-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10341 üzenetére
Kis faragással sikerült szépen rögzíteni a leadteket.
Csak a hangot nem sikerült összehozni Asus Xonar DX hangkártyával. Mindig a mikrofont akarja használni, a kék line in be van dugva a felső jack bemenetre.
A Winfast pvr 2-ben bárhogy állítom nem akar hang lenni a felvételen.
S video kábelen van összedugva a videómagnóval, míg a piros és sárga RCA-ra rá van dugva a videómagnó scart kimenetére.
Közben csak rájöttem, hogy amikor a felvétel gombra kattintok akkor lenémítja a windos magától a hangot bár nem tudom miért, de ha adok neki hangot akkor lesz a felvételen is hang.
Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy ne némítsa le amikor a felvétel gombra kattintok?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Raspberry Pi
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Villanyszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Padavan firmware
- TCL LCD és LED TV-k
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest