- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stampedli
tag
Nem hiszem, hogy a frissítéstől zárlatos lehet az akku. Nekem is a legfrissebb firmware van fent, de nem érzek különbséget, eddig is naponta töltöttem. Szerintem ez normál. Esetleg nézd meg pl. Gsam battery monitor-ral, mi eszi az akksit.
-
stampedli
tag
válasz
tomig22 #1143 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy az SD kártyán egy Ringtones nevű mappába raktam az mp3-akat, amiket csengőhangnak szántam, így a hang beállításokban ki tudom választani azokat is a gyáriak mellett. Értelemszerűen, ha nincs SD, akkor a belső tárhely azonos nevű mappájába teszed (magyarul gondolom Csengőhangok néven fut).
-
stampedli
tag
válasz
cappa72 #1127 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, így már tisztább, de még mindig nem megy minden úgy, ahogy kéne.
Gépen csinálom, a mentés úgy tűnik végigment, mert a 2,9 GB belső tárhely 0,9 GB-ra csökkent.
A számítógépre mentésnél ezt a hibát kapom:A telefon MTP módban van, ennek van jelentősége?
(Az su - parancsra not found-ot ír, ez normális?)UPDATE: Egy könyvtárral visszalépve, és úgy kiadva a pull parancsot mintha elindult volna valami. (:
-
stampedli
tag
válasz
cappa72 #1123 üzenetére
Köszi, ez nagyon hasznos! Hátha így tudok rendszermentést kreálni. Egyelőre nem sikerült, így van pár kérdésem.
Ugye az adb parancsokat a telón kell megadni Terminal Emulator-ban? PC-n próbáltam, miközben a telefon rá volt kötve, de nem igazán működött, legalábbis erre a parancsra hibát dobott: adb pull /data/local/tmp/. .
Copy/paste-tel lehet dolgozni a parancsoknál, vagy egyenként kell minden sort bepötyögni?
A telefon belső tárhelyén hová ment? PC-re átrakás után törlődik, vagy kézzel kell eltávolítani? -
stampedli
tag
válasz
Lionking01 #992 üzenetére
Sajnálom, hogy csalódtál, de ezek szerint te rosszul választottál. Nekem megfelel, bár nincsenek óriási igényeim, és nem volt még drága okostelefonom, amihez mérhetem (eddigiek: Wave - 1. szerelem, használtan vettem, megvan a bája, még most is szép, de a Bada zsákutca volt; Galaxy S DuoS - céges, 2 SIM, Androiddal új világ nyílt, de ha vmi, akkor ez vérforralóan tetűlassú, örülök, h megszabadultam tőle; Cubot GT99 - netes rendelés, villám volt a Samuhoz képest, szép kijelző, de a GPS nem működött, BT vevővel használtam, szerettem, vigyáztam rá, alig 1 év után részlegesen lebénult, folyton eldobta a GSM jelet).
Szóval én most örülök ennek 34-ért, a kijelző tényleg fos, de nem érzem lassúnak, wifi-vel abszolút nincs gond, GPS is csak ritkán veszti el a jelet. Nem érzem szükségét egy duplaennyibe kerülő telónak, amíg ez fel nem adja, v az igényeim nem változnak, totál jó lesz. -
stampedli
tag
válasz
vas19901229 #937 üzenetére
Ott valami nagyon elállítódhatott. Megjobbult azóta?
Ezt most találtam, hátha segít: link
Érdemes elolvasni az előzményeket is, és csak óvatosan mókolj.
(#958) sumakos06: Továbbra se nagyon foglalkoztat a dolog, így nem tudok segíteni, bocs. Gugli sem mond semmi okosat? -
stampedli
tag
válasz
Gery1987 #940 üzenetére
2 fülessel is kipróbáltam, de nem tapasztaltam ilyet. A gyári most nincs nálam, azzal nem füleltem, de régebben zenét hallgattam vele próbaképp, és azt leszámítva, h halk mint a kurvaélet, nem emléxem, h gáz lett volna. Sajnálom, h lett egy plusz utad emiatt, de az a tuti, ha cserélik. Reméljük az új jó lesz.
(#941) minolta5: Ezt viszont én is tapasztalom néha. Valszeg az érintőpanel nem világbajnok. Picit fura, de szerencsére nem túl gyakori, így különösképp nem zavar.
-
stampedli
tag
válasz
Gery1987 #930 üzenetére
Üdv!
Az A328-assal nincs személyes tapasztalatom, de a topikot követtem rendszeresen. Vannak kisebb-nagyobb nyavajái, és ez a típus se tökéletes, de ár/érték arányban sztem elég jó.
A szoftver gondolom szinte/totál ugyanaz, de nincs vele különösebb gond, néhány alkalmazásnál az SD-re írás lehetősége plusz pont a gyári Kit-e-Kathoz képest. 8 GB-os kártyával kiegészítve nekem ideális.
A kijelző mérete számomra pont a felső határon van, még kezelhető, de nekem picit kisebb is jó lenne. A betekintési szögek gyérek, de ez ilyen, a 328-é se jobb valószínűleg.
Egy hosszabb vélemény: #749 + saját kiegészítés.
Szóval én eddig nem csalódtam benne, most is megvenném újra. -
stampedli
tag
-
stampedli
tag
Én úgy tudom, hogy az OTG az alsóbb kategóriás telóknál nem általános. Lehet eddig szerencséd volt. Én kb. 1-2 hónappal ezelőttig az sem tudtam, hogy létezik ilyen, így nekem annyira nem is hiányzik.
Kábellel simán csatlakoztathatod PC-hez, és ha beállítod a mobilon, hogy háttértárként látszódjon, akkor megjelenik TC-ben, ill. explorerben, meg minden fájlkezelőben. Ha van kártyaolvasód, akkor szerintem így a legegyszerűbb az adatátvitel. -
stampedli
tag
Szia!
1. Settings/About phone/Device information/Build number-re nyomj kb. 7-8x, és bekapcsol a fejlesztői mód. Megjelenik a beállításoknál az utolsó előtti helyen, és ott is marad. (Amúgy mire jó a Mobile Assistant?)
2. Mivel ez a teló nem OTG képes, ezért nem látja a rádugott USB eszközöket. -
stampedli
tag
Szia! Szerintem a gyári kontaktkezelő így működik (szerk.: Most nézem, ha 'á' betűre keresek, az összes kontaktot feldobja, amiben 'a' van. Ez nagyobb baj.), nem hiszem, h lehet rajt állítani. Ha nagyon zavar tölts le hozzá másik contact app-ot, pl.: ez jónak tűnik, de nem próbáltam.
-
stampedli
tag
válasz
V. Renáta #877 üzenetére
Szia!
Pedig jófelé keresgélsz. (: A 'kapcsolatok' alkalmazást megnyitod, itt a névre kattints, és akkor jön be az a szerkesztő ablak, amit korábban írtam. Ha mégsem látod, a csengőhang hozzáadást a törlés alatt, akkor lehet régebbi a teló szoftvere, és ott még nem úgy néz ki. Ezt mondjuk nem nagyon hiszem, de ha ez a helyzet, akkor a beállítások/telefonról/software frissítés alatt tudsz update-elni. -
stampedli
tag
Asszem nincs hozzá részletes hasznut. Levonóék nem vesződtek vele sajnos. Okos próbálgatással viszont szinte mindenre rá lehet jönni, amire esetleg mégsem, arra itt a fórum.
A névjegyek úgy próbálnám importálni, h először a régi teló memóriájába másolom, majd onnan küldeném az újra bt-n át.
szerk.: Most újraolvasva, amit írtál, leesett, h így próbáltad először.
Esetleg a régi tud vcf-be menteni? Úgy csak 1 fájlt kellene áttolni. Vagy a bt párosodással nem oké vmi. Nem kér kódot vmelyik/mindkét teló, h lássák 1mást? -
stampedli
tag
válasz
hosszu.mate #842 üzenetére
Szia! Sajnos nincs ötletem, nem próbáltam a LED színeket változtatni.
-
stampedli
tag
válasz
Meszes1991 #835 üzenetére
Kétlem, h a frissítés miatt szállt el, inkább kezdettől fogva nem működött. Ha sehogy se sikerül működésre bírni, vidd szervizbe.
-
stampedli
tag
válasz
LyonnaisFan1 #829 üzenetére
Szia!
Én Euronicsban vettem, amikor 34.900-ba került és kértem hozzá garancia kiterjesztést, ami ha jól emléxem + 5 év és kb. 7.000-be fájt. Nekem annyit megért, tekintve, h az előző, Kínából rendelt telóm kevesebb mint 1 év után megadta magát, pedig eléggé vigyáztam rá. A garit persze baszhattam. -
stampedli
tag
válasz
kispatak72 #819 üzenetére
Szia!
Nem hiszem, h a frissítés miatt lenne, nálam is a legfrissebb firmware van fenn, de nem tapasztalok hasonló anomáliát. Előző verziót visszarakni sztem nem 1szerű, és nem is biztos, h érdemes vesződni vele.
Amúgy én a Gmail app-ot használom a céges emilezésre is, és nincs vele gond. Messenger-t, faszbuk app-ot nem raktam fel, böngészőből tolom, totál jó úgy is (ráadásul a UC browser kezeli az értesítéseket is, ha arra van igény). -
stampedli
tag
Üdv!
Ha asszonynak nincs lapátkeze, talán kényelmesebb lenne egy A328-as. (:
Szeretem az A536-omat, de a mérete már nekem is a felső határon van. Nőknek szerintem megfelelőbb egy kisebb. 1ébként szinte ugyanaz a kettő, abban a belső memória fele annyi (4 GB), és nincs autofókusz, ezért pár ropival olcsóbb is. Az akksija uakkora, tehát a kisebb kijelző miatt valszeg tovább húzza, mint az enyém.
A memóriakezelése sztem egész jó, 400 MB alá még asszem nem ment a szabad RAM, bár a memóriazabáló faszbuk, ill. messenger nincs fenn nálam. Pillanatnyilag 545 MB szabad, a gyári alkalmazásokon kívül (Gugli fasságokat, Szekuricsit letiltotam) fut a Viber, ill. zseblámpa (cache-ben Here, Shazam, CashDroid a plusz).
Szóval én abszolút ajánlom ezt a telefont, de a kisebb méret miatt lehet az A328 is elég lenne. Itt a topikja. Ahogy látom lelkesek és segítőkészek a tulajok. -
stampedli
tag
Lefuttattam én is az Eset kíváncsiságból. Szerencsére nem talált semmit. Ált. Play-ből telepítek, ha nagyritkán mégsem, akkor is igyekszem biztonságos forrást keresni. A gyári Security-t letiltottam, mert fizetőssé vált. Az Eset lehet marad, de én sem érzem igazán szükségét a vírusirtónak, ha vki okosan használja a Droidot.
-
stampedli
tag
válasz
l.sebestyen #810 üzenetére
A gyárit használom, a gyorsikon sávot nem nagyon lehet módosítani, ill. néhány alkamazásnál (pl. Viber) megadható, h megjelenjen-e ott.
-
stampedli
tag
Sziasztok! Ez a 2 fájl vajon mi a túró? Tegnap fedeztem fel a download mappában. Nem törölhetők se telóról, se PC-ről ("fájl nincs meg" hibaüzenet). Intézőben nem is látszanak, csak TC-ben, ill. telón.
Gondolom nem vírus, de jó lenne eltávolítani ezeket vhogy. Hogyan tudnám szerintetek? -
stampedli
tag
válasz
l.sebestyen #805 üzenetére
Ahogy látom a kijelző is különbözik: A536 - TFT, A606 - IPS.
-
stampedli
tag
válasz
aproka97 #802 üzenetére
Én is ezt mondom. (: Akkudoki nálam is 1000 mAh-át ír. A Battery Monitor Widget jobbnak tűnik.
-
stampedli
tag
Szia!
1. Nem lehet, h a címzett telefon az emotikonokat nem tudja megjeleníteni? Én néha fészbukon látok kockákat, és gondolom azok vmi speckó slájmik.
2. Én is mellényúlok néha, de ezt a bénaságomnak tudom be. (: Néha tényleg mintha furán érzékelne, de nekem nem zavaró. Esetleg próbálj ki másik billentyűzet. Sokan esküsznek a Swype-ra, meg a Swiftkey-re.
3. Ilyet eddig nem tapasztaltam. A frequent calls menü viszont sztem fölös, jobb lenne ha 1ből a tárcsázó jönne be, de nem tudtam úgy beállítani. -
stampedli
tag
válasz
kispatak72 #795 üzenetére
A gyári emilt nem próbáltam, viszont a gmail is tud már 1 ideje külső fiókot kezelni, ezért én azzal használom a céges emilemet is. Totál jól működik, és így 2 legyet ütök 1 csapással.
-
stampedli
tag
Szerintem ne ijedj meg a 2 naptól. Alapból nem túl izmos az akksi, és új korában picit kevesebbet bír, néhány töltés után viszont "beáll", eléri a max. kapacitását. Én legalábbis így tapasztaltam, nálam mérsékelt használattal 2,5 nap alatt merült 30%-ra, de ha aktívan használom, minden este tölteni kell. Emiatt ne vidd szervizbe sztem, az okostelók általában ilyenek, a nagy kijelző, sok funkció energiaigényes. A battery doctor-nak ne higgy, semmit nem javít az akkuidőn, csak placebo. Inkább ezeket az akku kímélő tippeket fontold meg.
-
stampedli
tag
válasz
krissy26 #777 üzenetére
Főképernyőn a baloldali gombot megnyomva választhatsz témát, de a 3 gyárin kívül nem látok letölthetőket. Viszont ezek lehet működnek, de nem próbáltam: A535 témák
-
stampedli
tag
válasz
vigyori78 #772 üzenetére
Parancsolj: Lenovo Weather App
Weather Server - lehet nem kell hozzá, de biztos, ami tuti -
stampedli
tag
válasz
ataron94 #770 üzenetére
Lehetséges, h pont a Clean Master kavar be. Fölöslegesen fut a háttérben, eszi a memóriát, és csak látszólag gyorsít a telón, valójában placebo. Az SD Maid hasznosabb, tényleg takarít, és csak akkor fut, ha elindítod.
1ébként a RAM felhasználást a settings/apps/running fülön tudod csekkolni. -
stampedli
tag
válasz
ataron94 #739 üzenetére
Szia! Nálam lehalkul a zene és hangjelez, ha email érkezik, Viber üzenetnél le se halkul, csak pittyeg/rezeg. Netezés közben (Chrome-mal) is megy háttérben. Csak akkor áll le, ha pl. youtube videót indítok, v videózni kezdek. Ha leállítom a videót, a zene folytatódik azonnal, yt bezárás után viszont be kell lépni a zenelejátszóba, de csak szünetel, ott folytatható a szám, ahol leállt.
Gyári lejátszó, gyári ROM legújabb firmware-rel.
Nálad milyen üzenetnél áll le? Firmware frissítéseket ráengedted? Kb. mennyi a szabad RAM-od? Nem lehet, h vmi megeszi a RAM-ot? Nekem most zenelejátszás közben 460 MB szabad (Viber, Gmail, zseblámpa fut még háttérben). -
stampedli
tag
válasz
gaborjozsef #765 üzenetére
Üdv!
Én azt hittem, h offline térképet már nem is lehet letölteni a maps-ból, de ezek szerint igen, viszont M.o. nincs a listában.
Autós navigációhoz Mapfactor Navigator-t használom, gyalogoshoz Locus-t, utóbbihoz rengeteg kiegészítőt is le tudsz tölteni a térképek mellé, élőben még nem próbáltam, de sokan dícsérik. A Mapfactor viszont múltkor Szerbiában folyton leállt, úgyh elgondolkodtam a váltáson. A Sygic-et is sokan használják. Igaz van fizetős része is, de így is olcsóbb, mint egy külön navi. Ja, a térképeket érdemes előre, wifi-n keresztül lehúzni, mert meglehetős nagyok.
A Route 66-et az elsők között töröltem a demo verzió miatt.
Offline GPS azt jelenti, h adatforgalom nélkül is működik, csak GPS-t használ. Ez külföldön hasznos, ilyenkor a Settings/Location/Mode-ban beállíthatod, h Device only, de az is elég, ha letiltod a mobil adatforgalmat. Én mondjuk alapból letiltottam a data roamingot, így esélye sincs külföldön adatforgalmat generálni. -
stampedli
tag
válasz
Csontoshun #749 üzenetére
Szia!
Nagyon korrekt összefoglalót írtál, köszönet érte.
1-2 személyes megjegyzést, ill. tapasztalatot én is megosztok, ha nem bánod:
- A Szekuricsi kezdetben nekem is nagyon tetszett, de aztán év végén elkezdett vegzálni, h vegyem meg. Szerintem ez nem igazán felhasználóbarát üzletpolitika egy gyári alkalmazásnál, úgyh letiltottam a 'csába. Nem is érzem hiányát szerencsére.
- A kilőhetetlen 2. SIM figyelmeztetés engem is zavar, előző telómnál simán kikapcsolható volt. Bár mostanra megszoktam, asszem mégis írok a costumer supportnak, hátha egy jövőbeni frissítéssel megoldják.
- Nyomógomb háttérvilágítás ebben a kategóriában nem általános, de nem is akkora probléma, esetleg vaksötétben jobb lenne, de azért emlékezetből is ki lehet őket tapogatni.
- Az akksiról annyit, h ált. naponta töltöm, mert elég sokat nyomogatom, és folyamatosan wifin lóg, de múlt 7végén kevesebbet használtam, és egész jól muzsikált: link Tehát majdnem 2 nap, amiből kb. 18 h GPS bekapcsolva, 4,5 h kijelző, csaknem 4 h wifi.
- A végére egy kis reklám, ha nem gáz: A gyári fóliát leszedtem, a mellékeltet bénán tettem fel, úgyh mérgemben kivágtam mindkettőt. Jó ideig fólia nélkül használtam, majd rendeltem hozzá ilyet. Simán, bubimentesen felraktam, pedig nem vagyok ügyes, tapintása nagyon jó, érintést, képminőséget nem rontja. A szilárdságát nem teszteltem, de masszívnak tűnik. Annyi a különbség a képhez képest, h nincs külön kivágás a front kamerának és hangszórónak, hanem 1 nagyobb kvázi téglalap (alul, a kameránál íves, picit lejjebb lóg, és a másik sarka is lekerekített).Szóval kb. 2 hónap tapasztalatai alapján én is nagyon elégedett vagyok, az igényeimnek totál megfelel, ezért nem cserélném le okosabbra/drágábbra sem.
-
stampedli
tag
Szia! Én élégedett vagyok az enyémmel, november vége óta használom, és 1-2 apróságot leszámítva totál rendben van. Szóval mindenképp ajánlom.
Az A859-et nem láttam élőben, de az IPS kijelző tuti szebb és nagyobb a betekintési szöge. Az op. rendszere csak 4.2.2 az A536 4.4.2-jével szemben, de ahogy látom azt is eléggé átszabta a Levonó, biztosan uolyan jól használható, és lehet azóta van frissítés is.
1ébként én az Euronics-ban vettem, a honlap szerint még mindig akciós, és plusz 8.000 Ft-ért a bolt 5 év garit ad! (most csekkoltam, az A859 is olcsóbb itt). -
stampedli
tag
válasz
Bélabácsi #741 üzenetére
Köszi a választ! Csak a gmail-nél vettem észre, más programnál nem is lényeges a folyamatos szinkronizálás. Wifin és 3G-is ugyanúgy nem megy. Nálam a legújabb frissítést is megkapta a teló, lehet, h ez a baj? Esetleg kipróbálnád azt, h beálítasz ébresztőt egy pár perc múlvára (ezt h kell szépen mondani
), majd kikapcsolod, és ha bekapcsolt megnézed, h lehet-e manuálisan frissíteni? Nálam nem is forog a 2 nyíl, amikor az account-nál a sync now-ra klikkolok.
-
stampedli
tag
válasz
Bélabácsi #733 üzenetére
Üdv! Én beállítottam az ütemezett kikapcsolást éjszakára, majd reggel az ébresztő kapcsolta vissza, sokáig így használtam, de egy ideje reggelente nem szinkronizált a gmail. Manuálisan se lehetett frissíteni, újraindítás után viszont megjobbult. Azt gondoltam, h a gmail app vmelyik frissítése miatt szaródott el, de régebbi appal se lett jó, úgyh végül kilőttem az ütemezett kikapcsot, és pár naponta újraindítom manuálisan.
Te találkoztál ezzel a jelenséggel? -
stampedli
tag
válasz
Tehnsin1111 #731 üzenetére
Üdv! Néha nálam is bekapcsol a kijelző hívás közben, úgy tűnik leginkább olyankor, ha beszéd közben eltávolítom a fülemtől egy kis időre, majd vissza. Ekkor nem mindig alszik el újra. Viszont ha végig a fülemen tartom, szerintem jól működik. Állítólag fólia, smink, v fülzsír is bekavarhat.
1ébként a szenzort a call setting/other menüben lehet kapcsolni.
-
stampedli
tag
válasz
Mbenyo97 #705 üzenetére
Szia!
A kijelző nem világbajnok, IPS-hez képest gyengusz a betekintési szöge, oldalról még tűrhető, de felülről nézve gyorsan invertálódnak a színek (álló telónál). Együtt lehet élni vele, én hamar megszoktam, pedig előtte kb. 1 évig IPS kijelzős telót nyúztam. A hangszóró sztem közepes, semmi extra, de vállalható ennyi pénzért.
Pötyögéssel nekem nincs gondom, elég nagy a képernyő, és nincsenek virsliujjaim, de ha vkinek nem megfelelő, letölthet rá másik billentyűzet. -
stampedli
tag
- Kamera közepes, a célnak megfelel, mobiltól nem várok jobbat. A vakuja elég erős, zseblámpának fasza, de fotózásnál nem váltja meg a világot.
kép1, kép2
- Én elég sokat nyomkodom, de 1-1,5 napig elketyeg, vállalható sztem.
- Egészen gyors, multitask is megy neki, fagyogatás nem jellemző. Despicable me c. játék simán ment, pedig az állítólag eszi a vasat.
- A kijelzője nem a legjobb, előző telómé szebb volt (Cubot GT99, IPS-sel), szemből nézve OK, de a betekintési szög elég kicsi. Min. fényerőn használom, beltérben, meg ilyen időben nem rossz. Verőfényben még nem próbáltam. -
stampedli
tag
-
stampedli
tag
Tehát rootolni sikerült, unrootolni viszont nem?
(#668) sanyi722:
Tegnap óta semmi különbséget nem tapasztaltam. Rosszabb nem lett, de ha az ébresztővel kapcsol be reggel, a gmail nem frissül, manuálisan se, csak újraindítás után megy az autosync. Ez így volt korábban is, már egy ideje ilyen, és sztem a gmail app sara, de még nem próbáltam régebbi verziót rátenni. -
stampedli
tag
válasz
Gyurinho92 #649 üzenetére
Engem is érdekel, de 1előre root nélkül is jól elvagyok, brickelni, és a garit bukni nem szeretném.
-
stampedli
tag
válasz
sanyi722 #651 üzenetére
Maga a frissítés két kattintás (v érintés, tapicskolás, kinek mi
összesen. Először letöltődik a firmware, majd települ. 1-2 dologra nem árt figyelni. Legyen stabil wi-fi kapcsolat, akku legalább 50%-on, és az upgrade közben ne piszkáld a telót, én a frissítés előtt újra is indítottam. A fontos dolgaidat érdemes számítógépre menteni, biztos, ami tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest