- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dinter #31095 üzenetére
Egyszer mentem eddig (jó) Swain ellen rankeden (normalban többet láttam) és... és féltem. Akkoriban tesztelgettem a dzsungelnyuszit (Riven jungle) és sikerült az Oriannánknak embertelen módon elfeedelnie. Hiába van Rivennek jó kis dodge-os escape-je, mindig megfogott. Kb mint amikor hugi Cho-ja ellen mentem. Amikor az inhibitorok által védett nexus turretek alatt (szó szerint!) betolta a pentát, igent nyomtam a surrenderre. Sok HP-ja volt (Rylai, Rod of Ages, meg még volt valami), amikor ultistul estem neki, konkrétan nulla HP-n elzhonyázott és a sok barom ott állt mellette és szépen feltöltötte ultival magát (csak zhonya alatti ultival betolt egy triplát, előtte meg Oriannát végezte ki), aztán engem is megfogott és rámeresztette a madarát... CD volt a spelljeimen...
Azóta szemezgettem vele én is, de amilyen gyakorisággal megyek midre rankeden, akkor már inkább valami beváltat (pl. Karthus) viszek. Nem egyszerű champ, de profik kezében halálos. Mondjuk melyik mid laner nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest