Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz bzoley #9008 üzenetére

Amikor először üzembe helyeztem Leadtek tunert, elolvastam a doksit, mert kerestem a funkciót. Érted, egy normális felhasználó az első 5 percben már hiányolja a képarány-állítás, billentyűzetről elérhetőségét, mert a menüben ugye nem írja (most már ott van, de akkor nem volt, ha jól emlékszem), persze pl. a LiveUpdate és Skin Selection az baromi fontos, hogy billentyűzetről elérhető legyen, percenként csinálja az ember őket. :W A leírásban a mai napig nincsen benne, mint hot-key.
    Visszatérve, arra gondoltam, hogy biztos rajtam kívül is volt már egy normális ember, ha már a fejlesztők között nem akadt, aki érdemben használja is a tunert és kért ilyen funkciót, így talán tudja valahogyan a program, csak nem volt még kedvük publikálni (menüben jelezni, és beletenni a dokumentációba). Úgyhogy végignyomkodtam a gombokat, és lám, ott a kis hamis.
    Egyébként milyen beteg elmével készítették a távirányítót, hogy a mai napig hiányzik róla ez a funkció (nem csak ez, de ez a legbosszantóbb)? :W

Mondjuk teljes képernyőn nálam csak egyszer működik.

Olyankor "F", és úgy "P", majd vissza "F". Teljesen felhasználóbarát, kb. mint a Win8 felülete.

Új hozzászólás Aktív témák