Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Nekem sincs hackelve a gépem, egyik konfig sem volt, amelyben megfordult a kártya, sem XP-n, sem W7-en, ráadásul BÁRMILYEN hiba esetén az első dolgom szűz rendszeren tesztelni. Ha tudsz működő verziót, amely nem akad ki, ha visszatekerem (vagy előre) TV2 és RTLK .ts fájlnál, megköszönöm, de nekem a PxDVR3200 létezésétől fogva mindegyik driverrel és szofttal fennállt az említett hiba. Lehet hardveres probléma a kártyával? Csak akkor WMC meg miért (volt) normális?
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor én is, mert soha semmi gondom nem volt a PxDVR3200H-val. PVR2, SmartDVB és Homesys is tökéletesen működik. Bár az utóbbinál a kódolt adók felvétele nem a legjobb, a VideoRedo-s "javítás" után nincs hang. Viszont ha a felvett TS-t konvertálom Freemake-el, akkor meg minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Gran Turismo
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- KFA2 RTX 2060 Super 8GB
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM/256 SSD Asztroszürke
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest