Aktív témák

• Addor

tag

válasz PerczelZita #3439 üzenetére

Szia Zita! Valoban én már 36 órája tulajdonosa vagyok 1 32-lx70-es készüléknek.
    Én most csupán digitvvel használom. Észrevételeim alapján most azt mondhatom: nagyon szerencsés vagyok , és nagyon szerncsétlen!
    Indoklásom a következö:a diginél nagyon széles a kinálat ami sok esetben a minöség rovására megy. Ezért most azt gondolom hogy elég lett volna 1 26''-es készülék is. Különös tekíntettel arra hogy minimál stilusba van berendezve a szobám és azt kell mondjam ,hogy jelenleg minden a kijelölt helyén van. Beleértve ezt a monstrum készüléket, amit az adásminöség miatt most átt kell tennem a szoba másik pontjára....
    És hogy mért vagyok szerencsés?: szép a képe ha megfelelö minöségü jelet kap, a szinek fantasztikussak , és ha jó a müsor komolyan olyan mintha hd minösége lenne- részletgazdag és életszerü.

Nade a lényeg: az álltalad említett gyenge minöség gyenge képet fog produkálni!!
    pl a diginél a tv2 és az rtl jó minöségben jön ,de mihely elkezdik vetíteni a rém rendes családot -ami ugye nem mai alkotás - hát sírhatnékom támad....
    A rajzfilmekröl pedig álltalánoságban aza véleményem hogy minden lcd-én jól mutatnak.
    Tehát szerintem a 26''-ost vedd meg ,de csak akkor ha kiprobáltad az álltalad említett filmek egyikével.

Aktív témák