- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Addor
tag
válasz
PerczelZita #3439 üzenetére
Szia Zita! Valoban én már 36 órája tulajdonosa vagyok 1 32-lx70-es készüléknek.
Én most csupán digitvvel használom. Észrevételeim alapján most azt mondhatom: nagyon szerencsés vagyok , és nagyon szerncsétlen!
Indoklásom a következö:a diginél nagyon széles a kinálat ami sok esetben a minöség rovására megy. Ezért most azt gondolom hogy elég lett volna 1 26''-es készülék is. Különös tekíntettel arra hogy minimál stilusba van berendezve a szobám és azt kell mondjam ,hogy jelenleg minden a kijelölt helyén van. Beleértve ezt a monstrum készüléket, amit az adásminöség miatt most átt kell tennem a szoba másik pontjára....
És hogy mért vagyok szerencsés?: szép a képe ha megfelelö minöségü jelet kap, a szinek fantasztikussak , és ha jó a müsor komolyan olyan mintha hd minösége lenne- részletgazdag és életszerü.
Nade a lényeg: az álltalad említett gyenge minöség gyenge képet fog produkálni!!
pl a diginél a tv2 és az rtl jó minöségben jön ,de mihely elkezdik vetíteni a rém rendes családot -ami ugye nem mai alkotás - hát sírhatnékom támad....
A rajzfilmekröl pedig álltalánoságban aza véleményem hogy minden lcd-én jól mutatnak.
Tehát szerintem a 26''-ost vedd meg ,de csak akkor ha kiprobáltad az álltalad említett filmek egyikével.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest