Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
-
Gyb001
senior tag
válasz
balika011 #67 üzenetére
HA jól értelmezem a google fordítót itt sikerült kinyitnia.
-A lényeg az, hogy abban az időben a. varrott firmware bootloader, ami a lefektetett én verzióm of.proshivki nyitva.-Milyen előnye kinyit a bootloader?
-Korszerűsítés villog indítás és helyreállítás, és működni fog.-esküszik, hogy az aláírás érvénytelen.
-Hogy bootloader blokkolt. Először meg kell oldja. És csak azután, hogy Ön képes lesz használni módosított vagy boot Recovery. Feloldása nélkül, akkor próbálja használni a startup rekaveri mint -
-
Gyb001
senior tag
Ezeket napi szinten.
Wps office . es-file explorer, chrome, linux deploy ,vnc viewer,facebook,gmail,sygic,heartstone,dropbox,google drive,evernote,és közben eszembe jutott hogy az igo sem a legjobban fut. 10 perc után lefagy de a Sygic nagyon jò.
Nekem nagyon tetszik, szerintem jò vétel. Följebb írtam egy kis összefoglalòt. Nekem a kameraja tetszik a legjobban.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Genesistibi #37 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a tablet dolog.
Mióta megvan a tabom azóta nincs szükségem okostelefonra. Egy hagyományos nokia telefont hordok magammal ami 1 hetet bír töltés nélkül.Egyre több jel utal arra hogy el fog készülni valami custom rom Legalábbis remélem.
Máshol pedig grub/gummiboot telepítéssel próbálkoznak linuxokhoz. -
Gyb001
senior tag
válasz
-Mosquito- #28 üzenetére
Az utolsó frissitesben a dpi-t átállították 240 ről 320 ra.
Root után vissza lehet állitani. Ha kell délutan csinalok leírast róla.
A swiftkey tényleg nagyon jó.
Nekem 260 dpi tetszik legjobban. -
Gyb001
senior tag
Több helyen írták hogy lollipop lesz rá. De még nem tudni hogy mikor.
-
Gyb001
senior tag
Root,Nandoid backup
Mindenki csak saját felelősségre!!!Én F (csak wifi) változattal próbáltam. Azt írják hogy a többivel is de azt nem próbáltam.
Ez elvileg garanciavesztéssel jár. De Mivel nem csinál olyat ami nem lenne visszaállítható ezért nyugodtan meg lehet csinálni.Ez a módszer a bootloadert nem módosítja így gyakorlatilag 0 az esélye hogy helyreállíthatatlan hibát csinálj. A cwm et nem a bootloaderbe írja be hanem csak pc-ről tölti rá.
Hozzávalók:
Lenovo s8-50 tablet 50% fölött aksival
Usb kábel
Windows 7,8,8.1Driverek:
Elsőnek telepítsd föl a lenovo oldaláról a Lenovo Smart Assistant programot. Miután végzett a telepítéssel,Indítsd el a programot. Kacsold be az usb hibakeresést. Ha nem tudod hol van kövesd a leírást. Ha minden jól ment akkor ki írja hogy a legfrissebb software van a gépen.Nandroid backup
Töltsd le ezt majd kitömörítve másold a C:/ gyökerébe.
Tegyél bele egy legalább 8 Gb szabad hellyel rendelkező sd kártyát. Majd indítsd el a launcher.bat-ot
Egy kicsit gondolkodni fog. Majd újraindul a tab. Elkezd mindenféle dolgokat kiírni nem lényeg. Mikor betöltött a cwm be akkor a vol+/- gombokkal és a power gombbal navigálj a 'backup and restore' fülre majd a 'backup for external sd card' vagy valami hasonlóra.
15 percig dolgozni fog.
Ha végzett akkor lépjél ki(reboot gomb majd mind a kétszer a yes re kattintasz).
Kiveszed az sd-t és lemented a tartalmát gépre vagy valahová. Ezen van a biztonsági mentés.Root:
Letöltöd ezt. Elindítod ha kérdez valamit akkor azt csinálod ami mond. Újraindul a tab és ha minden sikerült rootlova van.Nem működik, Elrontottam valamit.
Semmi gond.
Egy sd kártyára rámásolod a biztonságimentésedet majd belerakod. Kikapcsolt állapotban megnyomod a vol- és a power gombot egyszerre. Csatlakoztatod pc re. Elindítod ezt (ugyanaz mint a backup nál volt, Nem kell újra letölteni)
Elnavigálsz a 'backup and restore' fülre majd a 'restore for external sd card' vagy valami hasonlóra kattintasz. -
Gyb001
senior tag
Na összefoglalom
Előre szólok hogy ez a második tabletem szóval nem sok viszonyítási alapom van.
Külső.
A hátlapja műanyag de jó minőségű. Sajnos kicsit gyűjti az újjlenyomatot. Fényképezésnél vigyázni kell hogy ne lógjon bele a kezed a kamerába.
Tű éles, elég fényes Full HD kijelző. Szép színek, Látszik az IPS panel minősége. A keret nem vastag pont annyi hogy kényelmesen meg lehessen fogni a gépet.
Nekem is úgy tűnik mintha kicsit xperia másolat lenne a külsejeBelső:
Az intel 3745 proci elég erős. 4*1,3 GHZ + 500 MHZ turbo boost. Vígan viszi a rá optimalizált játékokat. A gpu ról sajnos nem találtam bővebb leírást Intel HD Graphics (Bay Trail, 311 - 778 MHz) . Itt a fórumon ennyit találtam: Az Adreno 330 alá, a Mali-T642MP4/Adreno 405 fölé. Az Adreno 320-nál erősebb.forrás forrás
RAM: 2Gb ROM: 16 Gb, Sd kártyával bővíthető.
A ram elegendő ahhoz hogy chrome-ban 5-10 bonyolultabb lapot tud kezelni.
Akkumlátor elég gyenge. 4290mAh. Azt írják róla hogy 7 órát bír.Multimédia.
A két előlapi hangszóró Dolby Digital szoftverrel kicsit erősebb baszust is le tud adni, persze messze áll egy rendes hangfaltól de filmezéshez jó.
Kijelzőről fönt írtam.
A hátlapi kamera 8mp(természetesen auto fokuszos) az előlapi 2mp
Pár kép:
saját
1
2Vannak rajta előre telepített appok. Ezeket nagy részét nem használom.Ezért nem tudok róla írni.
Doboz tartalma:
-1,5A töltő ami kevés ahoz hogy használat közben ne merüljön. Még az android is kiírta hogy nem elegendő a töltőáram erőssége.
- USB kábel
- Leírás
- Egy kis műanyag állványTöbb típus létezik belőle
Lenovo TAB S8-50F WiFi
Lenovo TAB S8-50L WiFi+LTE (Csak mobilnetre)
Lenovo TAB S8-50LC WiFi+LTE (Telefonálásra is)És az előzőekben írt kicsit furcsa launcher
Én az apex-et használomSzerintem teljesen jó kis gép. Ajánlom mindenkinek. Akinek nem kell simkártya foglalat bele az már 60K ért megkapja.
Egy videó:
[link]Képek forrása:[link]
-
Gyb001
senior tag
HA mondasz játékokat kipróbálom hogy viszi.
Azt tudom hogy a real racing nem a legjobb.
De szerintem ez a támogatás gond féléven belül megoldódik. Hogyha hozzánk magyarokhoz is eljutottak már az intel procik(telefon/tab) akkor a fejlesztőknek muszáj lesz úgy optimalizálni.Ennek bőven elegendő a proci, KDE-minimal is fut rajta szépen
-
Gyb001
senior tag
Lenovo TAB S8-50F WiFi <-- nekem ez van
Lenovo TAB S8-50L WiFi+LTE (Data only)
Lenovo TAB S8-50LC WiFi+LTE (Voice)Nekem tetszik.
Pozitív:
A hátlap kicsit gumis tapintású műanyag, jól meg lehet fogni, nem csúszkál. Minőségi összerakás, nem recseg.
50% akuval 3,5 órát tudtam netezni róla. Tűéles a képe, kamera nagyon szép képet csinál a led elég fényes.
Zombie vs plant 2 tökénletesen fut, Heartstone nincs optimalizálva intelre. Dolby software, jó sztereó hangzás. Jár hozzá egy kis állvány, nem a legjobb de amíg nem veszek tokot addig jó lesz.Negatív:
Egyenlőre "csak" annyit tudok hogy 20 perc játék után szinte már éget a hátlap. És ha minimum fényerőn a fehér kép vibrál. Asus memopadnak a külső hangszórója mélyebb volt. Nincs benne olyan funkció amivel a képernyőn 2 appot látok egyszerre. (Ezt majd remélem custom rom orvosolja) -
Gyb001
senior tag
válasz
sharkypeti #8 üzenetére
Kezdem az elején.
Karácsonyra rendeltem magamnak egy asus me181c tabot.
Kibontás után 3 órával lefagyott és nem kapcsolt be. Jan 5 elvitte a futár.Jan 9 fölhívtam hogy hogy állnak vele. Azt mondták hogy tegnap érkezett meg hozzájuk és már megvan rendelve az új készülék. jan 20 jön az email hogy már nem beszerezhető. Megrendeltem a lenovot. Ma 16:30 Kor megérkezett. Kibontottam és nyomkodtam kicsit. Letöltöttem egy launchert,antutu tesztet futtattam(33K pont). Majd lezártam a képernyőt. és többet nem kapcsolt be. Töltésre nem reagál, Pc nem ismeri föl.
Teljesen új. Látszik rajta.
Aqua.hu tól rendeltem -
Gyb001
senior tag
20 percet volt nálam a készülék. Ez idő alatt jónak tűnt. Tökéletesen fut rajta az android, nem tapasztaltam azt mint az asus intel procis tabjain. A launcher tényleg érdekes volt, de meg lehet szokni.
antutu 33500 Pont. Kijelző nagyon tetszett. Kamera elfogadható. A hangja nagyon jó. Kicsit hasonlít a kinézete az xpera z tabokhoz. Jó anyagból van.
Többet nem tudok mondani20 perc után elromlott.
-
Gyb001
senior tag
válasz
sharkypeti #3 üzenetére
Amit tudok írok. Szerintem kedden vagy szerdán jön meg de még csütörtökön vizsgázok úgyhogy nem tudom mi lesz a helyzet.
-
Gyb001
senior tag
Mivel még nem találtam róla fórumot ezért nyitok.
Megrendeltem a készüléket amint megérkezik írok róla.
Én ezt rendeltem.
Lenovo IdeaTab S8-50 Tablet PC 8" IPS 16GB Android 4.4 fekete (59-426770)
Árhoz (60 000 Ft) képest jónak tűnik. Benne van az ami az ASUS me181c-ből hiányzik.Processzor: Quad Core Intel® Atom™ Z3745
1.33 - 1.86 GHz
Memória: 2 GB
Kijelző: 8"
1920 x 1200
Operációs rendszer: Android 4.4 (Kitkat)
Háttértár: 16 GB + MicroSD (32GB-ig)
Wlan: 802.11b/g/n
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Kamera: 1.6 MP (elöl) + 8 MP (hátul)
Kártyaolvasó: MicroSD
Csatlakozók: Micro USB
3.5 mm jack
Audio: Beépített sztereo hangszóró
Egyéb: Mikrofon
Szélesség: 123.8 mm
Mélység: 7.9 mm
Magasság: 209.8 mm
Tömeg: 299 g
Akkumulátor: 4290 mAh-s Li-ion
Úgy látom cwm van rá. Ezt majd pontsítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest