- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
na, erre a kollekcióra összedobhatunk
hsz
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
igen, a belső rész kicsit hiányzott nekem is, már nem lett volna nagy munka kitalálni, mert a beszálló ajtón keresztül azért sok minden látszódott volna, de ez van, viszont van hozzá befőttesgumi .
érdekes, hogy nem tűnik nagy melónak, de én is elmolyoltam vele 7-8 órát
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Wall-e, szept 1. 50 dolcsi az offisöl, olybá tűnik lesz egy Ideas logout is
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
UCS berendezett Halálcsillagra vonatkozóan érdemes ezt figyelgetni
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #5865 üzenetére
igen a Fabrikör fémvázas, azért is választottuk azt, mert ha lesz kölök, nem birja magára boritani, massziv nagyon, a Billy-nél biztos vannak olcsóbbak is, nekünk ez tűnt praktikusnak a méretek és a kialakitás miatt
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #5862 üzenetére
ezt a Billy/Oxberget néztük, mert az előző tulajtól megörökölt folyosói szekrényeket akarjuk cserélni(tiptop állapotúak-ingyen elvihetők) egy ilyenre, nekem a kisebb legóknak, figuráknak, meg a közös könyveknek stb.
egyébként nálunk ebből a Fabrikör-ből van 2 most.
-
LÁZ
Topikgazda
ehh, lehet nem kellett volna összerakni a bigbang-et, most realizálódott bennem, hogy mennyire nincs hova tennem
-
LÁZ
Topikgazda
legközelebb majd olajozottabban megy, a falcont egy külföldi fészbukos csoportban összerakta igy a srác, elemenként, jómagyarforintban kifejezett értéke ha jól emlékszem vhol 300-350 között volt a végére.
természetesen ez qrva sok pénz, de a jelenlegi piaci árát figyelembe véve, ami bőven 350 fölött van, állapottól-kiadástól függően, annál 'megérheti' darabokban összeszedni.
A másik verzió, ha adott esetben egy kicsit hiányos készletet vadász az ember pl ebay-ről, és akkor valóban csak minimálisat kell rákölteni, nálam pl az Xwing volt ilyen, 20-25be volt a halom, amit láttam, és 5-10 között volt amit ráköltöttem, igy kb 'ingyen' lett egy Xwingem. Igaz túrtam is utána a netet, hogy meglegyen az a félkészlet.
-
LÁZ
Topikgazda
mai viszonylatban, bár sztem a 30k a reális, de a 40 minősithető határesetnek, igaz, én le sem merem irni anno mennyiért bugáztam kettőt is az ebay-en.
de örülök, hogy meglett minden
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
ja, mán itt a dizájner videjó is
-
LÁZ
Topikgazda
teknik fanok joinolhatnak
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
na igen, a jó kis ucs tantive, jó anyag, ez sztem biztos, hogy olcsóbban jön ki, ha összerendeli az ember, mert közel falcon árban van az 1x összerakott is, ennél már csak az ucs snowspeeder a ritkább
-
LÁZ
Topikgazda
Tydirium Logout káming szún
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
ajándék friends popsztár, vkinek kislányára átruházom ingyen, és bérmentve
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #5759 üzenetére
az forintban a kedvezmény (háromezer...harmincezer ), ami elvileg marad, ha jól matekoztam
ps. sajnos a 60 dolcsi csak nálunk hujjujujj, ámerikában gyikfarok, lehet , hogy hamar sold out lesz, de az eu más részein sem egy nagy pénz...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #5755 üzenetére
sztem is sok, de kb 6k még van pontban, igy 14et már megér nekem, a kapott pontokkal meg lesz megint 3k a kártyán, szóval igy nem rossz a leányzó fekvése, de tény, hogy kicsit túl lett árazva.
itthon kevés az esély rá, hogy a boltokban kevesebb legyen, legalábbis sztem
-
LÁZ
Topikgazda
Big Bang szet aug 1-től 20k a shopban, asszem felélem a pontjaimat holnap
-
LÁZ
Topikgazda
alul ügyfélszolgálat-hiányzó darabok-kor,szállitási ország megadása-utána kiválasztod, hogy külön darabokat szeretnél venni, a négy variáció közül a legelső, aztán átirányit a pick a brick részére a shopnak, és lehet válogatni, én legalábbis igy rendeltem a shuttle adventure-hoz, jó ha tudod az elemek sorozatszámát (ID), hogy könnyebb legyen, mert az alapján is lehet keresni. A lépegetőt ugye már nem gyártják, ettől függetlenül lehet küldenek még egy emailt, hogy mi a helyzet, de sztem egyszerűbb a fenti módon megoldani.
illetve a rebrickable.com-on irja az elem id-kat is, és könnyebb összehalászni a hiányzó alkatrészeket
-
LÁZ
Topikgazda
válasz NorDezs #5699 üzenetére
ha már vásároltál vmit, akkor csak kérni kell, és egyből tag leszel, a vipeknek előbb küldik, tehát 31-ig elővásárlás van, utána érhető el a shopban is, tehát, ha most rendeled, 3-4 nap és megkapod.
ps. automatikusan csak akkor leszel vip, ha hivatalos lego shopban vásárolsz személyesen, ami ugye nálunk nincs, mert ott megkapod a kártyát, és egyből az acc-odon vannak a pontok.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thomeef #5671 üzenetére
hát, ntom, a Store-os kiállitásnál sztem jobb volt, volt ott épitős sarok is, ahol lehet épitgetni, a füzetben az egyik 'feladat' is épités volt, meg egy mászófal kicsiknek, szintén pecsétet ért, ha megmászta a kölök, sztem magában csak pöstieknek jó program, ha már jönni kell érte, akkor lehet plázázni a mamutban, mindenhol akció-akció hátán.
sztem ha 2x ekkora lenne, akkor azt mondanám igen, bár igy is elég sok minden volt kirakva, de interaktivitás szempontjából a vonatos érdekes, meg a teknik cuccos távirányitózás, de aug 2-ig van, úgyhogy még van idő másik programot is szervezni mellé
@lakli: a simpson házat kérdeztem meg, az 62k-volt, abból jön a 20%, a Tower Bridge meg 70, voltak kisebb készletek is, azokra kevesebb volt a kedvezmény, a választott figurára meg 50 % talán.
-
LÁZ
Topikgazda
Kockaparádé MIllenáris hepöning done
Szóval nagyon patent kis kiállítás, rengeteg város-starwars-kalóz-szuperhirós-középkoros jelenettel, egy hatalmas vonatos terepasztallal, illetve egy kitelepült bolttal. Kb mindent fotóztam, a guglis linken meg lehet nézni.
A bolt-hoz jár némi százalékos kedvezmény is, ha (érdemes gyerekkel menni) a bejáratnál kapott füzetkébe összegyűjtitek a pecséteket (különböző feladatok teljesítésével). Különböző készletekre különböző kedvezmények vannak, rám az UCS-ek vonatkoztak, 20 %, ha jól emlékszem ezek voltak kirakva most:
PetShop-Tower Bridge-Simpson ház-egy másik creator ház-Helicarrier-Ucs Crawler, asszem . Egy Maersk ship-et elhoztam volna, ha van.szóval nagyon patent volt minden, bőven megérte a beugrót
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
már régóta tudható volt, meg kapható is egy ideje, 200$ - 200euró, persze lehetne kevesebb, de a Tumbler is 60k, ámerikában egy normális családnak 200$ nem nagy kiadás...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #5647 üzenetére
sztem nem, annyira nem mozgat, de amiket olvastam róla, meg review-kat néztem, mindenhol pozitiv a fogadtatás, van 1-2 rész, ami lehetett volna jobb, de a tervezés miatt kompromisszumot kellett kötni, de pl rengeteg olyan építési megoldás is van benne, ami egyedivé teszi a készletet.
Szóval sztem jó készlet, azt a 30at megéri, de nekem nem biztos, hogy meglesz, ettől függetlenül másnak szivesen megrendelem, ha előbb akarja megkapni
-
LÁZ
Topikgazda
Optimus Prime o-O
-
LÁZ
Topikgazda
Some news, VIP-eknek elővásárlás mától az F40re, 30k a shopban, a hivatalos 100$ helyett, szóval itthon sem biztos, hogy olcsóbb lesz, max azzal a 2k-val. A berendezett Halálcsillagot visszavonultatja a lego, szóval ha valakinek ez élete vágya, még most menjen a boltba
-
-
LÁZ
Topikgazda
a nagy 32*32esre gondolsz? bármelyik lego boltban árulnak, kockaáruház-lego store stb, vagy van ilyen elem is, sztem zöldben is
szerk.igen, van zöldben is
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
elvileg a tagság kérésénél kellett lennie olyan opciónak, hogy postázzák ki, de sztem ha irsz nekik, hogy tag vagy, de még nincs kártyád, akkor biztos küldenek egyet
-
LÁZ
Topikgazda
kb annyi a lényeg, ami leirtam, vásárolni kell vmit, aztán az account-odnál kérvényezni a vip tagságot.
17k feletti ingyenes a posta, de vannak olyan akciók, amikor az adott hónapban mindenre free shipping van, 17k alatt kb 3,5k a posta azt hiszem, de ezt a checkoutnál úgy is irja, vagyis választani lehet normál meg expressz között.
hosszú távon sztem maximálisan megtérül, legalábbis itthon még nem láttam olyan törzsvásárlói programot, ami überelné a legoét, lehet, hogy olcsóbbak a készletek itthon, de a legonál is rengeteg akció van, és pl nekem jobban megéri néha kicsit többet fizetni, hogy később egy komolyabb készlet jóval kevesebbe kerüljön, vagy vmilyen készletet idő előtt megszerezhessek.
ps. nem utolsó sorban a VIP kártya is elég babán néz ki
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
Earn 1 VIP Point for every 300 Ft you spend online or at the LEGO® Store. Once you reach 100 VIP Points, you will receive a 1500 Ft reward!
Lényegében, bármekkora összegű vásárlás után kérheted a tagságot, de célszerű 17k-t vásárolni, mert onnantól ingyen van a normál posta, ami 3-4nap max. Az összes készletnél jelezve van, hogy mennyi VIP pont jár érte, azok rákerülnek a szládra mint pontszámok, és látod forintositva is, hogy mennyi az addig összegyüjtött kedvezményed.
számtalan alkalommal van olyan akció, hogy bizonyos készletért dupla pont jár(ilyenkor már a dupla pont szerepel a boltban, nem az duplázódik meg) , illetve van olyan is, hogy minden készelre pl 1 hónapig dupla pont jár. A dupla pontokon kivül vannak ajánlatok csak a VIP tagoknak, vagy kisebb készletek vásárlás után, vagy legtöbbször elővásárlási jog megjelenő készletekre (ez kb a shopban való értékesités előtti 1 hónap)
hivatalosan ahogy fent van irva, 1 pontonként 300ft-ot kapsz, és további 100 pontonként kapsz 1500ft-ot, tehát ha okosan csinálja az ember akkor kaphat ajándékba 1500öt, ha úgy jönnek össze a pontok.
Nekem pl a Thumbler volt igy 60 helyett 45, igaz közösen vettük a párommal, de a 45 mindjárt barátibb szám
igénylés után elvileg a kártyát is kiküldik postán, igaz én bécsben egy hivatalos lego shopban vásároltam, és ott egyből kaptam 1et.
ps. legnagyobb baj, hogy itthon mindenki viszonteladó, egyetlen 1 hivatalos lego shop sincs
-
LÁZ
Topikgazda
Július 11- aug2ig MILLENÁRIS KockaParádé Kiállítás LEGO rajongóknak
Nyitva tartás:
H-P: 10-18
SZ-V: 10-20Hogy mivel várunk?
- LEGO építő mesterek féltve őrzött remekműveivel egyedi, óriás terepasztalokon.
- Star Wars csatajelenetek
- Városi életképek
- Modellek – Állatkert, Nyugati, méretarányos autócsodák
- Kalóztanya – kikötő, kocsma
- Külföldi építők meglepetés asztalokkalJegyárak:
Hétköznap
Felnőtteknek 1200 Ft/fő
Gyermekeknek 1000 Ft/fő (3 éves kor alatt ingyenes)
Családoknak 3500 Ft (2 felnőtt és 2 gyermek)Hétvégén
Felnőtteknek 1600 Ft/fő
Gyermekeknek 1200 Ft/fő (3 éves kor alatt ingyenes)
Családoknak 4200 Ft (2 felnőtt és 2 gyermek)@Djuree: Mindörökké játék, Thököly út 18, hátha
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #5571 üzenetére
na igen, és aszonta a bácsi, hogy ha jó számokat produkál (de sztem ettől függetlenül is) lesz jövőre egy másik készlet is, Stuart képregény boltja.
-
LÁZ
Topikgazda
oooooooooooooooooo, Big Bang review
-
LÁZ
Topikgazda
nem vagyok egy ninjago fan, de ez adja nagyon
-
LÁZ
Topikgazda
VIP-eknek, július 11ig ajándék kalóz szett, a kalózos készletek évfordulójára, keménydobozban, 17k feletti vásárlásnál
ps. ehh, persze most lett sold out a shopban a szülinapi bohócos torta
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #5524 üzenetére
az egyértelmű volt, hogy itthon lesz olcsóbban is, itt a kérdés az, hogy adott esetben megér e vkinek némi plusz pénzt, hogy boltbakerülés előtt meglegyen neki a készlet ..
-
LÁZ
Topikgazda
F40 30k-ra van irva a shop-ban, augusztus 1-el, gondolom vipeknek lesz hamarabb is, ha valakit érdekelne majd, szivesen segitek, hogy hamarabb megkapja
-
LÁZ
Topikgazda
vkinek, talán a múlt 7en linkeltem Lego város témában jutubot, itt a srác jutub csatornája egy update videóval
@tvamos: még az idén lesz, 1 hónap, kibirod
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz tyutyu1983 #5511 üzenetére
dejóltetted , nálam is itt egy tesó
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #5481 üzenetére
gondolom ez nem most volt, de ha legközelebb irsz nekik a problémáról, valószinűleg felhivnak, és ha kisebb készletről van szó, lehet küldenek 1et ingyen, vagy az árát levásárolhatod a shopban. A supportjuk is 100%ig vevőbarát.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #5474 üzenetére
nálam ilyen soha nem volt, azok a cuccok valószinű promós vagy ajándék készletek lehettek, amik vagy értékhatár után jártak, pl 17ezer ft felett, vagy adott készlet mellé, pl most minden star wars készlethez ajándék poszter
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #5464 üzenetére
na igen, ha lenne vmi törzsvásárlói koncepciójuk, akkor még jó is lehetne, de sztem nincs, igy szimplán drágábbak, mint egy 'normál' bolt, mivel nem márkabolt, hanem viszonteladó. 1-2 készletet azért ki lehet fogni ott is...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #5461 üzenetére
pl én, igaz, hogy itthon olcsóbban lehet találni boltokban, de a VIP program önmagáért beszél, és kb veri az itthoni törzsvásárlói programokat (már ha van egyáltalán 1-1 boltban). Persze lehet, hogy ott olcsóbb, és igy később is ott vásárol az ember, de az nem mind1 azért, hogy egy komolyabb készletből simán le lehet vonni 8-10ezret, ami azért nem kevés.
ps. szóval érdemes utánaolvasni a VIP programnak, számtalan alkalommal vannak dupla pontok 1-1 készlet után, illetve a vip tagoknak minden esetben van elővásárlási joga az adott készlet boltba kerülése előtt.
-
LÁZ
Topikgazda
még1 komik konos készlet az első Superman képregény boritójáról
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #5432 üzenetére
sztem mindenképpen, persze nem egy UCS, de vitrinbe, megfelelő alternativa, és 30 körül már nagyon jó vétel, majd irok róla logouton. ha 'güzü' legós vagy, pár óra alatt össze lehet dobni, én nem tudok gyorsan legózni , úgyhogy kb 5-6 óra volt.
figurák is jók, játszhatóság is, egyedül egy állvány kell, hogy repülő módban tudjam tartani, sajnos a vitrin már tele van (ikeás fém, állitható polcokkal).
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #5424 üzenetére
igenigen, jó anyag, majd egy állványt kell kreáljak neki, az ömlesztettemből sajnos nem lett vmi jó, igy arra gondoltam, hogy az UCS-hez lévőt épitem meg hozzá, vagyis azokat az elemeket rendelem meg vhonnan.
-
LÁZ
Topikgazda
5420
-
LÁZ
Topikgazda
pár ekszkluziv készlet az idei komik konról
-
LÁZ
Topikgazda
UCS Hoth Echo Base állitólag októberben, 250 dodóért
-
LÁZ
Topikgazda
válasz cannibal #5408 üzenetére
fészbukon van egy Lego Fans csoport, illetve jutubon JANGBRICKS csatornája, ő is összerakott egy saját várost, vagyis folyamatosan bőviti saját épitésekkel.
-
LÁZ
Topikgazda
itt is nagy a baj
ps. a tortát nézegettem én is , shopban kapható, 2.5k, a malacpersely meg 4k, itthon lehet a persely olcsóbb, a torta nem biztos..
-
LÁZ
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest