Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én az FM rádiós alkalmazást nem tudom előhívni, olyan mintha törölte volna magát a mappája van meg de hiányos.
-
_Pepe_
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Sziasztok!
Van a gépemben egy Leadtek PVR3000 típusú TV tuner / digitalizáló kártya.
(HW-es MPEG2 -t tud, ami anno "menő dolog" volt.
)
Sajnos a mai világban egyre nehezebben találok olyan alaplapot, amin még van klasszik PCI slot ami ennek a kártyának kell.
Lassan ismét gépcsere előtt állok, és keresnék valami más -elérhető árú- eszközt, amivel a Leadtek-et kiválthatom.
Alapvetően a TV tuner részt nem használom már, viszont még előttem a feladat, hogy a régi analóg családi felévételeket digitalizáljam.
Milyen kártya / USB-s eszköz lenne alkalmas erre manapság, ami mondjuk 30-40e környéke / alatta elérhető ?
Scart-on/RCA-n/S-Video csatin kellene tudnia analóg jelet fognia, illetve a végeredményt H264-ben szeretném tudni amennyire lehet jó minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PH! Szakszervezet
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)