasgatom itt a tapasztalatokat, de egy kicsit elvesztem már a részletekben. Tudnátok abban segíteni, hogy most mit érdemes feltenni rá, ami már bevált és működik? Nem szeretnék kísérleti nyúl lenni, de a jó tanácsokat szívesen venném. Nagyon szépen köszönöm, előre is! -
lbarjak
csendes tag
válasz
ABelaLondon #477 üzenetére
Nem a teló hibája, nekem is ez van.
-
ABelaLondon
csendes újonc
Sziasztok! Nekem Cuocon92 14s van. Flymebe nem igazán akart működni a PlayStore. A legújabb problémám hogy a teló nem jegyzi meg a wifi jelszavakat. A Samsung tvmen már évek óta így van. Most a teló is elkezdte. Lehet vírusos fertőzéssel terjed. :-)
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok! Nekem is van egy Letv x800 US 4/64
Jelenleg 12S Cuoco92 féle rom van rajta, mert nekem a 14S tray-ben lévő google gomb nagyon nem volt szimpatikus. Ez is nagyon gyors, és stabil. Merem ajánlani. Én visszaraktam hozzá a telefon eredeti kerneljét, amit az update.zip-ből szedtem ki és fastbootal raktam fel: fastboot flash boot boot.img
Illetve régebben találtam hozzá egy zip-et ami engedélyezi egyszerre bekapcsolni az összes magot, így egyfolytában online lesz mind a 8 mag, cserébe jobban melegszik egy kicsit a telefon, illetve egy valamennyivel többet is fogyaszt, de cserébe sokkal fürgébb lesz és throttlingolni is később kezd. Szerintem megéri!
Innen tölthető: [link] ( 10% akku szint alatt csak 4 mag lesz online )
Találtam hozzá egy jól müködő FlyMe OS-t: [link] ugyanitt ha lapoztok egyet, akkor található egy újabb Flyme az US verzióhoz. Van benne rengeteg kinai szöveg, de teljesen jó napi szinten
Nagyon zavart a hangos rezgő motor a telefonban, amit úgy oldottam meg, hosszas kísérletezés után hogy egy Root Browser-ral a System/etc/init.qcom.post_boot.sh két case közzé bevittem a következőt:
echo 14 > sys/class/timed_output/vibrator/level
a 14-es értéket már én kísérleteztem ki, nekem ez vált be, aki erősebbet szeretne, az nagyobb számot írjon be a helyére.
A telefonban van kék értesítési LED, ami sajnos nem jelez, de bekapcsolható, ha a tárcsázóba beírjuk ezt a kódot: *#*#76937#*#* és a "Sleep sign on"-t bekapcsoljuk. ( Láthatóvá teszi, mikor van ébren a telefon )
Elég mélyen bele szoktam nyúlni a rendszerbe, ha valakinek ilyen jellegű kérdése lenne, lehet tudok segíteni. Jelenleg ennyi tapasztalatot tudtam megosztani, hátha hasznára lesz néhányatoknak
-
gbart123
csendes tag
válasz
kisdobos0111 #471 üzenetére
Én személy szerint köszönöm az infót, már le is jött.
-
kisdobos0111
aktív tag
Tölthető a Rom!!
-
Csepe
aktív tag
válasz
ABelaLondon #469 üzenetére
Én is vagy egy hete néztem, akkor még csak ígérgették.
Most nézem, még mindig csak ígérgetik.
CrisBalGreece hegesztgeti az EUI - 5.8.018s-t és a MIUI8-at, de letölteni még nem lehet. -
Kovaratis
senior tag
Kint vannak az MM ROMok US-re, itt meg ekkora a csend? 😃
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
A teló lemerül s magától kikapcsolt.
Töltőre dugtam és nem reagál semmit (se piros led, se rezzenés, se semmi)Mi a fenét kéne csinálni?
-
salaipet
csendes tag
Segítséget kérek! Teljes eMMC kép kellene!
Úgy alakult, hogy teljesen megqkult az x800. Annyira, hogy megsemmisült a belső tárhely partíció: nincs mire felmásolni a fastbootot sem... Nem lehetséges a QFIL-lel írni a tárhelyet. Port megvan, Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 rendben, de Qualcomm MMC Storage USB Device nincs, azaz ujra kellene particionálnom a belső tárhelyet.
Az lehet csak a megoldás, ha van valakinek volna azonos telefonja, mint az enyém, és le tudná menteni telefonja teljes eMMC képet. Annak alapján lehet megcsinálni a partíciókat és lehetne életre kelteni.
A teló 64 MB-s US verzió x800 FCC ID:2AFWMLE1PRO
Nem csak barátilag lennék hálás a fáradozásért és a segítségért, ha sikerülne feléleszteni a készüléket! -
omiati78
újonc
Sziasztok!
Valakit érdekel esetleg Le 2 max telóra tok? Rosszat rendeltem....
https://www.aliexpress.com/item/Hybrid-Sniper-Armor-Case-for-Letv-Le-Max-2-X820-5-7-Fashion-TPU-PC-Super/32687645492.html?spm=2114.01010208.3.19.mLt2us&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_10069_10084_10083_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10078_10079_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_3&btsid=7cb4d368-2e96-449f-9269-ab7fd0a77c95
Ár: 2.000 Ft.
-
-=Valium=-
aktív tag
válasz
ABelaLondon #461 üzenetére
Egyelőre jegeltem az US verzióhoz való romok keresgélését. Kb 5-6 alkalommal csináltam téglát belöle. CM-nek még sok a hiányossága. Vissza került a gyári, rootolva, kitakaritva a fölös appok.
-
ABelaLondon
csendes újonc
válasz
-=Valium=- #460 üzenetére
A us verziot telepitetted? Ott van lejjebb valahol meg az instrukciók is.
-
-=Valium=-
aktív tag
válasz
ABelaLondon #459 üzenetére
Nekem téglásitotta az US verziómat.
-
ABelaLondon
csendes újonc
Flyme-t probaltatok mar? Nekem teljesen jol mukodott kiveve a Google Play-t.
http://www.letv.re/topic/1264-flymecn-le-1-pro-flyme-51725r-beta/ -
Csepe
aktív tag
válasz
omiati78 #455 üzenetére
Szia!
Valószínűleg frissítened kell a ROM-ot, vagy OTA-n keresztül, vagy 'manuálisan', a topikjában érdeklődj, ott biztosan tudni fogják.
-
omiati78
újonc
Sziasztok! Sajnos nem vagyok egy telefon zseni, de vettem magamnak egy x600-as telót, melynek a menüje félig angol félig magyar, illetve nem sikerül gps jelet használnom. Tudna valaki segíteni mi lehet a baj?
-
jopika
tag
lehet tök hülye a kérdésem előre is bocs, de nekem valahogy a puch üzenetek nem működnek pl más telefonnál a jófogás egy szaladó izét (logo) mutat a jófogás logóját minden itthoni telón az megy ezen nem miért? minden be van állítva , annyira nem létszükség csak kérdem hogy ez csak nálam van-e így?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #451 üzenetére
Van topikotok valahol?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #449 üzenetére
Ajánlod? Neked sima, vagy pro van?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #447 üzenetére
Tiszta off, de vettél egy Zuk Z2-t? Én is éppen töprengek rajta, de sok negatív hozzászólással találkozom róla szoftveresen. Mi a helyzet vele?
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #435 üzenetére
Na ujbol elofordult hogy nem ebresztett. Hozzatartozik a tortenethez hogy estere ki van kapcsolva a telefon es az ebreszto kapcsolja be a keszuleket. Eddig mukodott de ma este felkapcsolt a telefon es nem ebresztett. Az ertesitesek kozt pedig egy elmulatott ebresztes szerepelt. Kezd kicsit idegesito lenni mert pont ilyen ebresztesi gondok voltak az elozo telefonnal is ami egy samsung volt. Mi a tokom lehet a gond?
-
nebebe
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az utóbbi időben a készülékem gps vétele gyakran szakadozik (bosszantó)
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Megoldásra ötlet?
Köszi -
Warg3
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #442 üzenetére
Egyébként én is a Cuoco romját nagyon jónak és stabilnak tartom, viszont nekem is puritán kicsit. (elkélne belőle egy 6-os androidra épülő, remélem meggondolja magát mert tényleg jó romokat készít). Biztos hogy azért kiforrottabb a MiUI, látom a nővérem telóján (Xiaomi Note 3 Pro). Megpróbálkoztam a Csepe által linkelt Cyanogen rommal. Nekem be is jött a material felület, meg egy jó pár dolog amit az EUI alapból nem vagy nem úgy tartalmaz. A problémák ott kezdődtek mikor feldobtam egy Antutut és egy Real Racing3-at tesztelésképpen rá, pixelhibák és akadások garmadáját produkálta, majd megismételtem az egészet Ádámtól, mindent leszedtem wipe-oltam újratelepítettem és újra megcsinálta ugyan azt. Abszolút nem vágom mi lehet a probléma. Előre is köszönöm ha valaki esetleg tud segíteni.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #440 üzenetére
Én már annak is örülök hogy valaki foglalkozik vele. Picca eu verzió.... A kínónaiban megy picca 32 giga tárhely. :S
-
tibcsi0407
félisten
-
Kovaratis
senior tag
New hope!
http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development/dev-cyanogenmod-13-port-x800-pre-alpha-t3464503
-
sugyuri
újonc
Üdv mindenkinek!
A segitségeteket kérném, megpróbáltam rootolni a letv le 1 pro-t az Iroot programmal és jól befürödtem vele.a telefon nem reagál semmire , rezeg ,megjelenik a le eco logó alatta a recovery felirat utána egy pingvin és ez ujra meg ujra mig le nem merül. Megpróbáltam minden kombinációt a gombokkal de semmi, lehet e még kezdeni vele valamit. Köszönöm válaszotokat -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #435 üzenetére
Bar MIUIt meg nem probaltam, nekem az EUI nagyon bejon. Amig nem lesz vele gondom addig nemhiszem hogy valtok.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #433 üzenetére
Koszi szepen. Egyenlore mas problemat nem talaltunk es popec a telefon amugy. Az sembaj ha csak 5.0as droid van rajta. Ha ez az ebresztes dolog megoldodik akkor orom es boldogsag. Van egy x600asom is, ott egyenlore nincs gond az ebresztessel, igaz ott msr 5.8as EUI van es 6.0as droid. Ott isajanlod hogy beallitsam a csengest kulon napokra?
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #431 üzenetére
Honnan tudtad hogymunkanapokra volt allitva?
-
Snakeiboy
aktív tag
Na mosj talaltunk egy kellemetlen ujabb problemat. Az ebreszto onalo eletett el, ugyanis kethonapig minden rendben volt. A heten viszont egyszer reggel nem ebresztett, nem tudni miert. A hetvegen azaz vasarnap, amikorra nem volt beallitva ebresztes akkor meg ebresztett. Elegge erthetetlenul allok a tortentek elott es kellemetlen is. Talalkozott valaki ilyennel vagy otlet esetleg hogy mi lehet?
-
Kovaratis
senior tag
Cuoco92 befejezte a fejlesztést az X800 US-re
-
Legendas
aktív tag
Gyári romot tudna valaki linkelni? Köszönöm előre is.
-
Legendas
aktív tag
Valakinek volt gondja esetleg a menü gombokkal? Van olyan, hogy nem érzékel, vagyis nem reagál a home, és a többi gombra, aztán 10 perc múlva meg igen. Ez szoftver, vagy hardver gond lehet?
-
EG0
aktív tag
Felajánlok egy csokit annak, aki meg tudja mondani, hogyan lehet az új Pokemon Go verziót futtatni rajta.
Elég-e unroot, vagy a Cuoco92 féle ROM-mal soha nem fog működni? -
nebebe
csendes tag
Hello Mindenki!!
Kérdésem lenne, ui. eléggé felszaporodtak a bluetooth eszközeimvalaki meg tudná mondani,hogy hogyan tudnám törölni a feleslegessé vált bluetooth eszközöket? Van már jó pár amit, mivel nincs meg nem tudom csatlakoztatni.
(ha csatlakoztatom akkor törölhető)
Köszi -
ABelaLondon
csendes újonc
Az mitől van hogy nem jegyzi meg az alapértelmezett beállítást. Állandóan rákérdez melyik böngészőbe nyisson meg linket. A Youtube app se jegyzi meg a minőség beállítást.
-
ABelaLondon
csendes újonc
A fenyerovel kapcsolatban en nem vettem eszre kulonbseget 12.1 es gyari kozott de a kepminoseg/szinek valahogy a gyari verzion sokkal jobb, szebb.
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Ma el akartam adni a telefont és a srácnak volt egy másik ugyanilyen. A fénye sokkal erősebb volt. Neki gyári rom volt rajta. Lehet, hogy azért? Erről van valami hír? Természetesen minden beállítást kipróbáltunk. Raktam fel egy fényerő állító appot azzal már sokkal jobb lett az eredmény. -
gbart123
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan USB-C port elosztó eszközt ajánlani, amivel egyszere tudnám tölteni a készüléket és más USB eszközt is tudok használni közben.
-
Legendas
aktív tag
Visszaraktam az EUI-T. A cm nem látta az OTG-t.
-
vampirelol
csendes tag
válasz
vampirelol #411 üzenetére
Közben megcsináltam...
-
vampirelol
csendes tag
Sziasztok!
Rootolás után a teló nem indítja el a recoveryt, folyamatosan újraindul.
Most mitévő legyek? -
Legendas
aktív tag
Gondolom azért a nagy csend, mert jó a telefon.
Két napja cm12.1 van fent. Igaz raktam fel rá a nosztalgia kedvéért BlackBerry Service-t, launchot, billentyűzetet,stb. A telefon ugyanolyan pörgős, viszont az antutu így 74000. Nem zavar, csak kíváncsi vagyok, mi lehet az oka... Valójában mennyire mérvadó ez?
-
baranyij
csendes tag
A letöltött fájlt kicsomagolni nem kell. úgy kell átmásolni a telefonra.
Átmásolás után a telefonon megkeresni az update.zip-et, rábökni, feljövő ablakban az update-t választani.
Így el kell indulnia a frissítésnek.Nekem azóta probléma mentes.
Elvileg ez a gyári rom, ebben van system update lehetőség is, de még nem jött frissebb verzió. -
baranyij
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az előzőleg leírt problémák voltak, maguktól települő programok és felugró ablakok rettenetesen gyorsan merülő akku. Ha valakit nem zavar hogy nincs magyar nyelv, akkor töltse le a gyári szoftvert: https://sites.google.com/site/l1prousx800/
Másolja fel a telefonra, majd nyissa meg és elindul a frissítés,nem töröl ki semmit csak a program frissül.
Azért érdemes előtte elmenteni a fontos dolgokat.
Szerintem ez a legegyszerűbb módja megszabadulni a malware programoktól.
Csak angol nyelv van, de szerintem el lehet könnyen boldogulni vele.
Egy egyszerű frissítéssel lett egy jól használható, átlagos használattal akár kettő napot kibíró akkuval. -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Imrefoto #404 üzenetére
Szia,
A paromnak vettem ilyen telefont es neki ezt a romot tettem fel:
[Cuoco92 14S]
Eddig kifogastalanul mukodik, nincsenek letoltodo applikaciok, virus es adathalasz mentes rom. Ha jol tudom x900asrol lett portolva. Az elso inditasnal a wizardban az ujlenyomat olvasos reszt skippelni kell mert az csak x900asban van. Ezt a romot merem ajanlani US verziohoz. -
Imrefoto
újonc
Sziasztok!
2 hónapja van Le1 Pro_USA telefonom. Azért kerestem fórumot, mert bár remek teló, de amint wifi-re megyek abban a pillanatban elindul a háttérben mindenféle app letöltése és telepítése. Eddig csak idegesített, de ma a gyerek elkérte, hogy az iskolai honlapot megnézze. Már majdnem a kezébe adtam, amikor inkább szerencsére megnyitottam a böngészőt, hogy majd én beírom a honlapcímet, mire pornográf oldal jött be a drága Crome böngészőben, meg egy másik lapon valami szerencsekerék. Mázli, hogy nem adtam oda 10 éves lányomnak!!! Szóval végigolvastam az összes bejegyzést, de kicsit össze is zavarodtam, pedig ha jól rémlik csak 4 féle rom van, amik jobbak ennél a kínai szemétnél.
Kérdésem tehát: melyiket tegyem fel, ami okos telefonként jól funkcionál és a legkevesebb bosszúságot okozza. A teló egyébként roppant gyors, Asus launcherrel használom, fényképek szenzációsan jók! (telefonhoz képest)
Gyári plexi tokkal és üvegfóliával szereltem fel. Először hagyományos fóliát ragasztottam rá, amíg meg nem jött a 9H üveg, ami halál pontosan illeszkedett be a gyári plexi tokba.Válaszokat előre is köszönöm!!!
A régi loginommal már nem tudtam belépni, de még ZTE Blade korszakban kezdtem a romolgatást, majd jött a Motorola Defy :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest