-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #58927 üzenetére
SupportWithSmite ma ismét lesúlytott, most Lokids volt a tanúm e retardált gyermek jelenlétére... Ha látjátok ezt a gyereket akkor leaveljetek...
-
PuMbA
titán
válasz
Low elo játszhatatlan most, Ranked-en is
Kilépnek champ selectből, mindenki 1 hőst akar játszani, ha bannolják vége mindennek, meccs felénél AFK. Tegnap pont én is belefutottam Top-ként Ranked-en Support-ba, aki lopta az ADC-től a farmot. Fun-olni lehet most csak, Garen ADC és hasonló időszak van, mert rászabadultak a játékosok a játékra a Ranked előtt.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Egy, nem kell champ selectben minden hülyeségre ugrani, meg bannolni bármit is csapattárs alól, mert "a jó édes anyját"
Van, aki csak erre kíváncsi, hogy a csapat mekkorát ugrik a hülyeségére, úgyhogy don't feed the troll, ha elhozza hát elhozza.
Kettő, csipkebokorvessző.
Három, ne pörögd túl a normál meccseket. Régen én is így játszottam, üvölteni képes voltam egy normál lose miatt, de felesleges. Ha látsz valami ilyesfajta ökörséget, szállj be inkább te is, hozd el azt a crit mordekaisert vagy tudomisén
(jó taktika lehet amúgy hanyagolni a normált és flexezni helyette, mivel egy általános előrelépés van komolyságban, és a solo/duo rangodat nem befolyásolja. Mondjuk néha ott is beüt a 10 játékos valamelyikénél hogy "hiszen ez csak flex, kiafasztérdekel", de sokkal ritkábban, mint normálon).
Négy, dodge. Rankeden különösen igaz, hogyha valami nem stimmel a csapatban, akkor X a sarokban, és várunk öt percet (tudom, -3 lp, de így is messze van a -21től), de persze normálban is be lehet vállalni, mert nem sok (mondjuk vigyázz, mert 16 órán belüli többszörös dodge nagyobb büntetéssel is jár).
-
feri1014
senior tag
válasz
Nem a trollok a beszélgetés témája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Androidos tablet topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early2013 - i7 I 8GB I 500SSD I 13,3" Retina I OS X Catalina I Cam I Gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest