- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakloo
aktív tag
Heti-Kétheti-Havi szinten ingázom oda és vissza 3-4-5 órát/ utazás ( alapesetben 3 óra lenne, de ugye máv...) Magyarországon belül. Nekem egy abszolút ideális dolog lenne. Ismerősöm pedig munkájából adódóan havi legalább két országban tölti az ideje nagy részét, egy vidéki kis hotelszobában ezeknél nehezen lesz jobb dolog játékra.
Igen, a laptop... A legion-om 2,5kg, töltő kb 0,5 . Akármennyire is szeretem és jó a játékélmény rajta, sajnos nem szívesen cipelem magammal sehová. Főleg,hogy csak kontrolleres indie/rouge like játékokat játszom / LoLika. Ez utóbbira viszont nekem a legideálisabb lenne csak bepattintani otthon a dockba és csapatni azt is 144Hz-en. Mivel a z1 extreme azt biztosan kihajtja annyival. On - The - Go pedig ezek egészen megbízható játékélményt adnak .
Tapasztalatom csak Steam Deck oledről van, de az valami kibaszott jó cucc. Főleg annyiért ,csak a loli nem megy rajta
Ne írjuk le ezt a kategóriát szerintem . Egy valami biztos, szerintem nem a tizenéveseknek készül.
-
BadSector71
csendes újonc
Sajnos már az 5X felett járok, de imádom a hordozható játékélményt, BKK-n (buszon, villamoson, metrón) ülve és a lehető legjobb, legszínvonalasabb on-the-go élményre vágyom. Szóval nem értem, hogy minek kell fikázni a handheld játékélményt, amely nagyjából harminchat éve létezik és olyan klasszikus eszközöket villantott fel, mint a Nintendo GameBoy-ok különböző verziói, a 3DS és a Switch, PlayStationnél a PSP és PS Vita, a PC-s handheldeknél pedig a Steam Deck (OLED) különböző verzió, az ASUS ROG, vagy most a Lenovo GO és sok egyébk eszköz, amit fel sem soroltam. Jellemzően az idősebb, értelmiségi korosztály vesz handheldet és játszik velük, épphogy az erre igénytelenebbek nyomják a prosztó mobiljátékokat. OK, hogy téged mindez nem érdekel, mert vagy nem vagy gamer, vagy nem szeretsz játszani on-the-go, de ezt a lesajnáló, elitista, "olcsó játék, hülye gyerekeknek" mentalitást hagyjuk már.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Lenovo igen ütős eszközzel lépett színre, kérdés, nem akart-e sokat a szarka...
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest