Új hozzászólás Aktív témák
-
dragoners
tag
Ha nem írják, hogy a "régi" típusú is lehet SSHD, soha nem néztem volna meg
[ Szerkesztve ]
-
Painordead
csendes tag
És azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy lehet-e az 1TB+8GB os SSHD mellé esetleg betenni még egy SSD-t (étsd van üres SSD slot a gépben), vagy azt csak az ultrabay dokkolóban lehetne megoldani úgy, hogy kiveszem a második kártyát?
-
csoresz2
tag
-
yaphets
csendes tag
Akkor most a laptopszalonos y510p 750m SLI-vel, SSHD-val és matt kijelzővel van? Tegyük már helyre.
-
csoresz2
tag
válasz Painordead #3554 üzenetére
ultrabaybe tudnal csak rakni, mivel m.2 ssdket nem forgalmazzak meg. de oda csak annak
eri meg rakni, aki nem sli-s es nem hasznalja az oddt, ergo allando helykent szolgalna benne. az oddt meg egy usbs boxba koltozteted -
yaphets
csendes tag
válasz csoresz2 #3558 üzenetére
Computer Imperiumnak írtam levelet, és náluk az SSHD-s SLI-s verzió fényes kijelzővel van, ezért kételkedtem. Amúgy elég jó reklám, igen. Jól csinálják, mit ne mondjak. Most már nekem el kéne mennem megvenni, ha már a 755m sli nem érkezik.
Hogyha valakinek lenne egy szép kis fotója a matt y510p-ről, el tudná nekem küldeni / felrakni ide? Kíváncsi lennék rá.
-
lori93719
csendes tag
Sziasztok, Tudnátok nekem segíteni abban hogy a ST1000LM014-1EJ164 típusú merevlemez SSHD-e ?? Nem akarom szétszedni és a google-ben nem igen találtam hozzá infot amin meggyőzödhettem volna.
-
Anubris
őstag
válasz lori93719 #3561 üzenetére
Igen az:
http://www.seagate.com/internal-hard-drives/laptop-hard-drives/laptop-solid-state-hybrid-drive/?sku=ST1000LM014De én nem értek egyet veletek, nem csak abban volt elírás hogy nem 755 hanem 750 az SLI, de a 8 gb SSD sincs benne. Az SSHD a sima HDD-hez képest ami a ST1000LM024 volt nem sok újítást tartalmaz.
-
Anubris
őstag
válasz csoresz2 #3566 üzenetére
Ez volt az eredeti gép amit hirdettek:
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_IdeaPad_Y510p_Intel_Core_i7_4700MQ_8GB_1TB_+_8GB_NVIDIA_Free_DOS_Fekete_Y510PGT755SLI_8855.html#muszaki_adatok
1TB + 8GB
UI: Most látom hogy az új hirdetésekben is ott a +8 GB...
[ Szerkesztve ]
-
lori93719
csendes tag
Elvileg akkor az SSD ugy müködik benne hogy amit a legtöbbet használok fileokat azokat fogja gyorsítani ??
Mert nekem eddig szokásos modón indul a gépen kb 30-45 sec és még mindig nem gyorsítja az SSD pedig már v 20 szor ujraindítottam.Bár az igaz hogy egy sima UTP kábellel a régi gépem 240GB adatát 100MB/s alatt átmásolta. De akkor nem értem ezt a 8 GB-os SSD-s valamit.Mert akkor nem csak 8GB kellett vna annyival másoljon ????Nem tudom vhol külön megnézni hogy mi van most jelenleg az SSD-s meghajtón ?????Ja és legvégül ha kiveszem a másik videókarit és bekapcsolom a gépet akkor nem engedi a fényerőt szabályozni ezt nemértem h miért . Válaszotokat előre is köszönöm. -
-
teguran
tag
Az uj laptop tulajokat kerdeznem, h vasarlaskor mire figyeljek oda? Pixelhiba garit kertetek? Azt tervezem felrakom a boltban a win8at es kiprobalom a gombokat(kulonosen a 9est), kepernyot. Tanacsok meg? Most megyek a gepert. Koszonom!
-
teguran
tag
Na megvan a kicsike. VÉÉÉÉGREEEE!!! (y510p i7 4200 750m sli, 8gb)(az sshdt nem tudom meg, majd otthon meglesem) Még a boltban feldobtam ra egy win8at, kiprobaltam az osszes billentyut, kepernyo is tokeletes, 1eves pixelhiba garival. Robogok haza, aztan megy a tesztelgetes. Aki szeretne, megnezek/letesztelek majd en is szivesen barmit udv!
[ Szerkesztve ]
-
Laci FULL HD
csendes tag
válasz csoresz2 #3552 üzenetére
Az enyémben csak SSD van 250 GB SAMSUNG 840 Series : ) Olyan csendes mint egy lopakodó UFO : D és olyan gyors is.Ami meg benne volt 1.000 GB külsőre alakitva.Hely van bőven mint az univerzumban : )
Persze nem is nagyíképüsködöm tovább ezt mind Nektek köszönhetem.Sokat segitetetek,h jó gépet tudjak venni.
Ma már tényleg jó lenne feltelepiteni a külső DVD irót/olvasót,h kipróbáljam a Game részét is a dolognak.
Szerintem tök jó ez a Windows 8 pedig bevallom eleinte én is féltem tőle,alaptalanul.
Én 1 éves Pixel garanciát vásároltam rá mert a kéthetes 2x-ese volt csak árban és hát ennyi pénznél 399.000- már ez nem gyerekjáték.[ Szerkesztve ]
-
Laci FULL HD
csendes tag
A Laptop Szalonban megmutatta a srác,h hol tudom megnézni,h mik a Gamer vasam belső specifikációi.Meg is mutatta de elfelejtettem : ( Jó lenne ujból megnézni.Tud valaki segiteni ebben is nekem,hogy hol keressem.Köszönöm szépen.
-
teguran
tag
válasz Laci FULL HD #3579 üzenetére
Egyebkent a LpSzalonosok rendesek voltak, segitettek nekem is. A speckokat meg tudod nezni a kovetkezo programmal:
Aida64 -keresobe beirod es letoltod -
Laci FULL HD
csendes tag
válasz teguran #3580 üzenetére
köszönöm de lehetne egy kicsit részletesebben : D Szóval beirom a gép keresőjébe amit küldtél?
A külső DVD iró/olvasó-val cseszekedem : ( Kell eggyeltalán telepíteni a Laptophoz.Fenébe olyan ostoba vagyok kellett nekem ilyen High-Tech laptopot vennem : (
USB-vel összekötöttem a laptoppal aztán beletettem a CRYSIS 2 .Ugy fejeztem be,h kibontás onantól elakadttam.És olyat is láttam mintha már 3x is fenn lenne a játék.Mit ne mondja jó hülye vagyok.Ezt most tényleg meg kell tanulnom rendesen : )
Ne mosolyogjatok : ) ez van .... Hát aki tud segitsen különben ma sem fogok gyilkolászni és itt egy 400.000 gép előttem
Hát persze privátban mert nem akarom,h itt olvassák mások is bénaságomat,és amugysem erre van ez a topic,igy nem akarom szétt off-olni a topic életét.[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
Pedig eddig letölthető volt a BIOS is! most meg eltűnt... ?
[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
Van valaki aki akkumlátor szaki? Jelenleg akku nélkül tápról használom. A Lenovo Energy Management-et letöltöttem, kérdés mennyire segít az akksi élettartamán. Pár tanácsot szívesen meghallgatok még!
-
teguran
tag
1-2 probléma előlépett /remélem csak szoftveres/: feltelepítettem az nvid driverét, és utána totál elment a hang. Se a hangszórók, se aux-ról nem megy a hang, "megnémult a gép". Letöröltem az nvid által feltelepített drivereket, semmi. Közben 1x 1x néha a hangszóróból kijön egy windows értesítési hang, olyan mint amikor törölsz ki egy sort, de már nem tudod tovább és pittyeg. Kb ugyan ez. Ebből gondolom h szoftveres. Átnéztem már minden beállítást, elvileg oké. Valaki valami? Lehet valamit nagyon benézek.
[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
válasz csoresz2 #3587 üzenetére
a hanghoz én is a realteket tettem fel, az nvid-et a videókártya miatt, és amikor másodjára telepítettem, akkor láttam, h nem csak a kártyához tesz fel drivert, hanem a hanghoz is. valamit módosíthatott, mert utána ment el a hang, újratettem a realteket és jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
No azért hogy ne csak pozitívumokat írjunk erről a gépről. A maszatosodás (ha van ilyen szó?) borzalmas, minden ujjlenyomat meglátszik a fémes felületen és nem is találok megfeleő anyagot rá ami letudná tisztítani. A képernyő körüli műanyag pedig még ennél is rosszabb, ha egy ruhaanyaggal megtörlöd még akkor is keletkeznek rajta hajszálkarcok. Számomra ez a legnagyobb negatívum, a melegedés nem annyira zavar.
-
Draken
őstag
válasz Anubris #3589 üzenetére
Én mikroszálas törlőkendővel tüntetek el minden maszatot és ujjlenyomatot, egyik felét enyhén bevizezed, letörlöd majd a száraz részét használod...
[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
válasz Anubris #3589 üzenetére
Sajnos egyet értek! az ujjlenyomat eléggé meglátszódik. de legalább "megköveteli a gép", hogy minden használat előtt moss kezet a kijelző körüli fóliát nem szedtem le amúgy.
Amúgy nagyon tetszik a gép, jó választásnak érzem eddig A hangszórók tényleg remekül szólnak, a korábban itt felvetett problémákat eddig nem tapasztaltam, melegedés abszolút nem zavaró. Nagyon pörgős gép, azt csinálja egyből amit mondok nekimás/ Total War - Rome II., 16-nál magasabb FPS-em nem volt. valaki próbálta? bár olvastam sok helyen, h nagyon laggos még a játék ennél jobb speckókkal is.
-
Anubris
őstag
válasz teguran #3592 üzenetére
Nekem extreme-n megy szinte minden maxon van, a vegetation van off-ra téve. A memory unlimited pipa. De hozzáteszem szerintem nem megy az SLI nála. A game nagyon bugos kb beta állapotban van, hetente lesz hozzá új patch, a következő jöv hét elején ami javítja a viszonylag lassú kör töltéseket. Beta driver talán már engedélyi az SLI-t de én nem tettem fel mert többeknek meg a beta driver és az új patch nyírta ki a játékot.
-
teguran
tag
LOL
[link] -
teguran
tag
viszont van amire nem találtam még megoldást: ha wifi, ha lan - a net-et dobálja kb. 2 percenként. tud valaki segíteni? (nic drivert és az intel wlan drivereket feltettem)
-
M.T.
senior tag
Ma sikerült hozzájutnom 1 db 64Gb os SSD hez windows 8 at vagy 8.1 preview-t akarnék rárakni csak a user mappa tartalmát szeretném áthelyezni, de nem tudom, hogy álljak neki.
Ahogy én tudom 2 módszer van a user mappán bellül átteszem a mappa tulajdonságainál másik helyre, a 2ik módszer az auditor mód telepítéskor és akkor egyből csak oda teszi a user mappát ahogy én akarom de ezt a módszert még nem próbáltam valaki tapasztalat??? -
yaphets
csendes tag
Sziasztok! Szalonnál miért drágább a fényes változat, mint a matt? :/ Nem a mattnak kéne drágá(bb)nak lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest