- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragoners
tag
válasz Zsidaaj #12393 üzenetére
Nahát végre ma hívtak, hogy megjött a gép, egyedül a touchpadet nem hajlandóak cserélni, mert hogy az működött, mikor tesztelték. Hát még a munkalapra is rá volt írva, hogy időszakosan nem működik, tehát teljesen véletlen alkalmakkor. Végigolvastam a jegyzőkönyvet, azt írták, hogy a gyártó által támogatott oprendszer a Windows 8, ezt használjam és itt rakjam fel a drivert, mert biztos, hogy szoftveres a gond. Úgylátszik, ha tudnak kifogást találni arra, hogy szoftveres a gond, akkor az életbe nem cserélik ki az alkatrészt.
Az egész dolog mondjuk vicces volt, bementem, felnyitottam a laptopot, bekapcsoltam a gépet, és sötét képernyő. Kérdem ez tuti jó? Laptopszalonban a csávó csak nézett, kérdezte bejött valami? Mondom nem. Kikapcsolta, megpróbálta ő is. Nem jön be semmi. Mondta, hogy akkor hagyjam ma még itt a gépet, és holnap menjek érte, ránéznek. Így a mai "megjött a laptop" dologból az lett, hogy holnap megyek érte.
-
Zsidaaj
tag
válasz dragoners #12401 üzenetére
Szia.
Ez azert mocsok dolog valljuk be.. Engem nem is hivtak. Garantaltak nekem 5 munka napon belul elkészül. Ennek ellenere 6. Nap es meg szervizeles alatt. Felhívtam őket erre monoton no beszel.. Na mondom eleg. Irtam egy emailt hol jar a Lenovo y500as gepem es ezt a valaszt kaptam:,udv... Kérnék egy laptop típust hogy ellenleizem hol jár. Na, hagyom akkor mondom magamba tahó emberek. Olyan idegeseg kapott el.. Ulnek rajta heteket es játszanak fogadni merek..[ Szerkesztve ]
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
k-adi
nagyúr
válasz dragoners #12401 üzenetére
Az egész dolog mondjuk vicces volt, bementem, felnyitottam a laptopot, bekapcsoltam a gépet, és sötét képernyő. Kérdem ez tuti jó? Laptopszalonban a csávó csak nézett, kérdezte bejött valami? Mondom nem. Kikapcsolta, megpróbálta ő is. Nem jön be semmi. Mondta, hogy akkor hagyjam ma még itt a gépet, és holnap menjek érte, ránéznek. Így a mai "megjött a laptop" dologból az lett, hogy holnap megyek érte.
wow. egyszerűen csak wow.
-
barnam_
nagyúr
válasz Zsidaaj #12402 üzenetére
Előre szólok, nem lesz 7 nap sem, hanem több valószínűleg. Pozitívan fogsz csalódni, ha 30 napon belül kész lesz. S nem, nem azért mert a szervizben vakargatják a töküket amíg játszanak a gépeddel... gondolkozzunk egy kicsit, nem egy sufni számtech bolt szervizéről van szó
Ugyanezen gondolatmenetet folytatva, ha nem adod meg a gép azonosítóit, nem biztos, hogy tudnak segíteni.
-
imike79
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy nem tudnátok -e segíteni abban,hogy hol lehetne emberi áron szerezni Y510p-hez magyar billentyűzetet?Az enyémet már folyamatosan vissza kell nyomkodnom,hogy a helyén legyen.Működik,de azért kicserélném. Még garanciás ugyan(ha ezt egyáltalán annak vennék) de használom a gépet,és nem tudom leadni szervizbe hetekre.
Köszi szépen előre is! -
CHaooSS
őstag
válasz imike79 #12407 üzenetére
Hali
Hát 15-16 alatt szerintem nem nagyon találsz.
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Danex
addikt
-
imike79
tag
Köszi szépen a segítségeket! Megpróbálom akkor az alján keresztül,hátha.... Igazából a bal felső saroknál kezd kiemelkedni, de ha lehajtom, elviszem valahova, kb. a felső rész feléig kiáll.
Szóval próba. Köszi mégegyszer! -
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Már egy ideje böngészem a netet új laptop vásárlás miatt. Egyből néztem a Lenovo Y szériát, már 5 éve nyúzok egy Y560-ast, de szegényke már eléggé kipurcant. (lassan már 3hónapja alaplap chipset hibás, voltam szervíznél mondták, hogy cserés, erre tegnap este megjavult, nem hiszem, hogy sokáig bírná )
Na de a lényeg:
Egy jó két hete a Lenovo Y50 70-est néztem ki (i7es-860M-es verziót), jó áron is volt az LSZ-nél, de sajnos az új széria miatt elfogyott. Sztem fölösleges a 960M vga-s széria, ha nem így van nyugodtan írjátok meg!? Ezért keresgéltem máshol és más fajta gépet is. Radium-nál (290ezerért) illetve a Computer Imperium-nál (270ezerért, ráadásul több RAM-mal adják) találtam még a régi szériásat. Ezek miatt egyértelmű lenne, hogy honnan venném, de aztán elkezdtem olvasni a vásárlói értékelést és nagyon elbizonytalanodtam a Computer Imperium felől. (Általában garis-szervizeléses gondokról írnak róluk) Van-e vmilyen infotok a cégről, hogy érdemes lenne e a vásárlás onnan vagy esetleg, ha bármi baja lenne a gépnek akkor a céget kihagyva lehet e intézni a garis dolgokat a Lenovo-val?!Ezeken felül még az Asus G551JW-t néztem ki, hogy sok esetben jobb gépnek számít. Ellene szól, hogy drágább vmint itt is a 960M-es vga (új széria) van benne amit igencsak "leszabályoztak" egy adott hőmérséklet után. Ezért elvetettem, de ha ajánljátok akkor nyugodtan írjátok meg! Azért is írtam ezt még le, hogy kíváncsi lennék az Y50-70 hőmérséklet tapasztalatokra.Tesztek alapján 10fokos különbség van a két gép között ami igencsak kedvező számomra. (Főleg az Y560-as "radiátor" után ) Mindenképpen vennék hozzá egy hűtőt is. (Cooler Master NotePal XL-néztem ki, vélemény róla?) Milyen mennyiségben és mértékben tapasztaltok "throttling-et"?!
Hozzá tenném, hogy mindenképpen a FULLHD-s verzió érdekel,mert úgyis monitorról használnám a legtöbbször.
Előre is köszi a válaszokat és bocsi a sok szövegért!
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
válasz LucentTwo #12412 üzenetére
Szia,
Külföldi fórumokon panaszkodnak, hogy a 960-as kártya valóban nem sokáig képes hozni a pluszt, mivel a nagyobb hőtermeléssel visszavesz az órajelből, na meg gyakorlatilag, mindenben megegyezik a 860m-el.Az asusnak valóban gyönyörű IPS kijelzője van, láttam élőben, nekem a 4K-s IPS lenovo van, de ezt is veri szerintem színekben.. ezzel szemben a fullHD lenovo-tól ne várj csodát (max az új szériától, mert már az ips)
Szerintem ilyen kategóriában a legjobb hűtése az y50-nek van.. és a port is nagyon könnyű kitakarítani belőle. Hiába ez a frissített asus, az elődjére számos throttling panaszt olvastam, és ahogy nézem a ház teljesen megegyezik azzal. Egyébként a notepal XL helyett egy notepal U3-t ajánlanék, mivel lehet pakolni a ventiket oda, ahova szeretnéd.
Nem igazán tudnám megmondani melyiket válaszd, én nem bántam meg az y50-et, nem cserélném el az asusra, mert szerintem csúnya, és bőven voltak panaszok abban a táborban is mindenféle problémára. A lenovo esetében számolni kell a hátlap műanyag gyengeségével(nekem 4-5 hónap alatt semmi jele repedésnek.. kopp kopp), a zsanérok alatt, és a gyenge betekintési szögekkel bíró TN kijelzőre.
