Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
-
PROHARDVER!
LeTV Le 1 Pro (X800) kérdezős, romolgatós topik mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasi96
csendes tag
Sziasztok! Már több mint egy éve gyűröm. most egy hétig más telefont használtam. mikor tettem vissza a sim kártyát a lezv-be, nem látott jelet. pin kódot kér, el is fogadja, de azt mondja h nem aktív a kártya. nem hajlandó hálózatot sem választani. Valakinek bármi tippje van esetleg?
-
Vasi96
csendes tag
válasz
gbart123 #496 üzenetére
Örülök h dícséred a 14S-t mert abba van minden reményem
Most nem is laktam be a telefont mert tudom, hogy úgyis újra kell húzni mert így elég bénácska. Én is US vagyok ugye... De hogyha ez beválik akkor én hagyom is. engem nem nagyon érdekelnek az új androidok. elég ha működik tökéletesen egy régebbi. Kétévente úgyis telefont cserélek kb. (bár nem bánom hogy ha ez kicsit tovább bírná
)
-
Vasi96
csendes tag
Srácok! Ma sajnálatos módon betört a kijelzőm. Az LCD nem sérült. Szerintetem mit csináljak? Ebayen lehet alkatrészt kapni. Nehéz kicserélni magamtól? Esetleg tudtok segíteni? Köszi!
-
Vasi96
csendes tag
Sziasztok!
Én egy 64gb-os US verziójúval rendelkezem. Sajnos csak most találtam rá erre a fórumra.
Pár napja rootolni akartam a telót és sikerült soft brick-elnem. Utána tettem fel TWRP-t majd egy másik romot akartam feltenni de hard brick lett belőle. Végül egy teljesen furcsa és érthetetlen leírást követve sikerült visszaküzdenem a halálból. És egy másik "eredeti" eui-t tenni rá. Minden jól működik, kivéve azt h a 64gb-ból csak olyan 10-15GB-ot lát. Valaki ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest