Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anarkee

csendes tag

válasz Vasi96 #483 üzenetére

Hello!

Nekem 5.5.011S, tehát a gyári bloatware mentes rom van fent. Minden működik, hátránya, hogy ez ugye 5.0.2es android csak, és valószínű nem is lesz frissebb. Nem azért áradoztam a telóról mert ez a legjobb a piacon, hanem mert ennyi pénzért szerintem iszonyatosan nagyon fasza. Masszív, szép, gyors.

• anarkee

csendes tag

Hello!

Csak pár sornyi tapasztalat és tipp.

Nyár elején vettem Gearbesten keresztül egy ilyen telefont, 1 hétig imádtam, utána 2 hétig gyűlöltem, azóta viszont megint imádom.

A telefonok, amik kínából érkeznek túlnyomó többségben meg vannak pakolva bloatware-rel. Ez okozza a felugró hirdetéseket, a maguktól települő appokat és a böngésző eltérítését is. Ha nem akarsz kockáztatni, nem akarsz rootolni, új firmwaret kísérletezni, akkor hiába olcsó, NE VEDD meg ezt a telefont. Legtöbb esetben a probléma okozója: ANT KEYBOARD. Ezt rom frissítés vagy root nélkül nem tudod leszedni.
    Mivel nem annyira népszerű mint 1 Xiaomi vagy egy Oneplus ezért nincs rá annyi nemzetközi, megbízható rom.
    A legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás: letölteni a gyári ROMot, (nincs magyar nyelv, csak angol meg kínai) és update.zippel frissíteni, ahogy egy oldallal ezelőtt is írták. Minden működik, nem lesz gps vagy kamera gond, nincs bloatware, cserébe hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy a mai napig nincs hivatalos frissítés hozzá, tehát 5.1 marad a készülék. Nem hiszem, hogy hivatalos 6.0 lesz valaha is, a supportjuk nem az igazi :S.

A lényeg, ha nem akarsz semmit zipből , meg netről letöltve felrakni, akkor ne vedd meg.
    Ha minimális b*szakodást még evállalsz, akkor update.zip
    Ha android guru vagy akkor hajrá :)

Mellékesen, ha átlendül az ember a rom dolgokon, akkor egy eszméletlenül k*urvajó telefont kap, iszonyatjó minőség, gyönyörű kép, gyors.

Új hozzászólás Aktív témák