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
Szevasztok!
Y510P, GT755M 2*2GB SLI, W8.1 x64
A legújabb NVIDIA drivert ajánlotta a GE program, frissítettem, de nem tudja feltenni?!?!
Gondoltam eltöltöm, előtte takarítok, majd a telepítőből felteszem. Ugyanaz a hiba!Semmit nem tud feltenni/frissíteni.
Eddig 3 frissítés simán ment a GE-en keresztül.Most itt vagyok driver nélkül.
Mégis mi a gondja? -
aclandiae
senior tag
-
félisten
válasz ->Raizen<- #12417 üzenetére
Hát persze... mert a Lenovo szerviz megjavítva, 1 héten belül adja vissza...
Asus sem tökéletes, de a Lenovo még annyira sem jó. Az a baj, hogy akkor is ezt mondtad volna ha más gépről van szó annyira elvakultan utálod a többit.[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
Google and Lenovo fell in love with the same 'e' Már pont írni akartam, hogy sanszos, hogy ez a google téma is ugyan az a betűtípus, mint a lenovo nagyrabecsült új logója... erre a verge megírja
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz szabonagyur #12418 üzenetére
Nem utálom a többit elvakultan hülyeségeket hordasz össze vissza, keményen megjártam az asus szervízzel ezért nem tudom azt ajánlani hagyjad már magad és akadj le rólam egy életre! Le merem fogadni hogy nem úgy adja vissza a lenovo szerviz a gépet hogy összekúrja a billentyűzetet, és az addig működő gépet használhatatlanná teszi értsd fekete képernyő és kifagyás a bekapcsolás utáni jutalom, az asus magyarországi szervizénél minden minden szerviz jobb lehet. Ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ->Raizen<- #12420 üzenetére
Attól, hogy neked nem volt szerencséd vele még nem ez az általános. Én sem kezdem el szidni a Lenovo-t, hogy ők is hogy javítanak egy gépet mivel ott is változó. Attól, hogy találkoztál pár géppel nem kellene általánosítani.
-
Molk
tag
válasz ->Raizen<- #12420 üzenetére
Neked ez a tapasztalatod az Asus-al: értsd fekete képernyő és kifagyás a bekapcsolás utáni jutalom
Bezzeg a Lenovo-nál: Az egész dolog mondjuk vicces volt, bementem, felnyitottam a laptopot, bekapcsoltam a gépet, és sötét képernyő. Kérdem ez tuti jó? Laptopszalonban a csávó csak nézett, kérdezte bejött valami? Mondom nem. Kikapcsolta, megpróbálta ő is. Nem jön be semmi.
Ennyit erről. -
dragoners
tag
Én nem ismerem az Asus szervízt, viszont mostanában bátrabban ajánlom barátaimnak az Asus laptopokat, mert látványosan jobb ár / érték arányban vannak, mint a Lenovo gépek, sőt, még jobban is néznek ki (egyedül a billentyűzetük az, amitől rosszul vagyok, és a Lenovonál verhetetlen). A mostani Ideapad széria egyáltalán nem szép, sőt, az új Gamer gép, Y700 pedig egyenesen ronda az ilyen morbid látványvilágával. Mindenesetre ha én legközelebb laptopot veszek, biztos nem Lenovo lesz, ha csak nem vágják ki a jelenlegi tervező csapatot, és nem csinálnak egy korrekt laptop kinézetet így 2015 -ben.
A fekete képernyős dolog nálam volt, végül az hamar javítva lett. Touchpades problémára ezt a röhejes választ kaptam: http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/06/357123_sqvgj338iwi2xemw_wp_20150906_13_31_43_pro.jpg
-
Zsidaaj
tag
Hat a szerviz jol elhuza... Hangszirot kerdtem hogy csereljenek eltelt 2 het bementem személyesen, hogy mi a helyzet. Kiderult kicserélték a fedlapom, hangszorom es alaplapra varnak.. Klasz mondom. Legalabb új alaplapom lesz van par napjuk mivel 30 nap elteltevel ujatt kell adniuk
-
félisten
-
Zsidaaj
tag
Mondtak a szervizbe 30 nap letelik ujatt adnak, ezt ok mondtak
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dragoners
tag
válasz Zsidaaj #12426 üzenetére
Alaplapot szinte biztos, hogy kicserélik időre, nekem cserélték úgy az alaplapot, hogy GT750M SLI -be kértem M.2 csatit, amihez új alaplap kellett. LSZ szerint az esély rendkívül kicsi volt, hogy egyáltalán egy működő, hibátlanul funkcionáló alaplaphoz megerőltetik magukat, mégis megcsinálták 30 napon belül.
[ Szerkesztve ]
-
insyde5
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
y510p notiban levő N-2230 wifi kártyát szeretném kicserélni AC kártyára.Hogyan tudnám ezt megoldani? Van olyan wi-fi kártya ami BIOS hekkerkedés nélkül is megy?
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Valaki tud support elérhetőséget lenovoékhoz?
(uk-ban vagyok, igy valami international support kellene)
a lenovo oldalán már minden opcióra 2x ráklikkeltem! -
marilllyo
veterán
Próbálta valaki a Mad Max játékot? Y50-70-en?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz ->Raizen<- #12437 üzenetére
Ezt akarom tudni én is. Youtube-on van egy vidi róla. Állítólag 900p high 50-60 fps.
-
marilllyo
veterán
válasz ->Raizen<- #12439 üzenetére
Én kölcsön kaptam PS4-re. Szerintem rendben van.
-
vtommy
aktív tag
Sziasztok! Megjött Kínából a matt fóliám, azt kell hogy mondjam, profi cucc, volt vele meló, mire szépen felraktam, de teljesen meg vagyok elégedve vele, bátran ajánlom mindenkinek, akinek fényes monitoros modellje van, és van kézügyessége, mert arra bőven szükség lesz ...
-
vtommy
aktív tag
válasz bbubby00 #12442 üzenetére
Ebay Ezt rendeltem, a leírásban ott a felrakása is, annál jobb instrukciókat nem nagyon tudok írni én sem, nagyon alaposan meg kell takarítani előtte a monitort, én kifejezetten erre való nedves törlőkendőt használtam, aztán cellux bekészít, mert azzal felrakás közben, ha porszem tapad a fóliára nagyon jól le lehet tapizni.
Kicsit levesz a gagyi hatásából a gépnek amúgy, ami a monitort illeti, fényes panel, fényes kerettel, nem volt a kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Az új Lenovo 960-as Nvidiás notit szeretném megvenni, és jó árban találtam itt :
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y50-70.jpg
Kérdésem hogy milyen a bolt? Megbízható? Valaki vásárolt már ott?
Köszi!
-
beloadjoker
őstag
Ha a kimaxolt verzióban gondolkodsz akkor nézz utána egy g751nek is, abban két ventilátor van, sokkal jobb a hűtése
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Tibe
aktív tag
válasz beloadjoker #12446 üzenetére
Nekem a 8gb memós FHD-s verzió kell csak vmi hdd-vel ami nem érdekes mert ssd-m tenném bele. 309.990 ft lenne ez. Itt a legolcsóbb ahogy néztem.
Máshol egy 10-essel drágább pl. itt :
http://www.edigital.hu/notebook/lenovo-y50-70-59-444784-notebook-fekete-p490483.html
[ Szerkesztve ]
-
Tufa_
aktív tag
Lecseréltem a gyári TN panelt egy ilyenre. Aztán kalibráltam, és WOW!
-
maci25
aktív tag
válasz vtommy #12443 üzenetére
"gagyi hatásábó"
Nem lehet , hogy csak nézőpont kérdése?
Napsütésben biztosan jobb a matt kijelző. Én látványtervezésre használom a gépet és egyenesen imádom az UHD fényes kijelzőt. Igaz, a szabadba még egyszer sem használtam. Nincs az a pénz amiért megvennék egy matt gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest