-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
Hát azért nem vagyok ennyire L-user.
Sőt tegnap bemásztam a gép mögé és azt is ellenőriztem, nem húzódott -e ki a jelvevő szenzor.
Én inkább valami eszközszintű hibára gondolok, mert ez a tunerkártya 2001 től velem van, és hát minden nap ment azóta 4-6 órát, több konfigurációt túlélt.Viszont, ha ez van, akkor kellene valami a helyére, mondjuk leadtek, ami már modernebb, és persze nincs vele ennyi gondom.
Mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Proxmox VE
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Macrodroid
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest