Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• GF király

tag

HI!

Nekem is expert kártyám van ,egy kis segitség ha valaki ilyet szeretne venni.A gyári driverel jólmegy XP alatt király a távezérő ,a képe szép persze láttam már élesebbet is de ez függ a monitortól is,a gyári progival jó minőségben lehet felvenni de legalább 2500+os poci kell ,én DVD minőségű beálítással szoktam felvenni a videó kamarás felvételeket ez 6000kbit a tévén vissza nézve jó az Svcd is király .Egy dolog nem tetszik a gyári progi elég egyszerű.

• GF király

tag

Csá mindenkinek.tegnap vettem egy Leadtek winfast tv2000 xp expert stereo kártyát .Jelentem első osztályú ,a doboz tartalma 2db ismertető füzet,4db CD,FM antenna,távirányító szem,audió kábel ,1videó audió kábelköteg, 1 TV kártya ,1 fullextrás távirányító amivel a dívxes filmjeinket is tekerhetjük ,pillanat állithatjuk ,hangosíthatjuk,persze a TV kártya progijával müködik együtt.A telepítését a leírás alapján végeztem és XP alatt tökéletesen működik az összes funkció mind a kezelőfelületen és a távirányítóval.A rádió része is király :DD ,és a hozzá adott CD-ék mindenel ellátnak minket ,ezt a kártyát csak ajálani tudom mindenkinek.

Aktív témák