- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdee
tag
Na, ma én is megvettem az N100-som és egyből gondban vagyok!
Az usanotebook.hu-tól vettem, ahol közölték, hogy fizetés előtt nem áll módjukban kibontani a dobozt, de ha bármi gondom van 72 órán belül visszafizetik a pénzt vagy kicserélik a gépet. Ok, mi gond lehetne - mondom magamban - és elhoztam a ketyerét.
Persze, amint itthon bekapcsolom, kiderül, hogy igenis van gond! Van rajta 1 db pixelhiba a jobb felső sarokban, ami természetesen egyből odavonzza a tekintetemet. Felhívom, hogy akkor holnap mennék kicserélni, mert ez így nem ok, mire közlik, hogy sajnos bizonyos számú pixelhiba a gyártók által meghatározott tűréshatáron belül van, így nem tudnak mit csinálni! Marha jó mondom, ha kipróbálhattam volna, elhiheti, hogy nem hozom el így. Azt mondja, hogy akkor sem tudta volna visszaadni a pénzem!
Kérdésem, hogy ez tényleg így van??? A 72 órás cserében nem fogom tudni visszaboltolni velük????? És egyébként a 72 órába beleszámít az ünnepnap is, vagy csak munka (nyitva tartási) napokban számolnak????
Megköszönném, ha esetleg valaki be tudna linkelni egy ide vonatkozó jogszabályt, mert nagyon pipa lettem!!!!
Köszi a segítséget előre is,
Üdv.
djdee
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- DELL Vostro 15 laptop
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest