Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Monitor hiba topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dvdbackuper
őstag
Vista alatt énis sokat szenvedtem, mire hangot csiholtam belőle...nekem az alaplapi cd bementre van kötve a hang, ahova a cd audio kábelt kellene dugni...utána a rögzítőeszközöknél engedélyezni kell a 'letiltott eszközök megjelenítése' menüt, és a 'zenei cd' bemenetet engedélyezni kell...a PVR2-ben is be kell állítani a bemeneti eszközt...xp-m már rég volt, de úgy emlékszem, ott egyszerűbb a beállítása...64bites vistám van...
 - 

bzoley
veterán
Mondtam, hogy a tunerhez egy friss beta drivert tegyél fel, az nem telepítős. Ettől függetlenül, ha gond volt vele, akkor az egész géppel van gond, és az hogy nincs hang , már nem is meglepő. Ebben az esetben nem ártana keresni egy ismerőst, aki érti mit csinál.
Driver telepítés után ellenőrizd az eszközkezelőt, mindkét eszköz a helyén van-e. Ellenőrizd a kábelezést, jól, ill. jó helyre van-e dugva. Nem ártana tudni, milyen hangkártyáról van szó, lehet úgy, szar, ahogy van, bár ez csak kevés esetben jellemző.
Nézd meg, hogy a tunerhez kapott kábelcsokron van-e audio kimenet, próbáld meg azon keresztül, kívül összekötni a két kártyát. Jó lenne, ha leírnád a PVR2 beállításait, még jobb lenne egy kép(linkelve, nem kiplakátolva). - 

bzoley
veterán
Értem én, de nem különíted el a drivert, és a PVR2-t. Azt, hogy gond volt az eszközkezelőben, csak a végén írtad. Az első hiba után, addig kell a drivert fel-le pakolgatni, amíg az eszközkezelőben minden rendben nem lesz. Addig fölösleges PVR2-t telepíteni. A legfrissebb drivereket meg kézzel kell telepíteni, nincs exe, így azonnal észre veszed, ha gond van. Ha meg gond van, annak oka van, és annak kell utána járni, hogy mi okozza.
 - 

bzoley
veterán
Hogy telepitetted a letöltött drivert, ha méégsem volt jelen az eszközkezelőben. Amig az nincs a helyén, addig semmi értelme tovább lépni. Arról viszont nem irtál, hogy gond lett volna a driver telepitésével. Ha mégis, előbb annak kell utána járni, hogy mi okozza. Ha valaki elboldogul egy nlite-tal, annak egy driver sem okozhat gondot, és ez visszafelé is igaz. Ha nem boldogulsz a driverrel, az nlite-tal is hibázhattál. Szerintem használj normális os-t, és akkor egy kérdéssel kevesebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - SörcsaPH!
 - Kuponkunyeráló
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - World of Tanks - MMO
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - További aktív témák...

- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
 - Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest