Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát igen, ezt jó lenne tudni, hogy működne-e a gyakorlatban...

Sk8erPeter:
Még egy MPEG4-es DVB-T-s LCD TV elérhető áron: [LG 32LG5500] [Teszt]
Nekünk ilyen van, igaz nem volt lehetőségem kipróbálni földfelszínivel. Az ára egyébként 140E.
Ennél is van PCMCIA foglalat és a leírásban az van, hogy a megfelelő ilyen eszközzel kódkártyák fogadására alkalmas. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Isten vagy, daa-raa
Abban a rohadt CCC-ben be volt pipálva az "Enable Hotkeys", kiszedtem, és működik...
Bár nem igazán értem a dolgot, mert az F6-hoz semmiféle hotkey nem volt beállítva.
Ez a szemét CCC már okozott problémát, amikor nem tudtam rájönni, miért nem tudom előcsalogatni az & karaktert (Alt Gr+C), azt is ez a szar okozta. Ehh, tököm tele van a CCC-vel.
Gondolom részben ez az oka, hogy sokan fikázzák, hogy mindenbe beleszemetel.
--------------------
Tudom, hogy létezik MPEG4-kompatibilis TV, csak egy példa: Sony KDL-26V4500, ami ahogy a honlapon olvasható, támogatja a DVB-T ÉS DVB-C adásokat is, és ezt írják:
"A beépített MPEG-4 AVC tunerrel (analóg műsorok vételére is alkalmas)* kódolatlanul nézhet nagy és kisfelbontású földi sugárzású és kábelen érkező műsorokat."
Pontosan erre vonatkozott a kérdésem, hogy akkor az STB-ből kivehető kártyát (????) be lehet helyezni a TV PCMCIA-foglalatába?Szerk.: most látom, hogy glutamin is pont a KDL-szériáról beszélt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest