Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LucentTwo

    tag

    Sziasztok,

    Már egy ideje böngészem a netet új laptop vásárlás miatt. Egyből néztem a Lenovo Y szériát, már 5 éve nyúzok egy Y560-ast, de szegényke már eléggé kipurcant. (lassan már 3hónapja alaplap chipset hibás, voltam szervíznél mondták, hogy cserés, erre tegnap este megjavult, nem hiszem, hogy sokáig bírná :) )

    Na de a lényeg:
    Egy jó két hete a Lenovo Y50 70-est néztem ki (i7es-860M-es verziót), jó áron is volt az LSZ-nél, de sajnos az új széria miatt elfogyott. Sztem fölösleges a 960M vga-s széria, ha nem így van nyugodtan írjátok meg!? Ezért keresgéltem máshol és más fajta gépet is. Radium-nál (290ezerért) illetve a Computer Imperium-nál (270ezerért, ráadásul több RAM-mal adják) találtam még a régi szériásat. Ezek miatt egyértelmű lenne, hogy honnan venném, de aztán elkezdtem olvasni a vásárlói értékelést és nagyon elbizonytalanodtam a Computer Imperium felől. (Általában garis-szervizeléses gondokról írnak róluk) Van-e vmilyen infotok a cégről, hogy érdemes lenne e a vásárlás onnan vagy esetleg, ha bármi baja lenne a gépnek akkor a céget kihagyva lehet e intézni a garis dolgokat a Lenovo-val?!

    Ezeken felül még az Asus G551JW-t néztem ki, hogy sok esetben jobb gépnek számít. Ellene szól, hogy drágább vmint itt is a 960M-es vga (új széria) van benne amit igencsak "leszabályoztak" egy adott hőmérséklet után. Ezért elvetettem, de ha ajánljátok akkor nyugodtan írjátok meg! Azért is írtam ezt még le, hogy kíváncsi lennék az Y50-70 hőmérséklet tapasztalatokra.Tesztek alapján 10fokos különbség van a két gép között ami igencsak kedvező számomra. (Főleg az Y560-as "radiátor" után :)) ) Mindenképpen vennék hozzá egy hűtőt is. (Cooler Master NotePal XL-néztem ki, vélemény róla?) Milyen mennyiségben és mértékben tapasztaltok "throttling-et"?!

    Hozzá tenném, hogy mindenképpen a FULLHD-s verzió érdekel,mert úgyis monitorról használnám a legtöbbször.

    Előre is köszi a válaszokat és bocsi a sok szövegért!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák