Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz MaxiBig #196 üzenetére

Asszem Daa-raa elég részletesen leírt mindent, nekem most nem lett volna erőm hozzá :)

Daa-raa
    Egy kis ''érdekesség'':
    Akadt egy kis hátulütője az elmúl napok fejlesztgetéseinek. Azt, hogy a táp, a kábelezés, vagy a vga okozza-e azt nem tudom, de akkora elektromos zavar van a gép kétméteres körzetében, hogy csak pislogok :D
    Nálam nincs kábeltv, csak ügyesen tekergetett kábel a plafonig. Az új gépben egy-két csatornaszinte nézhetetlen lett. Még nem sikerült úgy elrendezni, hogy ne zavarjon, de néha sikerül visszanyerni a korábbi állapotot.
    Kevésbé zavaros:[link]
    Erőssen zavaros:[link]
    Legérdekesebb, hogy ha közelítek a b*szottnagy Zalmanhoz, tízszer ekkora lesz a zavarás :)

törölt tag

válasz MaxiBig #196 üzenetére

Szedj le minden riherongy codecpack-et (ha az Ace megafospack-et raktad fel, akkor az ellen csak a Win újratelepítése véd), semmi szükség rájuk.

Idézet bzoley oldaláról:

[kép].

Csak azok a codec-ek legyenek fent, amit használsz is (nálam van fent egy DivX és egy PicVideo, az MPEG2-ről a PowerDVD gondoskodik. Ennyi nekem bőven elég. Esetleg kellhet még egy QT, vagy QT Alternative).

Az MSN, Skype esetén az a probléma, hogy mikor elindulnak magukhoz rendelik az AV bemeneti eszközöket. Emiatt nem fog tudni hozzáférni ezekhez a PVR(2) és úgy egyébként semmi. Ennek lehet a következménye az általad leírt hiba, illetve a hang hiánya.

Pucold le a gépről az összes PVR/PVR2-t, és a kártya drivereit [link], és gyaluld ki a Registry-ből az összes Leadtek kulcsot és ágat.
    Ha nem a legutóbbi DX-csomag van a gépeden, akkor rakd fel (itt a legelső link erre mutat: [link]). Rakd fel a legfrissebb drivert , és PVR2-t. Aztán beállít, behangol, élvez... Ha továbbra is gondok vannak, akkor azt leginkább a hang vagy VGA driver okozhatja (nF4-es lapok esetén inkább a Realtek féle hangdrivert érdemes használni, az nV féle problémákat okozhat, én is szívtam vele. A ForceWare esetén megintcsak előfordulnak gondok az overlay-jel bizonyos verziók esetén).

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák