Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
nem lesz elvileg a gépigénye nagyobb,nekem jobban megy a demó kicsivel,mint az első rész
igaz viszont,hogy a demóban nincsenek nagyobb nyilt terek...és sajnos csak 2 pálya egy epizódból az egész,coopban lehet nyomni,semmi mást nem lehet csinálni,se versus,semmi.viszont szerintem élvezetesebb lesz mindenképp,legalábbis nekem ez is jobban tetszett a maga 2 pályájával,mint a l4d kiegészitő mapja,azt is tegnap toltam végig,vadidegenekkel,ELSŐRE normalon,mégcsak földet se fogtam...pedig nulla pályaismeret,stb,zombik dögivel.a demo viszont jól megf...ngatta a csapatot az elején,lépésről lépésre kellett taktikát kidolgozni,cuccok után koslatni.igaz gondolom a demo mivolta miatt sajna A.I Director nem sok van,ki lehet tanulni a demót,és utána gyerekjáték
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igaz viszont,hogy a demóban nincsenek nagyobb nyilt terek...és sajnos csak 2 pálya egy epizódból az egész,coopban lehet nyomni,semmi mást nem lehet csinálni,se versus,semmi.viszont szerintem élvezetesebb lesz mindenképp,legalábbis nekem ez is jobban tetszett a maga 2 pályájával,mint a l4d kiegészitő mapja,azt is tegnap toltam végig,vadidegenekkel,ELSŐRE normalon,mégcsak földet se fogtam...pedig nulla pályaismeret,stb,zombik dögivel.a demo viszont jól megf...ngatta a csapatot az elején,lépésről lépésre kellett taktikát kidolgozni,cuccok után koslatni.igaz gondolom a demo mivolta miatt sajna A.I Director nem sok van,ki lehet tanulni a demót,és utána gyerekjáték