- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Objektívek topikja
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Asszem Daa-raa elég részletesen leírt mindent, nekem most nem lett volna erőm hozzá
Daa-raa
Egy kis ''érdekesség'':
Akadt egy kis hátulütője az elmúl napok fejlesztgetéseinek. Azt, hogy a táp, a kábelezés, vagy a vga okozza-e azt nem tudom, de akkora elektromos zavar van a gép kétméteres körzetében, hogy csak pislogok
Nálam nincs kábeltv, csak ügyesen tekergetett kábel a plafonig. Az új gépben egy-két csatornaszinte nézhetetlen lett. Még nem sikerült úgy elrendezni, hogy ne zavarjon, de néha sikerül visszanyerni a korábbi állapotot.
Kevésbé zavaros:[link]
Erőssen zavaros:[link]
Legérdekesebb, hogy ha közelítek a b*szottnagy Zalmanhoz, tízszer ekkora lesz a zavarás -
törölt tag
Szedj le minden riherongy codecpack-et (ha az Ace megafospack-et raktad fel, akkor az ellen csak a Win újratelepítése véd), semmi szükség rájuk.
Idézet bzoley oldaláról:.
Csak azok a codec-ek legyenek fent, amit használsz is (nálam van fent egy DivX és egy PicVideo, az MPEG2-ről a PowerDVD gondoskodik. Ennyi nekem bőven elég. Esetleg kellhet még egy QT, vagy QT Alternative).
Az MSN, Skype esetén az a probléma, hogy mikor elindulnak magukhoz rendelik az AV bemeneti eszközöket. Emiatt nem fog tudni hozzáférni ezekhez a PVR(2) és úgy egyébként semmi. Ennek lehet a következménye az általad leírt hiba, illetve a hang hiánya.
Pucold le a gépről az összes PVR/PVR2-t, és a kártya drivereit [link], és gyaluld ki a Registry-ből az összes Leadtek kulcsot és ágat.
Ha nem a legutóbbi DX-csomag van a gépeden, akkor rakd fel (itt a legelső link erre mutat: [link]). Rakd fel a legfrissebb drivert , és PVR2-t. Aztán beállít, behangol, élvez... Ha továbbra is gondok vannak, akkor azt leginkább a hang vagy VGA driver okozhatja (nF4-es lapok esetén inkább a Realtek féle hangdrivert érdemes használni, az nV féle problémákat okozhat, én is szívtam vele. A ForceWare esetén megintcsak előfordulnak gondok az overlay-jel bizonyos verziók esetén).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest