- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
#53246592 #4106 üzenetére
Ahogy már sokan írták, szinte semennyire nem látod, ha jó a kábeled. (Meg nem veszel minden itteni lebeszélés ellenére Panasonic lcd-t, mint egyesek)
Én is d-sub-on használom a samsungot, és asztalként is müködik, játszani is lehet rajta és filmezni is. Szóval ha jól szigetelt és 10m-nél nem hosszabb HQ VGA kábelt veszel, minden okés lesz. (Persze pl. desktop-ként csak és kizárólag a nativ felbontást szabad használni, különben nem lesz kellöen éles). -
Lacix29
őstag
válasz
Ne hallgass Addorra, a D-SUB is teljesen megfelelő a monitor üzemhez.
Ő nem tudom miért hasonlítja össze a DVD-je képét a PC-vel, hiszen itt a digitális PC kép és az analóg PC kép közötti különbség a kérdés.
Nagy viták voltak már arról hogy egyáltalán észrevehető a különbség a DVI-HDMI -hez képest. Sokan úgy látták hogy D-SUB-on is tökéletes a kép.
És egy megfelelő minőségű VGA kábellel ezt el is tudom hinni.
A képjavító áramkörök, pedig monitoros üzemnél jó hogy nem működnek. Azok a filmnézés javítására vannak kitalálva, más esetben rontják a képet.
[Szerkesztve] -
Addor
tag
válasz
Nagyon nagy!
Nekem Pana LX70-em van és pc-re kötve vga csatival nem tetszik a képe , függetlenül hogy az dvd vagy filterezett divx.
1*üen ilyenkor nem müködnek a képjavító áramkörök....
Viszont ahogy az imént írtam az ujj dvd lejátszommal kítünö a kép komponensen keresztül.
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest