- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Leadtek dvt 1800h be lehet üzemelni Windows 10 64bit alatt?
Ha igen, miként? Drivert nem igen találok hozzá, vagy nem jól keresem. -
zaza99
csendes tag
Sziasztok!
Nekem úgy lett jó, hogy ezt a drivert átneveztem zip-re, kicsomagoltam és manuálisan az LR6F20.inf -et telepítettem az eszközkezelőben.
Digitális és az analóg is megy rajta. -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10017 üzenetére
sehogy se tudom oda varázsolni a driverét WIn10 Pro alatt a 3200H-nak,az eszközkezelőn is próbáltam,de vagy lefagy a program vagy kiírja,hogy Hiba a képalkotás során.
Nem tudom,hogy de előző Win10-nél sikerült driverét oda passzolnom.Az eltérő Win10 Pro (1511) verzió miatt ez lehetséges?
Egyedül a Haupaggue HVR-1300 menne rendesen,de azzal az a bajom,hogy a csatorna léptetés nagyon lassú. Sokáig kell váérni mig a következő csatorna bejön.
a Winfast PVR2 beállítások menüjében ott meg üres az eszköznél az ablak.
a Win10 eszközkezelőnél továbbra is felkiáltó jel van (XC3028) -
jeni
félisten
Szia!
A Leadtek PxDVR3200H kártyához melyik driver kellene? Win 10 alatt nem talál drivert hozzá.
Leszedtem a 2,4MB és a 55MB csomagot, a kisebbiket kicsomagoltam de azon belül melyik drivert kell párosítani? Esetleg a nagyobbik 55MB kell driver mappából kell párosítani ha igen melyikkel? -
antocskin
tag
Az (#10010) Atomantiii -által linket verzió van fent a PVR2-ből és a driverból is. Korábban már próbálkoztam ezzel (is), de érdekes módon most van hang csak a kép szemcsés. Az A nyomkodásra reagál, de nem lesz jobb csak rosszabb a helyzet. Igazából már megbékélnék így vele csak a kép kicsit lehetne jobb. Korábban nagyságrendekkel volt jobb. Egyáltalán nem volt szemcsés. Mi okozhatja? Próbáljam megblankolni a kábelt? Lehet mikor szétszedtem szétcsúszott. Bár semmit nem látni rajta...
-
antocskin
tag
Üdv!
Elnézést, lehet hogy idióta kérdéseket teszek majd fel nem vagyok egy pc-zseni…
A problémám hogy új videokártyát vettem a gépembe és azóta nem akar működni a tv. A típusa: LEADTEK PxDVR3200 H. Analóg kábel van hozzá csatlakoztatva (DIGI). A PVR2-t felraktam többször is és drivert is többet kipróbáltam. A gyárit cd-ről is természetesen. A kép bejön ugyan, de nagyon szemcsésen jelenik meg és hang meg egyáltalán nincs. A beállítások résznél az analóg audio eszköznél semmi nem jelenik meg (a legördülőből nem lehet semmit kiválasztani). Volt már hogy volt hangom, de a kép akkor is szemcsés volt ezért másik driverrel próbálkoztam, azóta hang sincs. 6 napja még tökéletesen működött a régi videokártyával. Jelenlegi típusa nVidia ge force 210. Korábban egy sokkal gyengébb kártya volt a – már nem mai gépben – gépben és azzal tökéletesen működött. Más hardveres változtatás nem történt csak memória bővítés (ill. modulcsere). A szerelő állítja, hogy mindent úgy kötött vissza és a videokártyacsere a tv-tunerre nincs hatással. (Egyébként láthatóan javult a videoteljesítmény) és mivel a kép szemcsésen ugyan de bejön és már hang is volt ezzel az összeállítással, ezért gondolom, hogy valami beállítási vagy driver probléma lehet, ami remélem pofon egyszerű.Tud valaki segíteni ebben?
Előre is köszönöm!
-
kovy79
őstag
Nagyon szépen köszi mindenkinek a segítséget!
daa-raa, igen, csak ahogy a dolgok haladnak, ki tudja, mi lesz pár év múlva. Biztos ami biztos alapon jobb lementeni. Egyébként szerintem nekem ezek a linkeltek megvannak valahol, azt hittem, van frissebb driver.Egyébként azért keresgéltem valami frissebb után, mivel "belefutottam" a "Video folyam nem rögzíthető" hibába. Csak xvid/divx saját beállításoknál áll fenn, pl h.264-ben nem (hang, kép is rendben).
Van valakinek ötlete? Keresgéltem itt a topikban, de releváns megoldást nem találtam.
Mint már említettem, egy Leadtek PxDVR3200H-ról van szó. -
Atomantiii
addikt
Még felraktam tegnap délután én is, csak nem működött nálam a prohardver valamiért.
Szóval nekem ezek vannak meg:
PxDTV2200 H, PxDVR3200 H, PxPVR2200, PxTV1200 (x64) 6.0.1012.7007 driver -
efi99
őstag
W7 64-bit driver (PxDTV220H, PxDVR3200H, PxPVR220, PxTV1200):
http://www40.zippyshare.com/d/ZPpVtw8x/699485/PxDTV2200%20H_PxDVR3200%20H_PxPVR2200_PxTV1200%28x64%29.exePVR2 2.0.3.60:
http://www13.zippyshare.com/d/nRr0ILZ8/386072/WinFastPVR2_setup_20360.exeAngol manual:
http://www48.zippyshare.com/d/hmzhio8M/127510/manual.pdfW7 Ultimate 64-bit alatt használom egy 3200-as kártyán, nincs vele probléma.
Hopp, az MBAM a 3 hirdetésre nekem jelez, de a fájl amúgy bátran letölthető a Download Now gombbal.
Vagy feltegyem máshova?Kicseréltem őket a közvetlen linkre.
-
kovy79
őstag
Tudna valaki egy linket adni a legutolsó PVR2-höz?
Látom a leadtek is beállt az "antifelhasználóbarát" cégek táborába (azért egy "kifutott termékek" linket hagyhattak volna)...
Meg esetleg megvan valakinek az utolsó PxDVR3200H win driver (7 64bit)? -
garga01
őstag
Sziasztok!
Tegnap akartam telépíteni egy TV2000XP kártyát, de láttam letörölték a hivatalos weblapról a drivereket. Nekem megvan még egy driver CD-m amit az expert kártyához kaptam, de rajta van egy csomó driver. Ezt a kártyát kaptam kölcsönbe, a sajátom egy exprert jelenleg egy másik gépben van, annak megvan a Win7es 32 és 64 bites drivere, felteszem a CD-ről is a drivereket egy rar fájlba, ha valakinek kellene. Ezekhez van benne driver:
DTV1000T
DTV2000H
DV2000
PVR2000
VC100XP
TV2000 XP Deluxe
TV2000 XP Expert
TV2000 XP FM
TV2000 XP Global
TV2000 XP RM
TV2000 XPA legtöbbhöz XP 32 bit driver van, némelykhez van 64 is. Experthez van Win7 driver külön a mappában, és egy PVR2 telepítő is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #9999 üzenetére
Sajnos nem. A Leadtek oldalán nincs már fent. Az ftp-jüket már rég lezárták.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #9997 üzenetére
Működnie kellene. Elvégre a W10 a PxDVR3200 H-hoz és PVR3000 Deluxe-hoz az utolsó W7-es WHQL drivert rakja fel WU-ről.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #9995 üzenetére
Kb öt éve teljesen leálltak minden fejlesztéssel ezen a termékvonalon.
-
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #9992 üzenetére
Sehol.
-
DonThomasino
veterán
DTV2000 H hol találok driver t win10 alá?
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #9989 üzenetére
linux alapismeretek, sudo
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #9986 üzenetére
dmesg -ben érdemes listázni, hogy mi a bánata. Ha a linux egyébként támogatja, akkor esetleg valamilyen firmware fájl nincs a helyére másolva, azokat például itt lehet megtalálni [link].
Valahol a neten úgy láttam, hogy a NXP TDA10048 + SAA7136E Tuner NXP TDA18271 chipekből áll az ExDTV2300 H.
a SAA7136E nem tudom támogatott-e, a másik kettőt ismeri a linux kernel, de nem tudom, hogy a megfelelő helyekre hozzá van-e adva a leadtek kártya azonosítója, hogy felismerje. Meg kell nézni a logokat, hogy dvb kapcsán van-e panasz induláskor.
-
Atomantiii
addikt
Van-e valakinek valami útmutatója ahhoz, hogyan lehetne működésre bírni linux (mint cinnamon) alatt egy Leadtek exdtv2300 H-s tv tunert, illetve a PCI-E-s testvérét a pxdtv2300 H-t?
Szeretném kipróbálni de sehogy sem sikerül az exdtv2300 H-s.
-
AttyVin
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget.
A "szokásos sláger" jött elő: "Hiba a képalkotás során"
Áramellátási problémák miatt a tévékártya többször lefagyott, majd azóta a hibaüzenetet adja.
A rendszer nem éppen mai: Winfast TV2000 XP Expert + P4-es PC + XP + PVR2
A kártyát a rendszer felismeri, a hardverlistában benne van, de a PVR2 nem látja.Régebben, ha ilyesmi néha előjött, egy korábbi driver+PVR2 verzióval helyreállt, de most kifogott rajtam.
A "sima" PVR-rel viszont működik a kártya, csak ott a színhelyességgel van baj (meg magával a PVR-rel)...
Ja, mintha a Leadtek oldaláról eltűnt volna az összes letöltési lehetőség. Ha lenne esetleg valamilyen más forrás, megköszönném.
Köszönettel,
-
mlacko1111
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget ill.tanácsot kérni tőletek. A napokban kaptam egy Leadtek TV 2000 XP Expert tv tunert. A problémám az lenne, hogy a gépemen windows 10 van és sehol nem találok hozzá drivert. Tudna-e valaki ajánlani olyan oldalt ahol esetleg fellelhető lenne hozzávaló driver? A másik kérdésem az lenne, hogy ezt a kártyát tudnám-e használni UPC kábel-es tv asztali pc-n való megjelenítéséhez vagy teljesen fölösleges vele fáradozni? Szép napot mindenkinek!
-
törölt tag
Micsoda? A Leadtek tunerhez való WHQL driver? Meglepne.
WHQL - Windows Hardware Quality Labs
Semmi köze az nV-hoz. A MS kompatibilitást tesztelő részlege, ami tanúsítványt ad ki arról, hogy az adott sw/hw megfelel a MS által előírt minimális kompatibilitási és stabilitási feltételeknek. Elméletileg minden gyártó minden driverének meg kell felelnie ennek, máskülönben nem fog elindulni a Windows-zal. Persze nem adja ingyen a MS, eszközönként (azaz eszközazonosítónként*) és OS-enként (azaz OS verziónként**) $150-t kértek hat éve a bevizsgálásért (a sikertelenért is). Ezért nem erőlteti sok gyártó a sűrű frissítést.
* - Emiatt van az, hogy egyre több gyártó a hw revíziókhoz nem társít új eszközazonosítót. Eszük ágában sincs újra fizetni a MS-nak apró változtatások miatt.
** - Azaz pl Win 7 esetén kapásból ötször kell ezt kifizetned (Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate). Azt nem tudom, hogy az N-es verziókat külön kezelik-e, és hogy a Starter-rel foglalkoznak-e.
-
jeni
félisten
Szia
Tud-e valaki a 3200H-ra Win10 drivert? A korábbival nem nem telepíthető a driver feltehetőleg nem kompatibilis. -
klajos27
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem eladó: Leadtek Pxdvr3200H
Mit érhet ez most?
Dobozában és hibátlan. -
horitomy
tag
Szevasztok! Linkeljetek már nekem egy tv2000 expert 64bit-es win7-es drivert. A leadtek weboldal nem elérhető. Köszönöm!
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
#65675776 #9970 üzenetére
Win7 még lehet felismerte, de a 8.1-nél is már trükközni kellett, még valahol itt a fórumon is írta valaki emlékeim szerint, hogy ott már csak exe fájl kicsomagolással lehetett telepíteni, és valóban, nekem is csak úgy működött!
Sajnos már vagy 20-szor próbáltam leszedni a drivert és valahogy máshogy újra telepíteni, de eddig semmi. Azért is érdekes, hogy másnak felismeri automatikusan a rendszer, mert ha leszedem a telepített drivert és rákeresek az új eszközre, akkor csak simán multimédiás eszközként látja, de a pontos drivert nem ismeri fel és nem telepíti
.
-
Tommmysun
aktív tag
Így próbáltam, ahogy írod, kicsomagoltam az exe fájlt, és onnan telepítettem kézzel, de a végén mindig ezt írja ki amit csatoltam
. Pedig bekerül az eszközkezelőbe, megjelenik a neve, stb, de ugye hibás :S. Már többször letöltöttem, hátha sérült a fájl, de hiába, törlöm újratelepítem, semmi :S. Mintha ütközne valamivel, vagy hiába távolítom el, mégis benne marad valami régi hibás driver.
Már teljesen tanácstalan vagyok, de az extra érdekes, hogy neked meg simán felismeri a Win10, mert nekem addig sem jut el
.
-
Tommmysun
aktív tag
-
törölt tag
A bónuszok igazából nem bónuszok. Nálam volt, hogy hat tuner volt a gépben, ebből négy belső és két USB-s. És ezekhez használtam ötféle programot. Bónuszként az egyik tuner dual-hibrid volt, szóval annak egyszerre használtam mind a két tunerét. El lehet szórakozni az ilyesmikkel, mit ne mondjak.
-
vfo7
senior tag
Telepítettem a Windows 10-et. A Leadtek Pxdvr3200H driver problémamentesen fölment, hasonlóképpen a legutolsó PVR2 is. Csatornák megkeresve, beállítva, minden műxik, Digikábelen az analógok is.
Mivel Digikábel előfizető vagyok, beüzemeltem egy Avermedia TD 310-es USB-s DVB-C vevőt és telepítettem a DVB Viewert.A DVB Viewer fölismerte a PXDVR 3200 és az Avermedia driverét egyaránt, s csatornakereséskor mindkettőt - természetesen digitális adásra - végigkereste. Az eredmény hibátlan volt, ugyanis pl. az Euronews csak DVB-T-n elérhető, amit a PxDVR 3200H is tud. A csatornalistában az adó megjelent.
A konfiguráció: DVB-T antenna a Leadtek tunerkártyában, Digikábel antennakábel az Avermedia-ban, a DVB-Viewer pedig mindkettőt kezeli és keresés után feltünteti a csatornalistán.
Bónusz: a Leadtek kártya a PVR2-vel önállóan is működik, tehát az analóg adások, ill. a CVBS-bemenet (pl. régi VHS digitalizáláshoz) használható maradt.
Bónusz 2: Ha a DVB Viewer-el nézek egy Digis DVB-C csatornát, vele párhuzamosan el tudom indítani a PVR2-t, melyen nézni tudok egy analóg vagy DVB-T csatornát, illetve analóg CVBS-bemenetet.
-
Tommmysun
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit eltévedtem egy kérdésemmel, de csak most jöttem rá, hogy van itt külön is egy Leadtek fórum. Szóval az alábbi kérdésre lehet, hogy itt valaki hamarabb tud választ adni:
http://prohardver.hu/tema/milyen_tv_tunert/hsz_14192-14192.html
Előre is köszönöm!
-
arrow76
csendes tag
Nekem csak az alap mindigtv.-re kell! Semmi extra kívánalmam nincs az említett tévénézésen, és rögzíthetőségen kívül. De mivel, szinte már minden nap leáll a PVR2 működése - közeleg a vég(e)!
A VLC-t már próbáltam videólejátszónak, de az MPC(-HC, +K-Lite codec pack) jobban bejött, és azt használom már sok éve. Nem tudom azóta mennyit 'fejlődött' a VLC, meg a többi 'lejátszó' progi? A smartdvb-ről viszont eddig nem hallottam, de majd utánanézek!
Köszi a tippeket! -
Kísérleteztem picit még a tunerrel és a következők a tapasztalatok, line-in kábellel:
-normál alkalmazás indítás mellett az i5 proci 25%-ra ki van terhelve és a hang nincs szinkronban a képpel
-ha ebben az állapotban váltok overlay megjelenítésre majd vissza EVR-re, akkor simán elő lehet álllítani olyan állapotot, hogy a prociterhelés kb. 0% és a kép/hang szinkronban van, illetve az aero felület / evr megjelenítés is tökéletesen működikTehát nem hw. inkompatibilitásról van szó, hanem egy megoldatlan sw. bugról.
-
azbest
félisten
Én is csak onnan emlékszem rá, hogy a fiókban néha találkozom a kártyámmal
Itt már kikopott majdnem minden analóg forrás, max dvb-t részét használnám, de arra van egy markényi filléres usb dvb tunerem.(#9952) Flashcash
A PCI csatolósok chipsetjét érinti. A pci express csatolósokkal nincs probléma. Rögzítéshez meg külön faja lehet a hardveres mpeg2 encoder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest