- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- A régebbi GeForce-okra is jön majd a Smooth Motion
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Tegnap megvették a profi kis eizomat, azóta is siratom.
Így eljött az ideje új monitor/tv vásárlásának.Felhasználási terület: nagyrészt monitorként (web, kis játék), HD anyagok nézése, kevesebb tv nézéssel. 32-es legyen és kb 150 K-ba álljon meg a menet.
Erre a célra még mindíg a Philipsek a befutók? Értem én ezalatt, hogy tutira minőségi panleokkal szerelik (főleg az 5xxx szériától), és a legkisebb input lagtól szenvednek.
USB-s médialejátszó ficsörök abszolút nem érdekelnek.Valamint hallottam olyasmit, hogy a LED háttérvilágítású készülékek, nagyságrendekkel gyorsabban öregszenek. Természetesen szóba sem jöhetnek a papírvékony edge ledes típusok.
Előre is köszönöm a szakértők válaszát
Üdv
Á -
Palika71
őstag
Ha erre a kettőre gondoltál, akkor már jó sokat művelődtél, mert én is itt járok.
Persze, hogy fullhd, mert akkor legalább a lehetőséged megmarad, hogy egy kényelmes irodai szék begurításával, meg egy jó füles segítségével moziz egy jót, mikor a család nyugovóra tér.BBéci: Az még mindig a 7xxx Samsung plazma? Hozza a G20 szintjét? Azt már megtapasztaltam, hogy SD műsor esetén a plazma képe közelebbről nézhető, de vannak más hátrányai (ua méret esetén).
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Robert25
csendes tag
Sziasztok,
Tudja valaki a VIDEOTON L32W20 szervíz menü kódját?
És azt hogy mi lehet a baja?!
Olyat csinál hogy ha bekapcsolom megy 3 percet aztán kikapcsol bekapcsolom megint 3 perc,kikapcsol!
Aztán megint beakarom kapcsolni a piros led kékre vált de semmi más nem történik,valami ötletet adjatok vagy valami aránylag olcsó szervízt!
Előre is köszi -
BBéci
legenda
Gyűjts még egy darabig, amíg összejön a pénz egy 46-osra. A típust illetően nem értem a bizonytalanságodat, csak rájuk kell nézni.
#4892) Palika71
63 colos tévét nézek 3,8 méterről és egyben van a kép, igaz nem LCD.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zebu
addikt
Nagyon megzavarodtam nem tudom most, hogy plazma vagy LCD legyen-e.
Minél többet olvasok annál inkább döntésképtelenné válok....2 típus körvonalazódik a 40C650 LCD és a 42G20. Mindegyik mellett van pro-kontra, egyelőre ezeket mérlegelem.
Sőt már abban sem vagyok biztos, hogy ekkora méretben fullHD-ra szükség lenne, mert kb 3m-ről nézzük... egyedül a gyerek mászik a kép elő néha, de az nem mérvadó!
Szóval.....kész....
-
Matamata
aktív tag
válasz nightshadow #4894 üzenetére
Tudod, gondolom ez van a boltban és el akarják sütni mindenáron.
Csodálkoztam is rajt, miért nincs fenn a Samsung honlapján.
Méretet meg majd eldöntik.
Kösz![ Szerkesztve ]
-
Matamata
aktív tag
Sziasztok!
Tesóm szeretne lcd tv-t venni.
Ezeket nézte ki:Samsung le32c650
Samsung le37a615
LG 32ld550Szerintetek ezek közöl melyik "a legjobb"? Vagy ha esetleg van más, kifejezetten ajánlott típus azt is írjátok meg légy szíves!
-
bgszoli
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen rajtam valaki!
Samsung PS-50B850 és HT-C6930 összekötésével van problémám.
Ha HDMI-vel kötöm össze őket NINCSEN KÉP a tv-n! A menü sem jön be.
Az összes bemeneten kipróbáltam! A tv-felismeri, hogy összekötöttem őket, de semmi!
Több kábellel is próbálkoztam.Előre is köszi a válaszokat!
-
Barango
csendes tag
Jó reggelt!
Sony Bravia KDL-37EX500 televízióhoz WD My Passport Essential 320GB kütyüt csatlakoztattam USB porton.
A kütyün villog a led, és a tenyeremben tartva érzem, hogy forog benne a winyo, ebből arra következtetek, hogy áramot kap.
A TV azonban nem ismeri fel.
Kingston Pendrive-ot alapból felismeri mutatja a rajta levő mappákat, és lejátssza a rajta levő .avi fájlokat.
Van megoldás a problémára??Üdv: Barango
-
Palika71
őstag
Ma benéztem az Allee-be. A G20 plazma még mindig OK. V20 nem volt, talán eladták a bemutató darabot.
Ellenben megnéztem a Samsung C650-ét, egy kedves itteni fórumtárs véleményezése alapján, és valóban nagyon-nagyon tetszett. 55" -on ment a gyári film (japánkínai formák produkcióztak benne) , és még 2 méterről is bitang képe volt. A kontraszt is nagyon rendben volt.
Megnéztem 45 fokból is, és nem vettem észre a minőség romlást.
Sajna nem tudtam kipróbálni SD tartalommal, így nem tudom, hogy milyen távolságról kellene nézni a TV-t, hogy egyben maradjon kép.
Szerintetek?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Dzsano
tag
+ 1 szavazat a Philipsre.
Miért? Mert szerintem időtállóbb konstrukciókat gyártanak, mint a kóreaiak.
Szvsz 5 év mulva is TV lesz.
És van rajta Ambilight. A héten is néztem egyet, hát igen... A 7605 simán mindent tarolt, a boltban kirakott TV-k közül, és amin még röhögtem: egymás mellett volt az LG D450, a Samu C550, és a Philips 5405. (mind egyforma méret)
Ezek közül is, a felsorolás sorrendjében jól látható volt a lépcső: elmegy, jó, f*sza. És ez a Philips előző évi ambilight nélküli nem LED-es TV-je volt.Más: ajánlom, hogy vegyél minél nagyobb méretet, szerintem az otthoni TV most már a méternél (40') kezdődik, ez alatt nem érdemes a sok pénzt kiadni. Ne félj, hamar meg fogod szokni a nagyot. (mint a lányok )
-
Palika71
őstag
Na igen.
Most kb. 100e -vel olcsóbb az 50-es G20 az 50-es V20-nál, és ez már jelentősen megnöveli a G20 ár-érték arányát, talán már el is éri a V20-ét. Viszont egyre több helyen olvasni a G20 zajos trafójáról. Na meg nálunk iszonyat sokat megy a TV, és emiatt fosok egy kicsit a fekete vesztéstől.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
BBéci
legenda
válasz Palika71 #4881 üzenetére
A 45 fokos nézési szög mindegyik LCD tévén valamennyire képminőségromlással jár, mértéke típus, panelfüggő. Plazmánál ilyen probléma nincs.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Vacillálok a plazma Vs. LCD ügyben.
A nagy dolog ami zavar az LCD-ben, hogy sajna csak kb. 45 fokos szögben tudom nézni a TV-t, mivel a jó hely a nejemé, (ellenben az enyém sokkal kényelmesebb), így a mostani LCD-men nagyon szépen látszik a kontraszt vesztés, a 90 fokos nézéshez képest.A mostani "menő" LCD-k, mint pl. a Samsung C650, produkálják-e még ugyanezt, vagy ez LCD probléma marad mindig?
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Pagi79
tag
Bár a karácsony még egy kicsit odébb van, de már most a segítségeteket szeretném kérni, hogy tudjak dönteni.
Íme azok a 32"-os TV-k amik belekerültek a szűkebb körbe:
Philips 32pfl-7605
Samsung UE 32C6500
Sony KDL-32W5500
Sony KDL32EX710A TV kb. 70-75%-ban PC-n lógna, játék, netezés, filmek, némi photoshop, de rá lenne kötve a DIGI-TV-re is, később kapna egy mediabox-ot, vagy egy saját külső vinyót...
Azt hiszem már túl sokat olvasgattam róluk, és ezért kérném a segítségeteket, hogy letisztuljon melyik miért jó, vagy épp nem jó. Persze ha ajánlatok valami mást még ezek mellé azt is szívesen veszem.
-
BBéci
legenda
-
-
Helló! Ebben van valami amit mondasz. Ráadásul a led tv-k árának lejjebb kéne lennie mint a ccfl háttér világítású termékeknek, mivel olcsóbbak... Remélem decemberre jóval alacsonyabb árakra számíthatunk! Csak addig húzza ki a régi tv... /51cm-es Samu crt, hol van piros színe hol nem/
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
HIJ
őstag
Üdv!
Ma nézegettem az tesós újságot és láttam benne egy LCD -t, amire rákeresvén egy kanyi találat sem jött elő. Halott már valaki a JVC LT-32HG20U. Így csak annyit tudok róla, ami a dobozán volt azaz hogy fullHD, 4HDMI, DVBTmpeg4, USB(de hogy mit játszik mit nem azt nemtom) és nagyjából ennyi...
-
Mlnr To'm
tag
válasz CurrentValue #4874 üzenetére
Ja nem aggódok, csak furcsa volt hogy először úgy túnt frissül aztán mégse.
USB hack-re gondolsz az infrával? Ha igen, tudnál ajánlani valami how-to-t kifejezetten ehhez a szériához? Egyébként eddíg nem erre ment ki a játék, egyszerűen csak fölajánlotta hogy frissül, én meg gondoltam miért ne. -
CurrentValue
tag
válasz Mlnr To'm #4871 üzenetére
Érdekes amit irsz, én eléggé bele ástam magam, sikeresen moddoltam is a tv-m, de én nem tudok LD series fw cseréről, LD series előtt kellett, neked csak annyi lenne a dolgod hogyy infrán megcsinálod.
Semmiféle feltöltés nem történt szerintem . nyugodj meg hogy nem vágtad gajra és olvasd el jobban a howtot. 3.01.13 tudja a fullhd-t is 2terával tesztelve -
Mlnr To'm
tag
Halihó. Bocsánat az offolásért.
Ma épp al lg 42ld450-emen frissítettem a firmware-t uk freeview-ról, de a lakótársam kikapcsolta a tv-t, mikor megnéztem hogy kész van-e, annyit írt hogy kész, de telepíteni nem tudtam. Gondoltam újraindítom, de megint nem történt semmi. Végül kikapcsoltam az update-et, most viszont egyáltalán nem tudok updatelni.
Mi lehet a gond? tud valaki segíteni?
Előre is köszi. -
Stood
csendes tag
Sziasztok!
Input Lag ügyben:
Sokat tolom az X360-at online lövöldözős módban:
Van egy LE37A457-es Samsungom (3 éves) és cserélnék Samsung LE40C530-vagy550-re.
Jó csere? Sokat olvastam a mostani input lag bajokról és kicsit határoztalan vagyok.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Dzsano
tag
válasz ProEvoFan #4866 üzenetére
Szerény véleményem szerint várni kellene decemberig a vásárlással.
Az LG 32D550 nekem épp tetszett, de most ne vedd meg, mert lehet, hogy egy hét múlva már csak 80 K lesz, és 100K a LED-es 32 -es TV-k zöme, mert beindul a karácsonyi dömping, és túltermelés van, valahogy ki kell szórni a készülékeket.
Legalábbis remélem.
A TV készülékeknek az ára folyamatosan megy lefelé, felfelé soha.A másik gondolat: bár a 32-es a "kedvenc máret" szerintem elég kicsi. Nekünk most még megvan a 69 cm-es Nordmende régi TV, annál csak széltében lenne nagyobb, függőlegesen akár kevesebb is lehet. Mi, ha már veszünk TV-t, akkor legalább 40-est veszünk, de inkább 42-est. Még az is lehet, hogy kicsi lesz egy hónap mulva.
Szerintem, ha veszel TV-t, akkor próbálj meg hosszú távon gondolkodni, ne csak az legyen az elv, hogy "erre telik már most is" vagy "nem kell most nagyobb" vagy "kicsi a szoba" mert nem ezek határozzák meg a TV-t, hanem az, hogy 5 - 8 év mulva is élvezni fogod, és akkor is elég lesz, ha közben megjelent 20000 csilivili más típus. A Nordmende nálunk már betöltötte a nagykorúságot.
-
Lokids
addikt
Milyen 32"-s TV-t ajánlanátok monitor helyett PC-hez? Játék, film, internet, szóval átlagos pc felhazsnálásra.
Elsőre a media marktba 110k-ért árult 32LD550 -es TV-t méztem ki. Tudtok ennél jobbat hasonló áron?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
MMben akciósan van LG D550 110Kért [link]
érdeklődnék h megéri ez a tv a pénzét?ugyan is 100mhz 82cmes...kicsit olcsónak tűnik, ugyan is nemrég a 100hmzs 82cm TVk 170Któl voltakTV/film nézésre lenne
[ Szerkesztve ]
-
zsman89
csendes tag
Sziasztok!
Ezek közül szeretnék egy jót választani:
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/fn:termekek-osszehasonlitasa:samsung-ue46c6500-p41453187,lg-47le5500-p41630687,samsung-ue46c5100-p41475866,panasonic-viera-tx-p42v20e-p41963380,panasonic-viera-tx-p46g20e-p41758276,panasonic-viera-tx-p42g20e-p41160172/
Remélem megnyitja a linket.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Pötya30
csendes tag
Sziasztok,
Tudja valaki a Philips 32PFL5405 szervíz menü kódját?
-
Sziasztok!
Szerintetek milyen tv-t érdemes venni? maximum 140e-ért?
Ezeket néztem:
Szempontjaim: usb-ről médiafájlok lejátszása
100hz (sok helyen írják, hogy szebb a mozgás vele)
hálózati lejátszás támogatásaLedes:
LG 26LE5500 66cm, HullHd, 100hz
Samsung UE26C4000 66cm, HD Ready
Samsung UE32C5000LCD:
Samsung LE32C630
LG 32LD550 (film lejátszás csak hack után...)Érdemes ledes tv-t venni? Illetve a felbontáson is gondolkozok. A hagyományos analóg adók brutálisan néznek ki full hd-ben. Az sd adások már elviselhetőek. Digi kábelhez lenne egyébként.
Most a Samsung P2270HD-t használom tv-nek is meg monitornak is, de tv-nek kicsi.Tanácsokat, véleményeket előre is köszönöm!
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
bandiie
aktív tag
van egy Philips 32PFL5604H televízióm, ami néha kiad egy viszonylag hangosan sercegő, magas hangot, ami aztán 3-5 másodperc alatt elhalkul, majd teljesen megszűnik.
viszonylag sűrűn csinálja, 1-2 óránként egyszer, kikapcsolt állapotban is.egy hozzáértőtől kérdezném, hogy ez mitől lehet?
-
dabadab
titán
"Azokon mindegyiken tökéletes volt a kép hdmi-vel."
En olyan TV-t vagu monitort meg nem lattam, aminek tokeletes lett volna a kepe Az osszes jelenlegi megjelenitonek komoly problemai vannak, amiket oldalakon at lehetne tagalalni, a kerdes gyakran inkabb az, hogy mi az, ami zavar egy adott embert.
DRM is theft
-
HellGreg
őstag
Én ezt a 22-es lcd monitorokról olvastam kb 3 éve, amikor vettem. Fórumokon sok panasz volt a szlovák gyártmányokra, ezért vettem románt. nem tudom, azóta ki mit gyárt, de akkoriban ez probléma volt. Itt persze nem arra kell gondolni, hogy ha szlovák, mind rossz volt, hanem hogy sokkal nagyobb volt a hibás készülékek aránya, mint a román gyártmányúaknál.
-
zeix
senior tag
válasz Travelos #4839 üzenetére
1920*1080-ra egy ilyen kártyát ajánlanék hozzá
A Samsung elég jó szerintem. -
misx
senior tag
Üdv mindenkinek! 32''-ban milyen LCD TV-t ajánlotok? Felhasználási terület: DigiTV adások + DVD filmek (illetve ha lesz, gépről HD filmek).
Egyéb kritériumok:
FullHD 1920x1080
Digitális tuner
HDMI
Ha lehet, USB csatlakozó (pl. külső merevlemezhez)
Ár: 100 ezer Ft körülElőre is köszi.
-
törölt tag
válasz Travelos #4833 üzenetére
Két kérdésed maradt válaszolatlan:
Nem lesz pixeles,épp a nagyobb felbontás miatt még az 50"-s se.
LED-est csak a nagyobb kategóriát érdemes venned de még ezek is szenvednek (főleg az edge-Ledesek) a clouding azaz a felhősödés nevű jelenségtől ami főleg sötétben vagy egyszinű képnél szembetünő.
Érdemes 100 Hz-es tévét választanod,mert ezek rövidebb válaszidővel rendelkeznek, nagyobb a mozgásfelbontásuk és főleg filmeknél jön jól neked.
Mennyit szánsz rá? Két jelölt:Samsung 40C650 és Philips 42PFL5605. -
BBéci
legenda
Én már mindenféle kábellel láttam vacak képminőséget. A panel és a mögötte lévő elektronika óriási mértékben felelős a képminőségért.
-
zeix
senior tag
válasz Travelos #4833 üzenetére
"- az utolsó legnehezebb kérdésem, ha filmnézésre, TV adás nézésére és játékra is szeretném használni a leendő TV-met, akkor melyiket érdemes megvenni: a Philipset, a Samsungot, vagy valami mást, hogy a film és a TV adás is szép legyen és a játék se szaggasson?"
Ez csak a videókártyádtól függ, a tv-nek semmi köze hozzá.
A tv csak az adásokért felelős.
Én ATI-t javasolok hozzá.Az összekötést HDMI kábellel kell megoldani.
Ha van digitális erősítőd, a hangot optikai kábellel.[ Szerkesztve ]
-
Travelos
őstag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok, mert kb. 10 éve nem tévézek, és halvány lila gőzöm sincs, hogy milyen TV-k léteznek manapság. Azonban a kislányom mostmár nagyon igényelne valami mesét, és én meg akkor használnám másra is. Egy kicsit már utánaolvastam a témának, és LCD TV-t fogok venni, de lenne néhány apró kérdésem:
- én majd számítógépről szeretnék 1080p-s filmeket kivetíteni a TV-re, ezt milyen kábellel érdemes megoldani, hogy a kép és a hang is rendben legyen?
- ha játszani akarok, és kivetítem a képet a TV-re, akkor 1920x1080 lesz a felbontás? Ha igen, akkor hogy lehetséges, hogy ezt már egy 21 colos monitor is tudja, egy 100cm-es TV-n nem lesz pixeles a kép?
- van ez az LCD LED TV, ezt érdemes megvenni?
- az utolsó legnehezebb kérdésem, ha filmnézésre, TV adás nézésére és játékra is szeretném használni a leendő TV-met, akkor melyiket érdemes megvenni: a Philipset, a Samsungot, vagy valami mást, hogy a film és a TV adás is szép legyen és a játék se szaggasson?nagyon szépen köszönöm, ha segítesz!
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Már odáig jutottunk, hogy lcd tv lesz, 37"-os.
Két versenyző maradt:
Samsung 37c530 --------------milyen paneles?
Panasonic txl37u2e --------------van-e scart csatlakozója?Melyik legyen?
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
-
sziloo
csendes tag
Sziasztok!
A 37"-es C650-nél még mindíg fennáll a zúgás? Valahol olvastam, hogy a firmware frissítés segít rajta. Valakinek erről van tapasztalata?
-
SLYM
veterán
50"-os Full HD LCD TV-k közül melyik most a best-buy?
-
szucsi
őstag
Sziasztok,
Sony KDL-32EX302-vel kapcsolatos tapasztalataitokra lennék kíváncsi, konkrétan, hogy
1) divx, xvid, mkv fileokkal hogyan boldogul
2) srt feliratot megjeleníti-e
3) külső HDD-t mennyire patentul kezeli az usb-n keresztül.köszi!
-
HUTCHDB
nagyúr
xx 7404-es Philps-ről vélemény?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
M@cika
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne TV-t venni és ránézésre eme kettő közül választana:
[LG 32 LD 465] valamint [Samsung LE32C530]Ha bárkinek van tapasztalata és tudná bármelyiket ajánlani ez alapján, akkor köszi előre is!
Nasit a kis fehér medvének!
-
snoopy
aktív tag
hali
filmekre és játékra is keresek valami tv-t. először egy LE-40C650-et néztem ki, de aztán utána olvasgatva realizálódott, hogy játékra nem épp a legjobb az input lagja miatt sajnos. szóval LE-40C550 van terítéken és a kérdésem csak annyi, hogy van esetleg más is amit érdemes lenne fontolóra venni?
-
zhagyma
őstag
Én ezt próbálnám meg: TV CI Interface + Nagravidion CAM + Nagravision előfizetői kártya (STB-ből): aktiválás a T-Kabelhez hasonlóan. Ha szerencsénk van a UPC sem használ más metódust az időszakos előpfizetői kártya aktiválásra ...
Ui: A félreértések elkerülése végett a CI+ lefele kompatibilis a CI-vel. A CI+ akkor kellene, ha a UPC is használná szolgáltatói oldalon a digitális adásban (szerintem ezt még biztosan nem használja). A digitális TV vételhez ezért többre nincs is szükség: az STB szolgáltatások / Internet / telefon kétirányú DOCSIS rendszert használnak ...
-
gepetto86
tag
Erre valaki tud valamit mondani?
-
BBéci
legenda
válasz zhagyma #4812 üzenetére
Technisat modullal próbáltam, azzal nem ment.
Boldog lennék, ha a Nagra modullal működne, mert a hulladék képminőségű boxok miatt nem váltottam digitálisra.(#4813) Mlnr To'm
Bedöglött tévé képénél biztosan jobb lesz. Azt is használtad monitorként?[ Szerkesztve ]
-
zhagyma
őstag
A UPC hivatalos álláspont közismert: STB nélkül nem lehet TV-t nézni UPC kábelhálózaton.
1. A valóságban a DVB-C jel ott van a "kábel végén".
2. A Nagravison 3 kódkártya az STB-ben.
3. A Nagravision CAM modul: [link]Dabadab beírása alapján gondoltam valaki megpróbálta. Hátha ... Tudod a T-Kábel "módszer" is így kezdődött.
-
sb
veterán
válasz dabadab #4709 üzenetére
Plazma vs LCD fogyasztáshoz:
A hdtvtest.co.uk-n vannak tesztek, ahol mérnek gyári beállítással és kalibrálás után is.
Úgy látom, hogy az új plazmák már tényleg nem esznek meg 300W-ot, de még mindig nem olyan rózsás a helyzet.
Pár tesztet megnézve úgy tűnik, hogy 40-42"-nál:
- gyári adatokkal a a plazma nyer mondjuk kb. 100 vs 120W arányban
- kalibrálás után viszont a plazmák felkúsznak 150-160W-ra, míg az LCD-k le 80W környékére.más: T-Home Sat TV milyen minőségben sugároz? 40-42" LCD-n mennyire emészthető a kép? Van aki hasonlította már pl UPC digitális kábeles adáshoz? (Csak mert én abból tudok kiindulni, az van. SD csomag, scarttal... de így sem olyan rossz a kép.)
[ Szerkesztve ]
-
bcrics
tag
Üdv,a következő Tv-ket néztem ki,...remélem tudtok segíteni hoyg meik lenne a legjobb vétel.
Leginkább filmre,mkv,és konzolra kellene...a jelöltek
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/42lh3000-p34909687/termek-leiras.html#description
http://www.argep.hu/opinions_725403.html
itt elég lesujto kommentek vannak rolahttp://www.vatera.hu/samsung_107cm_es_plazma_1ft_rol_185000349.html
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le37b530-p35987656/termek-leiras.html#description
http://hardverapro.hu/apro/toshiba_42xv503dg_fullhd_lcd_dcdi/hsz_1-50.html
http://www.lcd-compare.com/televiseur-TOS42XV503D-TOSHIBA-42XV503DG.htmhttp://www.avplanet.hu/LE-46M86#
Szóval ezek lennének,árban kb egyformák.
-
Mlnr To'm
tag
Halihó.
Ezt a tv-t néztem ki anyámak pc-monitor és sd tv kiváltására, mi a véleményetek?
Másik kérdésem, hogy ettől a cégtől vásárolt-e már valak? (Nem tudom hogy az otthoni online boltok mennyire megbízhatóak, uh kicsit félek a rendeléstől.)
Ja és előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Straw
senior tag
válasz CurrentValue #4804 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én úgy tudom hogy a Samu is wifi ready, és hogy egy sima USB-s wifi adapterrel működésre lehet bírni, nem kell a hivatalos samsung cucc.
Azért szeretnék ekkorát, mert nem fér el nagyobb, max a 37"-os, de annál nagyobb már nem.42
-
CurrentValue
tag
szerintem a samu, de csak ha monitornak kell. Ilyen kis méretben soha többet nem vennék tévét, főleg fullhd-t, én 32es R szériás őskövület LCDről váltottam 42"os LG-re, és még most is ideges vagyok hogy miért nem mentem 50" fölé, pedig olcsóbb volt a 42" mint a te sony választottad.
Szóval a 2 közül a samu, van rendes USB támogatása, a sony meg wifi ready, de a kulcs hozzá igen borsos. Szóval szolgáltatásban is samu a nyerő
-
Straw
senior tag
Erre valaki tudna válaszolni plz?
42
-
Pittt7777
csendes tag
válasz HellGreg #4800 üzenetére
Köszi a tanácsot, de sztem a kijelző mind a kettőnél made in China.. ))) az meg hogy a gyártósor hol dogozik, mindegy. Itt van nem messze tőlem a Samsung gyár, de nem lehet onnan sem ehhez a tv-hez mainboardot szerezni, csak ami épp aktuálisan a soron megy kint gyártásban. Kell valakinek 50colos plazmához 650-es panel?? az van eladó
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Corsair HS80 vezetékes fejhallgató
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest