Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuXAA
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is a fent emlitett tvtunerem van, vegigkuszkodtem mar sok probleman (nem volt szep a kep, nem volt hang felvetelnel, stb.), de a forum alapjan minden megoldodott. Most mar csak egy problemam van.
MPEG2-ben tokeletesen vesz fel, minden OK. Viszont en 5-6 oras felveteleket akarok csinalni, es azt szeretnem, hogy egybol tomoritve legyen. Felraktam a komplett Divx 6 legujabb verziojat (nem csak a codec-et), es rogzitesnel ezt irja ki:
Video folyam nem rogzitheto. A beallitasok:
Video kodek: Divx 6.6.1 YV12 decoder, 720x576, Progressive, MPEG Layer-3
Mi lehet a problema? Mar Xvid-del is probalkoztam, azzal is ugyanez.
Az oprendszerem: Vista x64.
Új hozzászólás Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest