Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Ezen az oldalon tudod ellenőrizni a lefedettséget, erősséget.
Antennából DVB-t antenna kéne. A "doboz kivitelű" antennák kb 3-4 km-ig jók, tiszta rálátás esetén, a normál "ágas" dvb-t tetőantennák szerintem 10-15 km-ig biztos jó (ha tévednék, legyen szíves javítson ki valaki). Efelett már ajánlott valami aktív erősítő használata. Egy jó antennát nem érdemes kispórolni az összeállításból, dvb-t esetén eléggé fontos. A régi uhf antennák is jók lehetnek, de 800 MHz feletti frekvencián már nem igazán teljesítenek jól. Ezt sajnos saját tapasztalatból tudom
.
Elvileg a drivere és PVR2 elég kéne legyen, hogy nézzen dvb-t adást. Ha csak egy botantennával próbálkozik, szerintem ott lesz a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Silvercrest Rajztábla
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.