Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz dugo_ #16639 üzenetére

Külföldi szervizbe is lehetne beadni itthon vett Lenovo gépet ? Mondjuk átviszem Bécsbe.

Anno a Bluechip-nél vett Nikon fényképezőmet küldtem ki postán hülyére biztosítva a Németekhez, Düsseldorfba, a nagy központba, hogy lézeresen jusztírozzák az egyik AF modult. Pont arra volt céges utam anno, így személyesen is el tudtam hozni tőlük: kávéval kínáltak egy ultrakorrekt, gyönyörű váróban, modern szögletes ultramaku bőr fotelekkel és 10 perc után át is vehettem a gépet. Idehaza előtte már 2x járt az anno Fóti úti Nikon szervizben eredménytelenül (számomra), így megelégeltem.

A német azt se mondta, hogy "hülyevagyfiam, neidehozd". Szemrebbenés nélkül beállították, vielen Dank, Tschüß. Javítási jegyzőkönyv, stb.. - így adtam el a gépet is később, a leendő vevő örült is a korrekciónak, mivel az összes többi modellt is érintette a dolog a fotós körben. A pofám leesett. Ez a szerviz hozzáállás és kultúra miért nem fogant meg itthon vajon ? Ki kúrta el és hol ? :F Mondanom sem kell, egy mikrokarccal több sem volt a gépen. A Fóti útiak is normálisak voltak amúgy, csak azon túl, hogy körbesimogatták a gépet és ráfújtak kettőt, semmi nem történt, visszakaptam, hogy jó, aztán csak nem. Nem adta ki a srácoknak valahogy valamiért :N - persze gondolom a munkalapot küldték a központnak, hogy utána felvegyék a zsozsót, a kis hülyegyerek meg jön majd újra úgyis, no para. :U

Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák