Hirdetés
- Steam Deck
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin
üzenetére
Kis faragással sikerült szépen rögzíteni a leadteket.
Csak a hangot nem sikerült összehozni Asus Xonar DX hangkártyával. Mindig a mikrofont akarja használni, a kék line in be van dugva a felső jack bemenetre.
A Winfast pvr 2-ben bárhogy állítom nem akar hang lenni a felvételen.
S video kábelen van összedugva a videómagnóval, míg a piros és sárga RCA-ra rá van dugva a videómagnó scart kimenetére.
Közben csak rájöttem, hogy amikor a felvétel gombra kattintok akkor lenémítja a windos magától a hangot bár nem tudom miért, de ha adok neki hangot akkor lesz a felvételen is hang.
Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy ne némítsa le amikor a felvétel gombra kattintok?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest