Aktív témák
-
Jégtörő
aktív tag
Egy jó ideje nem figyeltem a topikot lm 620 ban kiderült már h 100 hz-e?
Én annak idején annak tartottam, de ti nem és kíváncsi lennék kinek lett igaza. -
Tegla80
addikt
válasz
Gerisz #22044 üzenetére
"Vagy ha megveszed és meglátod, hogy sz*r, bebeszéled magadnak, hogy jó döntés volt és használod örömmel."
uhh,ez nem én vok. elismerem ha szar vétel volt valami!zavar is olyankor h meg vettem,és szabadulok utána tőle. volt már rá példaa plazma bejáratása miből áll,erre van valami korrekt linked(tek).
nemtom,abból mi jó(mmint plazmából),főleg játékra, ebben az árban amit fentebb is írtam.
plazma,hmmm
utána kell nézek a témának asszem -
Gerisz
addikt
válasz
Tegla80 #22039 üzenetére
Ez butaság. A Plazmának a legjobb frissítése, "sima" F1-nél is megeszi az LCD-t.
Tégy belátásod szerint, de ha játékra veszel LCD-t akkor nagy bukó lesz, fölösleges a mostani után ebbe az irányba menni.
Keress ismerőst akinek van plazmája és próbáld ki rajta a konzolod, nem fogsz tovább gondolkozni.Ha nincs mivel elvinned állítva akkor vitesd haza.
De a döntés a tiéd, csak annyit tudok segíteni, hogy fölöslegesen ne add ki a pénzed arra amivel nem leszel előrébb. Vagy ha megveszed és meglátod, hogy sz*r, bebeszéled magadnak, hogy jó döntés volt és használod örömmel.Én most néztem, hogy az enyém átlagos fogyasztása 191kWh/év 365nap*4óra üzemmel számolva.
Ennyit fogyasztanak a gépeink egy hét alatt, ha azt nézem nem is sok. -
Tegla80
addikt
thx
bár ha lenne elöttem egy 32 es vagy 40es tv akkor lenne csak igazán klassz.(pici ez a 26 os ott elöttem , ez az igazság.)
Te mit vennél 170 e ból max?? input lag-ot ne feledd (esetleg e 2ből Sony KDL...EX650 vagy LG ...LM620S . konkrét számot ezeknél sem tok a lag ra . vagy???)
értelmesen,és csalódás mentessen szeretném elkölteni a bank pénzét magamra
thx -
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #22038 üzenetére
A játékból sosem lehet kinőni.
(max ,nem szakítasz rá időt,ennek te tudod az okát
)
Én relatíve,de sokat költök e hobbimra. itt egy vidi,ha érdekel benneteket és belefér 15 perc [link] , ez speciel GT5. AVermedia Game Captur HD val rögzítve. (ez még 1080i,de azóta frissítettem a "kütyüt" és megy az 1080p is már neki)
vagy "FPS" a másik időtöltés (BF3-KZ3 stb, tényleg több száz órák)
szóval ,kinek a pap kinek a papné,nekem meg PS3
)
ezért kell egy jó megjelenítő számomra
ja, ez a "cockpitem" a gt5 re. (házi,de nekem megteszi)
-
Tegla80
addikt
válasz
Gerisz #22033 üzenetére
szia.
amennyire Én tudom a plazma, tv nézésre, az lcd játékra jobb.(bár ennek még nem jártam semennyire utána ,lehet csak legenda.)
amúgy meg nemszívesen vennék plazmát.Akkor inkább dell 27coll monitor(abban ez az isten emberi áron, a szakik szerint) és tojok a nagyságra,meg valami 5.1 közvetlen a PS ből .
Félek az "állítva" szállítástól, a bejáratástól meg a jóval nagyobb fogyasztástól a plazmáknál.
bár rákerestem már pár pana(nemtom,de ha esetleg ..........akkor valamiért e típusból lenne.)tv re is.innen is tudom a magasabb fogyasztást.
-
Gerisz
addikt
Nekem a konzolok azon vannak, havernál pedig LCD-n próbáltunk "játszani" és óriási a különbség én is csak ezért írtam. Pedig az övé fél éves kiadás az enyém meg majd három.
Viszont nekem is adhatnátok tanácsot 32-es TV kellene a hálóba az ágy végébe.
Mit szabad oda megvenni 120K körül.
A legfontosabb, hogy a képe az tuti legyen, a többi 3D, wifi, net nem érdekel.
Ha Samsung akkor a miért is érdekel -
Redbullking
tag
Sziasztok!
32"es tv-t szeretnék ps3hoz ezt a két típust néztem:
lg 32lv3400
samsung ue32eh5000
Szerintetek melyiket vegyem illetve van e értelme ekkora méretben full hd-nak konzolnál vagy felesleges? -
válasz
Tegla80 #22024 üzenetére
Kapcsold be a V-sync-et, videokártya driverből, vagy a játék menüjéből, ha zavar. Ekkor viszont gyors fps-eknél alacsony frame rate esetén ilyen rángatózóssá válhat a kép.
Angolul "page tearing" amire te gondolsz ha jól gondolom. Ez azért van mert a kirenderelt kép változik a monitoron lévő kép frissítése közben. TV-re kötött PC-n játék esetén ugyanez a helyzet.Hmm, mondjuk a nem tiszta az másra utal. motion blur? Egyes játékokban alapból bekapcsolt effekt, az nem a monitor hibája.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Őseimnek néznék valami occsó tévét!
nagyon nem lehet nekik megmagyarázni semmit...
" (nézési távolság az hülyeség... olyan közelől... stb) "
szóval 32-es lesz : (3m ről nézve)A kettő a kiszemelt !
Samsung LE32E420 lcd
Samsung UE32EH5000 ledKérdésem, hogy a csatlakozókat leszámitva,
jobb e a ledes, gondolok itt panel tipus, bevilágitás .....ilyenekre !
Ami nekik fontos az a mediaplayer része ,
illetve a fogysztás, mert ugye a e5000 res 17 w al kevesebbet eszik
a e420 ast probáltuk, az szinte mindent visz
Szóval az eh5000 -es, jobb vagy rosszabb e téren ? -
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #22027 üzenetére
Kigúnyolhatsz, de fogalmam sincs, melyik mit jelent.
Flipperen kívül soha, semmit nem játszottam tévén, PC-n. -
BBéci
legenda
válasz
Tegla80 #22024 üzenetére
Sok kábelgyártó céget ismerek, a "nexus" nem tartozik közéjük.
A jelenség, amit leírtál, az tipikusan az alacsony mozgóképfelbontásra utal. Az állókép borotvaéles, de amint megmozdul, homályosodik, veszít a részletességből.
A T260HD egy TN paneles monitor, amit nem gyors mozgások megjelenítésére terveztek.(#22025) nightshadow
Fps-t játszol? -
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #22022 üzenetére
nemtom mi a "szakmai" neve, de arra gondolok mikor fps nél mozgáskor "folyik" a kép (nem tiszta,vagy nemtom).Mikor áll a kép klafa.
ettől hogy tok szabadulni akkor? vagy csökkenteni?? -
BBéci
legenda
válasz
CHIPman #22019 üzenetére
A 3D nem kikapcsolható, hanem bekapcsolható.
A legolcsóbb helyen 162000 forint az a tévé, ami 32 colos méretért irdatlanul sok. Annyiért akár 50 colos plazmát is kapni. Ne érts félre (kivételesen) nem akarlak plazmára rábeszélni, csak a viszonyítás kedvéért említettem.(#22020) Tegla80
Ott más okozhat zavarást, nem a 60 Hz. -
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #22018 üzenetére
jelenleg 60hz en játszom és ez zavaró a jelenlegi monitor/tv men az fps eknél.
ettől mindenképp jobbat szeretnék képminőségben és méretben.
a T260 HD nak 30ms az input lag-ja(legalábbis mindenhol e számra leltem), ez megfelelő lenne ,most is elvok vele,de lehetne jobb is ha van TV ben. -
CHIPman
nagyúr
Üdv. Jó, minőségi LED TV-t szeretnék. 32", Smart kéne beépített
WiFivel. Eddig az lg-32LM660S nézegettem, van ilyen
árkategóriában jobb, vagy esetleg alternatíva? A 3D nem kell, de ha
van, akkor legyen kikapcsolható.
Előre is köszi. -
Tegla80
addikt
sziasztok
szükségem lenne a PS3 hoz egy korrekt TVre,ebben kérném a segítségetek és szakmai tudásotokat.ami fontos:
-Valós 100hz !!
-minimál input lag!!!
-relative de kis fogyasztás
na meg az ára 170 talán még beleférhet ha találok 0% al most kari körül (méretet ezért nem írtam )ami nem fontos
3d
smart
vékony káva
stbsony,lg,pana,samu nálam a rangor (PS3 al való compatibilitási előny a sony nál,de a valós technikai tudás boríthatja a papírformát)
előre is köszi minden infót.
csaó -
Khelben
nagyúr
Üdv, egyik ismerősömnek 100k-ja lenne új tv-re. Szeretne smart funkciókat (youtube pl.) de nem létfontosságú. Azért egy normális usb-s médialejátszás jó lenne bele. Van valami best buy ebben a kategóriában?
-
bgeorgooo
csendes tag
Erről valaki valamit tudna mondani? Mennyiért lehetne eladni egy ilyet most használtan?
SAMSUNG LE26R81BX -
SINGLI
csendes tag
SZIASZTOK.Nagy szuksegem van a segitsegetekre,egy dolog ami biztos '42-os es FULL HD szeretnek.A tobbi homalyos LCD vagy PLAZMA ES A MARKA ;LG-SAMSUNG-stb.Egy fel eve tanulmanyozok es semmi eredmeny csak egy rakas kerdes.Jaj es majdnem 100%-ban filmnezesre kelene.KOSZI SZEPEN A SEGITSEGET.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest