Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
deicide #2824 üzenetére
Amit rohtb idezett, az a ''HD Ready'' cimke hasznalatanak a szabalyai, amirol fogalmam sincs, hogy mikepp keveredett ide
A ''full HD''-t (aminek nincs hivatalos definicioja) viszont altalaban az 1080p-t nativan megjeleniteni kepes eszkozokre hasznaljak, vagyis megnyugodhatsz, a monitorod full HD
[Szerkesztve] -
válasz
deicide #2824 üzenetére
Nem az számít, hogy az emberek mit értenek Full HD alatt, hanem, hogy mi a definíciója a Full HD-nek. Egyébként a válasz a kérdésedre, hogy nem, nem nevezhető a monitorod Full HD-snek. Mint ahogy az én videókártyám sem. A Full HD-nek semmi köze a monitorodhoz és az én videókártyámhoz sem. Ezért írtam, hogy nincs Full HD-s monitor.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest