Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuzzlee803

    aktív tag

    válasz Ganz-[HUN] #58927 üzenetére

    Egy, nem kell champ selectben minden hülyeségre ugrani, meg bannolni bármit is csapattárs alól, mert "a jó édes anyját" :DDD Van, aki csak erre kíváncsi, hogy a csapat mekkorát ugrik a hülyeségére, úgyhogy don't feed the troll, ha elhozza hát elhozza.

    Kettő, csipkebokorvessző.

    Három, ne pörögd túl a normál meccseket. Régen én is így játszottam, üvölteni képes voltam egy normál lose miatt, de felesleges. Ha látsz valami ilyesfajta ökörséget, szállj be inkább te is, hozd el azt a crit mordekaisert vagy tudomisén :)) (jó taktika lehet amúgy hanyagolni a normált és flexezni helyette, mivel egy általános előrelépés van komolyságban, és a solo/duo rangodat nem befolyásolja. Mondjuk néha ott is beüt a 10 játékos valamelyikénél hogy "hiszen ez csak flex, kiafasztérdekel", de sokkal ritkábban, mint normálon).

    Négy, dodge. Rankeden különösen igaz, hogyha valami nem stimmel a csapatban, akkor X a sarokban, és várunk öt percet (tudom, -3 lp, de így is messze van a -21től), de persze normálban is be lehet vállalni, mert nem sok (mondjuk vigyázz, mert 16 órán belüli többszörös dodge nagyobb büntetéssel is jár).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák