Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
kiküldik azt magában is, ha nekem a maréknyi elempótlást kiküldték ingyen, akkor a saját kártyájukat simán. Maga a kártya minőségi darab, elég jól néz ki, bár fizetni/használni csak bécsben tudom, de nekem számit, hogy vmi kézzelfogható jele is legyen a vip tagságnak.
ugyanez a helyzet a lego passporttal, az is egy elég nájsz darab, meg is lepem majd vele magam karácsonyra.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Real_Necro #6730 üzenetére
viszont az operaházra már kapna az ember 333 pontot/4500ft kedvezményt, amit később levásárolhatsz, dupla vip pontos időszakban pedig az már 9k, ami azért nem egy rossz dolog. Lehet, hogy itthon pont annyival olcsóbb, de adott esetben azért a 9k-ért ha jókor vásárolsz, több mindent is vehetsz, vagy egy szintén ilyen komoly készlet lehet kevesebb annyival.
-
LÁZ
Topikgazda
naja. alltimeupdate achievement unlocked
, sajnos elég lájtos lett a nagy vip offer
20k felett ajándék mézeskalácsház /ami elég jó anyag egyébként/
és 40k felett 5% kedvezményskippelem is, viszont remélem, hogy decemberben, vagy dec 2. felétől majd megint ajándékba adják a mézeskalácsházat, mert az kelleni fog
-
LÁZ
Topikgazda
Ne tessék elfelejteni
Exclusive
VIP Offers
Tomorrow 21st
November Only. -
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lord.lakli #6612 üzenetére
a HQ belsejéről vannak már vhol képek?
-
LÁZ
Topikgazda
ha jó árban megy el a fallout pipboy-om, lehet elgondolkozom rajta, 150ért lenne benne biznisz, bár ntom, útmutató van e hozzá..
és egy kis karácsonyi/mikulásos készülődés
ps. bár megfogadtuk, hogy idén már nem rendelünk legóéktól, de az ajándék mézeskalácsház miatt majd csak 'muszáj' lesz, az nagyon bejön a páromnak
-
LÁZ
Topikgazda
"Eladó a képeken látható, teljesen új, hiánytalan állapotú LEGO Imperial Star Destroyer. Gyűjtői kiadás, egyenesen az USA-ból. Doboza kissé viseltes, de maga a lego hiánytalan állapotú, összeszerelési útmutató mellékelve. 3104 db-os, összeszerelt állapotú. Igazi ritkaság, gyűjtői kiadás. Eredeti ára 2.495 usa dollár."
2495 usa dollárért 1 első kiadásos falcont vesz az ember
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Incubus #6594 üzenetére
igen, meg a rudolf R2, az a 2-3 limitált figura mindig 5k körül megy ebay-en, szélsőséges esetben többért is, de azok az értékek a készletben. Az előzőben is a mikulás Darth Vader és a karácsonyfa R2 volt az érték, pláne úgy, hogy kicsit promózta is a lego, meg volt őrülve mindenki a Darth Vader-ért mikor már sold out volt a Lego-nál a készlet október/november környékén..
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
az első 'hivatalos' kép a ghostbuster hq-ról az új figurák egy részével.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #6456 üzenetére
ez nagyrészt igy is van, de lehet azt okosan is csinálni, 2-3 rendelés után /pláne ha dupla pontok járnak/, már a következőnél összejöhet 5-10k kedvezmény, amin már érdemes gondolkozni, az esetleges ajándék készletekről nem is beszélve, mert pl lehet hogy itthon vhol olcsóbb 4-5k-val, de ha tetszik az ajándék készlet, akkor az bitzos 3k itthon, akkor már inkább inkább a Lego.
nekem a legtöbb pontom eddig kb 25k volt, de idő kellett, hogy összejöjjön, viszont megérte, mert egy csomó készletet kaptam meg igy az itthoni áraknál is olcsóbban.
-
LÁZ
Topikgazda
viszont hosszú távon a vip program /vip pontok miatt én inkább a shopot választanám, még ha kisebb készleteket is vásárol az ember, 17k-ig, hogy ingyen legyen a posta, simán összejön egy szép összeg amivel kevesebb lehet egy nagyobb készlet, nekem igy volt 30ba a Tumbler, ami azért elég baráti
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Mától november 20ig játszik az ajándék kisvasút 17k feletti rendelésnél
-
LÁZ
Topikgazda
menetrend szerint, mától hónap végéig dupla vip pontok a shop-ban
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
star wars 2016 ügyben még nem igazán kapta el a fonalat a Lego
-
LÁZ
Topikgazda
holnap logout / first part
-
LÁZ
Topikgazda
nájsz
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lord.lakli #6249 üzenetére
ntom, nem én kaptam a hirlevelet, de az oldalukon nem találtam ilyesmit..
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Sirandrish #6244 üzenetére
Te amúgy is talicskával jársz oda, nem?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Sirandrish #6242 üzenetére
akkor Te leszel a szállitó
-
LÁZ
Topikgazda
some new mission a közösségnek
tessék szépen megkérni az ámerikai ismerősöket, hogy csattogjanak el egy ToysrUs-ba, és vételezzenek párat ebből a limitált figurából, bár sztem már kifosztották mindet
-
LÁZ
Topikgazda
some note: elsejétől dupla vip pontok a SAH-ban
-
LÁZ
Topikgazda
lehet okosan csinálni, de akkor eltart egy darabig, vagy lendületből, de mára már elég jó ára van ugye, még 1x összerakottan is, 150 alatt meg esélytelen, én se adnám az enyémet annyiért
.
esetleg megoldás lehet túrni az ebayen vmi hiányosat, bár annak megint minimális az esélye sztem, vagy itthon vmi ömlesztett cuccot bugázni, amiben jó sok szürke elem van
de ha megáll 150k-ban, akkor sztem is jól jársz majd
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Sirandrish #6194 üzenetére
egy tower bridge-t intézhetsz 10k-ba 4-5öt is, de kb bármi jöhet
ps. még szerencse, hogy van másik oldala is a szekrénynek
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
PR0JECTNR56 #6177 üzenetére
vhogy igy volt vele a párom is, mondta is, hogy ebben zseniális a lego, hogy mindig van vmi apróság, ami miatt vásárolsz, még ha magadtól inkább a seggeden maradnál, mert nem akarsz költeni.
-
LÁZ
Topikgazda
some SAH info,
- Október 1-4 dupla vip pontok
- október 11- nov11 között 99 dolcsi feletti vásárlásnál ajándék karácsonyi kisvasút
- november 27-től 99 dolcsi felett ajándék mézeskalácsház
- nov.27én brick friday, vmiféle elővásárlás a nagyonakciózás előtt / gondolom vipeknek
- nov.21 vipeknek szpesöl offer
- nov15-dec24ig 75 dolcsi felett 2016os falinaptár ajándéklehet késziteni a dellát
-
LÁZ
Topikgazda
@redbull: fájditod itt a szivem
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lord.lakli #6147 üzenetére
na igen, hát, várjuk a hivatalos infókat róla, mindenesetre kiváncsi leszek, egyébként a habcsókember is elérte a 10k támogatást, szóval úgy néz ki, abból is lehet vmi majd.
-
LÁZ
Topikgazda
Ghostbusters HQ modular 2016 január
, ha igazak a pletykák.
4600elem, 350 dodó, full berendezve
fakkjeeeeee
-
LÁZ
Topikgazda
Jelentem kettő darab Logout káming szún, próbálom mind2-t a jövő7en összedobni
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lord.lakli #6116 üzenetére
ha túrnám az ebay 1-2 hétig, biztos lenne, 50-60 körül, nem álltam neki, de tapasztalatból mondtam, mivel a saját bizniszem 90%-a ebay, és tudom, hogy ha túrja az ember, megtalálja olcsóbban az adott cuccot, a legót. is
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lord.lakli #6112 üzenetére
én tavaly vettem a bécsi lego-ban kb 35ért, mert star wars déj volt, ebay-en azért bele lehet futni sztm 50 körül is, de annyiért már itthon is találhat az ember, ha nagyon túrkál. de tény, hogy a bolti ára már vicces.
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Atesz 666 #6054 üzenetére
igy van, ahogy lakli is mondja, a legközelebbi hivatalos lego shop bécsben van, a lego vip programja, és amit a z itthoni store-okban lehet kérni, nem ugyanaz, a store-nál, ahogy én is irtam az előző kommentemben, 100ft-onként kapsz 1 pontot a kártyára, ami 1 ft-nak felel meg, és pár hónap után talán össze is gyűlik annyi ft, hogy értelme legyen levásárolni, pl egy 40k-s készletnél 400ft-ot kapsz.
ezen matekoztam is egy picit, hogy a hivatalos lego vip vagy most ez a jobb, de egyértelmű, hogy a lego vip, mert ott bár 300ft-onként van 1 pont, de 100 pont 1500ft kedvezményt ér, és rengeteg akció is van csak vip-eknek.
kaptam én is legostore-os kártyát, szuperhirósat választottam, de sztem túl sokat nem fogok gyüjtögetni rá.
-
LÁZ
Topikgazda
no, ma csak sikerült betalálni az egyik store-ba, de csajos nap volt, helovin seasonal készlet, és egy össznépi tapogatás eredményeként a vizköpő a 14es szériából.
viszont ami üdvözitő volt, hogy úgy néz ki a store-osok is felfedezték a 'törzsvásárló' intézményét,vásárláskor kérhetsz törzsvásárlói kártyát, 3 grafika közül lehet választani, és 100ft-onként jár 1pont a kártyára, ami 1ft levásárlást jelent később.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lord.lakli #6027 üzenetére
az kb boritékolható, egyszerűbb a gyártótól megrendelni, ha szállitanak erre adott esetben, bár ahogy néztem az oldalukat, a postaktsg nem derült ki. illetve lesz még egy másik cég által gyártott is, kicsit nagyobb méretben, kevesebb ficsörrel, kb 12k-s áron
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lord.lakli #6025 üzenetére
ne is mondd, én az ilyen szrokra nagyon rá tudok kattanni, a sony ericcson féle bluetooth távirányitós autó is megvan, régen rengeteget toltam vele
-
LÁZ
Topikgazda
és itt van egy bb8 bemutató is, 1 baj van vele, 150 dodó
, asszem lottóznom kell
-
LÁZ
Topikgazda
ami az új készleteket illeti, sajnos csak nekünk sok, a külföldi oldalak-fb csoportok, és az ámerikai jutubcsenölök tele vannak velük, volt aki az egész kollekciót megvette, ezen a magnum speederen gondolkoztam én is, de 9k a legonál, az valóban sok érte, az ámerikai 20 dolcsihoz képest
-
LÁZ
Topikgazda
bár nem lego, de adja nagyon
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Atesz 666 #6013 üzenetére
a távirányos adja nagyon
itt meg egy szuperhirós deathstar
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
R3ĐßuŁŁ #5997 üzenetére
jabazz, azt néztem én is, mert a párom a lelkemre kötötte, hogy nem lesz olyan szpatás még 1x, mint tavaly, hogy sehol se volt, mire eszünkbe jutott
, úgyhogy megkaptam az ukázt, hogy 'nemérdekelmikorvandeazonnal'
ps. a másik kettő már fent volt, azt néztem én is , hogy a sw meg nem
ps2. mondjuk mind1 is, ha kb be sem tudok jelentkezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Revolut
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest