Új hozzászólás Aktív témák
-
csoresz2
tag
akkor ennek örömére pénteken én is szétkapom a gépet, de ha nincs benne akkor nagyon ideges leszek. Enyém a Szalonból van.
-
havast
aktív tag
válasz csoresz2 #3651 üzenetére
Felesleges szétkapni. Egyikben sem lesz sajnos. Nem csak MO, de egész Európa csati nélküli verziót kapott. Gondolom az SSHD többletköltsége miatt. [link]
Magyarul tökmindegy, hogy melyik magyar kiskertől vetted, amiben SSHD van, abban NGFF nincs. Tehát sz összes új szállítmányból érkező gépre igaz ez sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
Sziasztok.
Most rendeltem egy y500
Intel® Core™ i5-3230M Prozessor (bis 3,1 GHz),
39,6 cm (15") Full HD 16:9 LED Display , Webcam
8 GB RAM, 1 TB + 16GB SSD Hybrid
NVIDIA SLI GeForce GT 650M Grafik (2048 MB), HDMI, USB 3.0, WLAN-n, BT
Windows 8 64 Bit,Valakinek hasonló konfig?
Érdekelne a Skyrim hd texturäval hogy fut vagy a Witcher 2Válaszokat előre is köszönöm
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
havast
aktív tag
válasz dragoners #3654 üzenetére
Nem, bár elvileg a vezérlő megvan. Brutálisan jó forrasztási tapasztalat+egy csat e-bay-ről megoldás lehet.
Szvsz egyszerűbb egy normális teljesítményű/méretű SSD-t venni bele, és kész. Gyorsabb is mint az msata, meg 20-ad annyi a meghibásodási ráta. Y580 fórum tele van a behalt msata ssd-kkel. -
csoresz2
tag
Ennek nem örülök, már csak azért sem, mert akkor ez így átverés. Másrészről meg, akkor legalább lehetett volna benne mégegy HDD csati, és akkor ki tudnám a helyet hazsnálni egy másik SSD-vel. Így viszont, tök feleslegesen van ott egy nagy lyuk, ha pedig kicserélem a HHD-m SSD-re, akkor a HDD meg megmaradna csak külső háttértárként, ahelyett, hogy a gépben bőven elférne. Köszönjük, Lenovo.
-
M.T.
senior tag
válasz csoresz2 #3658 üzenetére
Ebből a szempontból az y500 al jobban jártam én most van benne egy 64Gb os SSD meg 1 Tb os hdd...
A VGA teljesítmény kis tuningal azonos a CPU teljesítmény különbséget meg észre se venni a teszteken kívűl.
Ami hátrány, hogy nincs Optimus de mivel keveset van használva töltő nélkül, az a kis fogyasztás különbség meg ilyenkor meg nem számít.[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
Lecci nezzetek meg nekem van e csati, ill. milyen merevlemezem van, lefotoztam. Nekem szalonban azt mondtak h ez nem sshds es majd tehetek kesobb ngffes ssdt. Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
Ediva8
tag
Én is szétkaptam,mert már csak a saját szememnek hiszek,de nekem szerencsére van benne csatoló ( le is fotóztam ),igaz sima HDD van még benne,mert én még júniusban vettem.Lehet,hogy hosszútávon még is csak jó volt egyből lecsapni rá.
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
válasz csoresz2 #3658 üzenetére
Hát, ez van. Eleinte én is idegeskedtem rajta.. Aztán rájöttem, hogy egy kiskerforgalomban nem létező, méregdrága háttértár, ami hajlamos meghalni, nem biztos, hogy szükséges. Én 32.000-ért vettem 256-os Samsung 830 Datacenter Edition SDD-t, ami kb örök életű, és röhögve aláz minden msatas cuccot
Ennyiből msatában csak játékszert veszel. NGFF-ről nem is beszélve..
-
teguran
tag
válasz dragoners #3661 üzenetére
Akkor ez van :/ es az sshdnak kell valami kulon driver, vagy majd magatol gyorsul? Am tenyleg kb 5nap utan azt vettem eszre h sokkal gyorsabban indul a gep.
A gyorsasagon lapozofajlokkal lehet meg gyorsitani? Ennek a mechanismusat, beallitasat leirna valaki? Szukseges egyaltalan? -
havast
aktív tag
válasz teguran #3665 üzenetére
Az SSHD-k vezérlése teljesen hardveres, semmilyen beállítást nem igényel. Monitorozza, hogy milyen apró file-okat használsz, és automatikusan az SSD részbe gyorsítótárazza őket. Pont emiatt pl. egy PS3-mat is képes gyorsítani.
Ha gyorsabban akarod elérni a "hatást", tanítod picit. Pl. egymás utáni 4-5 újraindítás, stb.
Elvileg a töredezettségmentesítés wipeolja az SSD részt.
-
imike79
tag
Persze nem volt tőlük szép dolog, hogy kihagyták a csatlakozót.
De igazából, ha megnézitek, vettünk 300 ezerért egy kb. 500 ezret érő gépet.Egyre több tesztet lehet ugye találni, az új Asus G sorozatról,, MSI-ről, Clevo gépekről, amikkel ez igencsak partyban van.Sőt!!!
Csak éppen 2 kilóval olcsóbb.
Nem a benchmarkokról, hanem a játékban nyújtott teljesítményről van szó, mivel szerintem mindannyian leginkább arra vettük.És ha a teljesítményben le is nyomnak a gigadrága gépek, ezt a kijelző minőséget talán csak az Asus Rog gépek közelítik meg, de tisztességes lemaradással.
Úgyhogy szerintem, akinek van benne csati,annak jó, de nem hinném, hogy nekünk is bármi okunk lenne panaszra.Ennyi pénzért. -
dragoners
tag
válasz csoresz2 #3668 üzenetére
Ez a laptop csupa meglepetés. Nézőpont kérdése, hogyan nézzük. Pár nappal ezelőtt még röhögtünk, hogy mindenünk megvan az SSHD -val, aztán most bosszankodunk, mert az SSHD miatt nincs NGFF csati. Eme probléma egy jó délutáni alvás után már nem zavar, jobban zavar, hogy így viszont rohadt sok felesleges hely van a gépen belül, amit bármire ki lehetne használni.
-
wzz
újonc
Hello Mindenki!
Keddtől én is egy y510p boldog(?) tulajdonosa vagyok.
Az a problémám merült fel, hogy ha nincs bedugva a laptop, amikor elindítom (tehát akkuról megy), akkor nem működik a wifi. Ha rendesen hálózatról használom, akkor minden simán működik. Win7-em van feltelepítve. Másnál is előfordult ilyen? -
wzz
újonc
Köszi. Közben megtaláltam. Valóban a power managementben volt közepes energiamegtakarításra állítva. Azt átállítottam legnagyobb teljesítményre, és így már működik szépen.
-
Anubris
őstag
Senkisem próbálta még a COH 2-t Y510p vagy Y500 SLI-vel? Most akció van steam-en rá, de ugye félek hogy nem fut el rajt.
-
Anubris
őstag
-
dragoners
tag
válasz Anubris #3679 üzenetére
Ha a játék nem támogatja az SLI -t, akkor eredményezhet FPS csökkenést, ilyenkor ki kell kapcsolni az SLI -t és gond megoldódik.
Company of Heroes 2 system requirements (recommended)
CPU: 2.6 GHz quad core processor, Intel Core i5,or AMD FX 8000-series or better
RAM: 2 GB (4 GB for 64 bit Operating System)
Graphics: DirectX 11 card with 512 MB RAM, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better.y500 / y510p:
CPU: Intel Core i7 2,4 - 3,4Ghz quad core
RAM: 8GB
Graphics: nVidia GeForce GT650M 2GB / GT750M 2gbNem raktam bele az SLI -t, de így is köröket ver a laptop a játék ajánlott követelményeire, szóval tuti a teszttel lesz a gond. Ha így is akadozik, akkor a játékkal van a gond, meg kell nézni van-e hozzá patch.
[ Szerkesztve ]
-
Defterdar1
csendes tag
Source engines játékoknál borderless window megoldja az SLI-nél fellépő screen tearinget. Próbáld ki CoDnál megy-e.
-
Rolli
aktív tag
World of Tanks-ra esetleg tud valaki valami megoldást az sli-re?
Sajnos ugrál a kép.single módban tökéletesen működik. -
havast
aktív tag
Valakinek van esetleg a matt kijelzős Y510-hez kalibrált profilja?
Megköszönném. -
havast
aktív tag
Kalibrált kijelzőprofil matt 510p-hez.
Ha beállítása után nem tapasztalsz látványos eltérést, akkor valamit rosszul csinálsz
-
pokers
senior tag
Telepíthető a legújabb hivatalos nvidia driver.
510p-sek, nektek mennyi a 750m sli-vel a windows élményindex? -
M.T.
senior tag
Egy cipőben járunk csak én a 650M el.
Win8.1 hez az utolsó driver amivel megy az sli a 320.49 se a legújabb se az azóta kijött driverrel nem megy....
Szinte az összeset próbáltam és fórumokon is írják a hibát valószínűleg a win 8.1 hivatalos startja utánig csak álom marad az új driver+SLI.#3697
Nem tudom mit érdekel az titeket mennyit mutat az élményindex se lassabb se gyorsabb nem lesz tőle a gép,
ha jól tudom az új windows-ból ki is vették mert felesleges.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Wuthering Waves
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs